quattro Audi vs BMW xDrive, wat is beter? (Video)

quattro Audi vs BMW xDrive, wat is beter? (Video)

¿Tortilla met of zonder uien? Pizza met ananas: ja of nee? Strand of in de bergen? ¿Star Wars of Star Trek? Heeft Windows of Mac? Uit alle steden of op het platteland? … Quattro of xDrive?quattro Audi vs BMW xDrive, wat is beter? (Video)

Het leven zit vol debatten rond tweedelingen die de mensheid verdelen. Het veld van de technologie maakt ze niet ontsnappen, dat is paradoxaal toen, vermoedelijk, technologie probeert mensen te verenigen. En de automotive wereld is niet anders: Debatten zoals ‘¿Diesel of benzine?’ lang ze komen gieten rivieren van inkt. Hoewel deze bijzondere lijkt te worden opgelost in de afgelopen tijd.

Maar de vraag die wij vandaag spreken is vrij ver van opgelost. We analyseren de sterke en zwakke punten van all-wheel drive systemen Audi en BMW, de Quattro en xDrive, respectievelijk.

Hoewel er zullen beoordelingen voor alle smaken, en reclametechnieken zowel de Duitse firma’s zoek-en consiguen- beroep op het emotionele deel van ieder van ons om onszelf op de zuiver technische aspecten niet te beperken, sommige mensen wilden het debat langer duren daar. Youtube Channel Car Throttle Hij heeft de subtiele verschillen verdiept tussen een systeem en een andere te bepalen Wat het beste werkt. En zij heeft haar analyse in video vorm gelanceerd.

Aan jou om de video die wij voorstellen zien en uw eigen conclusies trekken. Wat denk jij? ¿Traction Audi Quattro of BMW xDrive?

U kunt ook geïnteresseerd

Dueling toekomst en nieuwe SUV: Audi en BMW X2 Q2

Alle auto’s met all-wheel drive of 4-wheel

Audi en quattro all-wheel drive werkt ultra

Totaal tractie quattro Audi, een succesverhaal

Adblock
detector