2017 BMW 5 Serie Touring: Alle gegevens en foto's van de Series 5 Family

2017 BMW 5 Serie Touring: Alle gegevens en foto’s van de Series 5 Family

BMW belooft dat de nieuwe 5-serie Touring, de vertrouwde lichaam van zijn medium formaat bereik van de auto, gebroken glazen dak op gebieden zoals dynamische of functionaliteit.

De BMW 5-serie Touring familie in foto's

De BMW 5-serie Touring familie in foto's

De BMW 5-serie Touring familie in foto's

De BMW 5-serie Touring familie in foto's

de BMW 5 Serie Touring viert 25 jaar op de markt première de nieuwe generatie, de zevende (G30 / 31). Zijn officiële debuut zal plaatsvinden in de komende Autosalon van Genève aan, bijna onmiddellijk daarna, begin uw marketing: Bij aankomst bij de dealers is gepland voor juni. Heeft nog geen officiële prijs, maar de BMW 5-serie sedan Ze kunnen een idee waar de schoten gaan geven.

In principe belooft -BMW meer toevoegingen in de hele jaar-, zal zijn vier geselecteerd voor deze familie variant motoren, naast de vierwielaandrijving, worden gecombineerd met vierwielaandrijvingDe BMW xDrive conceptuele en technisch gelijk aan die van het merk SUV.

2017 BMW 5 Series Touring, lichter chassis

De nieuwe constructie is in de BMW 5-serie Touring verstandige gewichtsbesparing. Het bewijs hiervan is dat in vergelijking met 1800 kilo, bijvoorbeeld, woog de vorige BMW 520d Touring, de nieuwe verblijven in 1.730 kg. Lightening zelfs wanneer, bijvoorbeeld, nu standaard voorzien een luchtvering op de achteras om de automatische hoogteregeling te houden, ongeacht de belasting.

2017 BMW 5-serie Touring familieOptioneel voor het chassis van de BMW 5 Serie Touring is het mogelijk om de Adaptive Drive te kiezen met actieve stabilisatoren, de actieve besturing in combinatie met vierwielaandrijving of sportophanging, Daarbij veren korter dan standaard centimeter.

Meer elementen van de suspensie van de BMW 5 Series Touring zijn van aluminium, zoals nu gebeurt bij het opstarten, zodat de daadwerkelijke invloed van deze gereduceerde gewicht is een beperking van het verbruik en de uitstoot goedgekeurd 11 procent in vergelijking met de vorige generatie.

2017 BMW 5-serie Touring, connectiviteit

van 10.25 scherm " het dashboard van de BMW 5 Series Touring kan worden bestuurd, tactiel of control naast wijzigen rijfuncties, navigatie, communicatie en infotainment, waarvoor het een uitgeslagen pictogrammen nieuwe structuur. Echter, ook een aantal functies kunnen worden behandeld met gesproken commando's, naarja Ik houd van gesture control: de BMW 7-serie in première deze mogelijkheid tot het maken van gebaren in de lucht om het volume van het geluid apparatuur aan te passen, te aanvaarden of weigeren van gesprekken, enz. Bovendien, de head-up display 70 procent groter de generatie vervangen.

BMW 5-serie Touring, meer ruim en praktisch

Essentiële esthetische attributen van de nieuwe BMW 5 Touring zijn bekend in de salon, maar deze familie van langwerpige oppervlakken, zoals logisch brengt nieuwheid centrale staander achter. Hier zijn ze zich een achterbank voor BMW belooft forse groei van de ruimte Kop, schouders en poten; namelijk in alle dimensies. In feite, volgens BMW steeg interieur breedte zorgt voor een veilige en comfortabele plek voor maximaal drie kinderzitjes in de rug. "

Functioneel, drie delen omvattende de rugleuningen van de achterbank kan worden opgevouwen -via de indrukken van een knop in de boot-individualizadamente (de verhouding 40/20/40), plus eendmiten regulering van de hellingn zal ook elk van de inzittenden of lading behoeften.

Voor zijn deel, trunk volume 570 liter nu in de minimale configuratie, 10 meer dan aangeboden door de BMW 5-serie Touring vierde generatie; en 1700 van het vouwen van de achterbank -1670 liter precedente- model.

De capaciteit is 730 kilo 720, afhankelijk van de versie, die 120 kg. En de laadruimte deksel en partitie net, kunt u de ruimte te verdelen op basis van de behoeften van de gebruikers, maar onder de grond kan worden opgeslagen, indien niet gebruikt.

De toegang tot deze ruimte voor objecten niet alleen gedaan door middel van een poort die eventueel gemotoriseerd openen en zijn "hands-free"; ook de ontgrendelen en openen van de achterruit.

BMW 5 Serie Touring Interieur 2017BMW 5-serie Touring, vier motoren en achter- of vierwielaandrijving

Uitvoeringen met benzinemotoren die vertrouwde BMW zal zijn 530i xDrive Touring en 540i Touring. Zoals de naam al doet vermoeden, de meest krachtige van zowel de motor die de zes-cilinder 3 liter CV 340 worden altijd gecombineerd met vierwielaandrijving, en de acht-traps automatische transmissie. Ondertussen, in de Touring 530i stroom met vier cilinders en twee liter 252 pk bereikt de grond door de achterwielen, hoewel eerder het gebruik maakt van dezelfde acht-traps automatische transmissie. Hij accelereert van 0 naar 100 km / h 6,5 seconden en het verbruik wordt goedgekeurd met 245/45 R18 banden, 5,8 liter / 100 km.

de BMW 540i xDrive Touring Homoloog, ook met dezelfde wielen, 7,3 l / 100 km, terwijl aan dezelfde versnelling in 5,1 seconden.

in Diesel, leveren ook de motoren maken vier- en zescilinder. De eerste, een 2-liter 190 pk, is het hart van BMW 520d Touring. Het kan worden gecombineerd met ofwel een zes-versnellingsbak als een optie, met een acht-traps automaat, altijd met achterwielaandrijving. Dit is de familie van de BMW 5-serie gehomologeerd consumptie lager: 4,5 l / 100 km. Van 0 tot 100 km / h, het is de snelste versie met automatische transmissie: 7,8 seconden versus 8.0 van de toonaangevende handgeschakelde versnellingsbak.

BMW Touring 530d gebruikt een 3 liter 265 pk en de acht-traps automatische transmissie. De keuze is afhankelijk van hoe energie naar de grond te brengen: via achterwielen of vier. Consumptie, te gebruiken als een van beide, het is 4,7 of 5,3 l / 100 km; versnelling, ook respectievelijk 5,8 of 5,6 seconden.

BMW 5-serie Touring, vooruitgang in de richting autonome rijden

Op de weg naar autonome besturen van de BMW 5 Serie Touring beschikt ook over de salon, signaleringen van waarschuwingen en kant het verkeer op kruispunten en rijstrook te wisselen assistenten of uitgang daarvan; snelheidscontrole ook actief cruise.

De nieuwe familie van BMW maakt het ook mogelijk voor de integratie tussen de auto en de telefoon eigenaar, afspraken plannen en tours lukraak van de ene naar de andere maar bovendien ook foto's ontvangen in het voertuig milieu Smartphone toen het geparkeerd 3D Remote View-functie. Daarnaast kunt u e-mail, agenda of contacten te beheren (Microsoft Exchange bevordert de overdracht van gegevens tussen apparaten), gebruik maken van de Apple carplay of vervreemding inductie opladen.

Een ander kenmerk gedeeld met de familie sedan is buiten de parkeerwachter, de Parkeerplaats op afstand, met de bestuurder buiten het voertuig.

Adblock
detector