Tartan Prancer, de slechtste auto ooit

Tartan Prancer, de slechtste auto ooit

Kun je een plek vol absurde gadgets minivan voorstellen? Nou niet voorstellen, hier heb je het. Een onbekende Albanees fabrikant liet ons met zijn mond open met zijn eerste creatie: Tartan Prancer. Hoewel niet alles was wat het leek …

Tartan Prancer: de meest absurde auto ter wereld

Tartan Prancer: de meest absurde auto ter wereld

Tartan Prancer: de meest absurde auto ter wereld

Tartan Prancer: de meest absurde auto ter wereld

Ongetwijfeld, vandaag herdenken we één van de meest absurde auto we hebben bekend in de wereldZijn naam is Tartan Prancer en het was een bizarrada minivan toen we aankwamen in Albanië en omvatte een advertentie die u opnieuw en opnieuw kunnen genieten. Beyond ontwerp lijnen die het niet nodig of voer, Tartan Prancer zit vol met gadgets net zo absurd als casposos: Er zijn geen tegengestelde zijspiegels u laten zien wat dan ook, maar je ziet dat je op zoek in de achteruitkijkspiegel, een fontein in de middenconsole, tafelvoetbal stijl asbakken, armleuningen en grepen openen eindeloze absurditeiten die goed zou kunnen leiden de ‘Cañí’ versie van James Bond. En dat alles in een gezin auto in het bijzonder.

Voordat je je afvraagt ​​of je terug in de tijd gereisd en zijn al aangekomen of geretourneerd, de April Fool’s Day, we kunnen je vertellen dat deze aankondiging van de Armeense esperpento was niet meer dan trailer van de remake van ‘Vacantion’, de legendarische Harold Ramis film met Chevy Chase (Clark Griswold) waarin een vader neemt een familie om de beste pretpark in de VS. om de vakantie door te brengen. In deze nieuwe aflevering van de film, welke een hybride tussen remake en Clark Griswold’s zoon, Rusty, gespeeld door ED Helms -‘The Hangover Vegas’-, saga besluit de voetsporen van zijn vader te volgen om te bedenken een vakantie die de hele familie mee in de Wereld van Walley. En ze hebben bevestigd Tartan Prancer. Nu is alles past.

Deze komedie, geregisseerd door Jonathan M. Goldstein en John Francis Daley, Het werd uitgebracht op 21 augustus 2015. Wat u kunt niet de video die we vandaag de dag herinneren gemist?

Adblock
detector