Nu is de erotische kalender 2015 Liqui Moly (video)

Nu is de erotische kalender 2015 Liqui Moly (video)

Liqui Moly herhaalde nog een jaar met zijn populaire erotische kalender. De site gekozen voor de 12 maanden van 2015 heeft een verlaten staalfabriek in Beieren, Duitsland geweest. Komende Hold in bochten.

Liqui Moly erotische kalender 2015

Liqui Moly erotische kalender 2015

Liqui Moly erotische kalender 2015

Liqui Moly erotische kalender 2015

Liqui Moly Het is bekend als Duitse mark oliën en additieven voor voertuigen. En voor enige tijd, voor hun erotische kalenders einde van het jaar. Als het wordt gebruikt als podium in 2014 de Hockenheimring, voor kalender 2015 Het is gebruik gemaakt van een verlaten staalfabriek in Duitsland: Maxhütte in Beieren.

Er verhuisden ze de 14 modellen protagonisten van de 12 maanden van 2015 en december 2014 evenals de coverfoto dat de kalender wordt geopend. Meisjes, schaars geklede zoals gebruikelijk in deze kalenders Liqui Moly, Zij simuleren het werk doen van de plant, die ooit gastheer van meer dan 9.000 medewerkers.

Inspectie, machine smering, het opstellen van het laboratorium, kantoorwerk, surveillance, het bewaken van een spectaculaire groene Ford Mustang … zijn de ‘taken’ van Liqui Moly modellen in de kalender van dit jaar. ‘Deze foto’s, geënsceneerd met een uitstekende smaak, zal de dag tot dag werk te vrolijken in de workshop’, zei de marketing director van Liqui Moly, Peter Baumann.

Agenda’s kunnen worden gekocht bij speciaalzaken in de automotive wereld of op de website van Liqui Moly, tegen een prijs van 17,99 euro.

Adblock
detector