Volkswagen Tiguan 2.0 TDi 4x4 2016, de beste versie van de range

Volkswagen Tiguan 2.0 TDi 4×4 2016, de beste versie van de range

De 2016 Volkswagen Tiguan gaat over de verkoop in eind mei. Hoewel ik reeds de gelegenheid om het te proberen in zeer bijzondere omstandigheden hebben gehad, en er is iets wat ik heel duidelijk …Volkswagen Tiguan 2.0 TDi 4x4 2016, de beste versie van de range

Ja, de nieuwe Volkswagen Tiguan 2016 Het is een geweldig product, duur, maar reusachtige SUV en inhoud. Is meer dan waarschijnlijk dat, zoals het vandaag de dag staat de concurrentie, waar auto’s van hoog niveau, de verschil tussen de prijs en een hogere kwaliteit met zijn rivalen is niet evenredig, Maar wat als we de rollen omdraaien? In dat geval uw functionaliteit en veelzijdigheid Honda geeft soepen met deze beperkte aanbieding SUV dat de waarde van zijn imago op te laden alsof het goud. Kortom, de VW Tiguan opnieuw op middellange termijn, gesteund door de prachtige product opnieuw, maar geconditioneerd door de economische factor. U beslist, als je waarde en je genieten van de voordeel ten opzichte van auto’s die al zijn erg goed, Ik ben bijna over eens dat de nieuwe generatie Volkswagen Tiguan Het zal vele tevredenheid geven.

VW Tiguan. Duur, maar hoe?

Op dit moment, de Tiguan zal worden gelanceerd met twee motoren, 2.0 TDi 150 pk en 180 pk 2.0 TSi (Alleen 4MOTION en DSG). Dus, voor nu, de VW Tiguan goedkoper kosten 29.560 euro. Voor zijn deel, VW Tiguan 2.0 TDI / 150 is de meest betaalbare 4Motion Advance, voor 36.650 euro, ver, ver weg, de grootte van de motor SUV equivalent: SsangYong Korando D20T, voor 23.000 euro is niet alleen SUV met de beste prijs, maar ook de beste waarde prijs / paarden dankzij de 175 pk motor. Ford is altijd synoniem met een goede verhouding tussen prijs en de prijs en Kuga is geen uitzondering: Voor 28.350 euro koopt u een 2.0 TDCi 150 pk all-wheel drive met minder kwaliteit dan de VW Tiguan of minder bagageruimte, maar de Kuga is een onberispelijk niveau SUV driving. Kia of Hyundai, met zijn nieuwe Sportage of Tucson, hebben enorm gestegen kwaliteit van de uitvoering hun SUV en hoewel het heeft ook zijn prijs, Tiguan wint het spel om meer apparatuur aan te bieden Bij het vergelijken van vergelijkbare motoren, of meer macht door de prijsaanpassing. Dus, ik denk dat de VW Tiguan is, meer dan ooit, een beter alternatief voor premium producten, waar hij dat product zou veroveren die reden en niet het hart.

Volkswagen Tiguan, multifunctionaliteit

Een ander groot kenmerk van deze generatie. Het is iets groters, iets lager en meer bewoonbaar dan voorheen. De stam met 615 liter Total is een van de beste in de categorie, alleen overtroffen door de toekomstige Jaguar F-Pace, model 650 officieel aangekondigd liter. Honda CR-V, 590 liter ambtenaar, is ook de auto met meer ingenieuze oplossingen, hoewel deuren binnen de Tiguan is bijna meer minivan dan SUV. Het missen van de derde enkele zetel, bijvoorbeeld de VW Touran, maar zijn achterbank met langsverplaatsing van 16 centimeter voor elk van de secties (asymmetrisch) of kantelverstelling van de rugleuning, naast zijn royale binnenafmetingen bij aan Tiguan multiskilling Foolproof.

Interieur Volkswagen Tiguan 20164Motion, een van de beste systemen 4×4

All-wheel drive systemen zijn vele, en zeer goed. land Rover, bijvoorbeeld altijd optimaliseert all-wheel drive voor hun auto’s blijven grote kwaliteiten off-road hebben, en in meer of mindere mate, werkelijke effectiviteit van een 4×4 de markt ligt in de specificiteit van de band ten opzichte van de grond, zoals we hebben gezien in Lapland proefrit op wegen waar je geen enkele inch van asfalt te zien, en auto’s uitgerust met contact wielen, waar de VW Tiguan is gevorderd en gevorderd als een vis in het water. Net als vrijwel alle systemen op de markt, all-wheel drive 4motion is anticiperende, d.w.z. reageert voor het verlies van tractie of baan wijziging van de verdeling van het koppel tussen de voor- en achterwielen, die op de druk schijven centrale differentieel; en het aanpassen van de verdeling tussen wielen op dezelfde as, die via de elektronische zelfblokkerend XDS en XDS + maakt. In theorie, zou een enkel wiel voldoende motor de Tiguan bevorderen. Het systeem zelf is net als veel andere SUV’s, maar wat is niet zo gemeen hebben is hun foutloze prestaties en de werkelijke effectiviteit. maken Piecework zonder enig verlies van doelmatigheid, zonder het gevoel wrijving of mechanische spanningen en of samenvouwen elektronische assistenten. Vergeet niet dat de VW Tiguan lanceert nu een nieuwe knop genaamd Active Control 4Motion met vier vooraf ingestelde programma’sSneeuw, Road, Off Road en Off Road Custom-, elk met zijn eigen kenmerken, afhankelijk van het terrein waarin we bewegen.

Op de 2.0 TDI 150 pk, AWD biedt extra 87 kg en 0,4 liter meer dan 100 km de officiële gemiddelde brandstofverbruik, met een cijfer van 5,2 l / 100 km, zeer goede prijs, niet de beste. de BMW X1 xDrive 18d, ook met 150 pk, is de SUV met de beste verbruik cijfer onder zijn collega’s: 4,7 l / 100 km. de Honda CR-V 1.6 i-DTEC 160 pk -alleen auto- heeft de beste maat / power / consumptiemarkt, 4,9 l / 100 km gemiddeld verbruik.

Volkswagen Tiguan 2.0 TDi: de balans tussen vermogen en verbruik

We hebben de twee motoren die VW Tiguan zal worden gelanceerd op de markt en erkent dat het gevoerde 2.0 TSI 180 pk Het is ronduit verfijnd, heeft een punch midrange en ik vind het leuker om te rijden. Maar voor een auto met de grootte, het gewicht en de voorzijde van de Tiguan, weinig dat de kosten per kilometer of autonomie factor waarden, de 2.0 TDI 150 pk is veel evenwichtiger. Zoals ik al zei, zijn we in staat om te rijden in zeer veeleisende omstandigheden, maar zijn slot op de MQB architectuur die nu opent deze tweede generatie van de VW Tiguan is echt voortreffelijk. We hebben alleen een kans had om het te proberen met DSG transmissie lijkt verloren snelheid van de nieuwste versies te herwinnen. Het is een motor zeer elastisch en mooi, zal graag toegeven trekken de Tiguan geladen tot de rand, zorgen voor een snelle veerkracht, beslissende factor in rijplezier en veiligheid. Het niveau van de toegang TDi, 1.6 TDI 115 pk misschien gewoon een beetje onder zeer veeleisende gebruik blijven.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Ateca Stoel, Seat SUV

Kia Sportage, steeds dichter bij de VW Tiguan

De SUV komt in 2016

Ateca Seat, Skoda en VW Tiguan SUV, wat hebben ze met elkaar gemeen?

Adblock
detector