SRC-kitcars, het Spaanse merk replica's en aangepaste auto's

SRC-kitcars, het Spaanse merk replica’s en aangepaste auto’s

Mallorcaanse SRC-kitcars dat gespecialiseerd is in 1995 in replica’s van auto’s, maar nu vervaardigd als spectaculaire sportevenementen.

SRC-kitcars, auto's en replica's

SRC-kitcars, auto's en replica's

SRC-kitcars, auto's en replica's

SRC-kitcars, auto's en replica's

Ze kwamen uit verschillende werelden, maar de passie voor de automotive wereld voegde zich bij hen in wat vandaag de dag het Spaanse bedrijf auto’s kit meest bekende van ons land. De kit auto’s zijn replica’s van auto’s aan de hand van andere, meer betaalbaar. U wilt een Ferrari? Toyota MR 2 met u kan men met een dunk esthetiek te krijgen. Echter, SRC-kitcars is niet alleen replica’s, zoals auto’s zijn van hun ondergang.

Daniel Llorente en Francisco Aguilar zijn de oprichters van een Mallorcaanse bedrijf genaamd SRC-kitcars. Franciscus zelf vertelt ons dat Daniël en hij had geen ervaring in de automotive wereld, voorbij de af en toe een benadering van de wereld van de amateur-concurrentie. Daniel, administratieve en Francisco, maar scheepsbouwer carrier training, gekoppeld aan het leven te geven aan SRC-kitcars, een avontuur dat hun leven zou veranderen.

Naschokken lanceerde het bedrijf

Het begon allemaal toen ze werden verliefd op replica’s in Engeland werden gebouwd, maar de lage cultuur van ons land in wat verwijst naar auto’s van kit Enkele invoer verenigbaar waren met de Spaanse wetgeving, en dat als ze niet de loyaliteit waren hadden ze zouden willen. Daarom zetten zij aan de slag en creëerde SRC-kitcars.

Sindsdien heeft het bedrijf mayorquina roem won binnen en buiten ons land. De replica’s zijn zo betrouwbaar dat een naam in het buitenland hebben gemaakt, waar het gebruik van kit auto’s is meer verspreid, in feite 90 procent van de orders komen van buiten onze grenzen.

De grote overeenkomst van hun replica’s is het resultaat van jaren van inspanning. Ze werken met glasvezel zo dicht mogelijk te komen en we uitleggen dat goed te keuren een van deze kits die nodig is om een ​​geaccrediteerde workshop waarin een certificaat van vergadering, een technisch project dat voldoet aan de eisen van de Spaanse wetgeving en het certificaat wordt afgegeven hebben laboratorium dat dynamische testen uitgevoerd om de goede prestaties van de auto te controleren. Ten slotte is de ITV controleert of alles in orde is en OKs.

Kit-CarsSport als

Maar als er iets windt in SRC-kitcars heeft haar eigen productie van auto’s. betaalbare sporten, uniek, leuk om te rijden en met een esthetiek die imponeert. Vanaf 22.000 euro en 35.000 euro kunt u respectievelijk een of twee komen met Concept Concept. Twee flitsende sporten die niet de ton van het gewicht niet bereiken (Concept Twee weegt amper 650 kg) En verplaats deze Honda-motor van 160 pk of 180 pk. Achterwielaandrijving, tweezitter deze zijn bedoeld om verliefd te worden.

Hoewel het merk in het buitenland staat bekend om de kwaliteit van haar naschokken, voor zover auto’s worden betrokken, SRC-kitcars raakt steeds meer ingeburgerd in ons land. Zozeer zelfs, dat de helft van de orders komen uit binnen onze grenzen. Als je er een wilt, opschieten, want zes projecten bij de hand en de wachtlijst kan oplopen tot twee of drie jaar als je vraagt ​​om iets heel exclusief.

Zijn bedoeling in de toekomst is om te blijven groeien en de kwaliteit van zijn creaties twijfel er niet aan dat het zal lukken, SRC-kitcars is het beste voorbeeld van die waanzin kan uiteindelijk je leven veranderen.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Uro, de Hummer Spaanse

Hurtan blijkt 25

Iguana, het Spaanse merk weet niet

Adblock
detector