Range Rover Evoque Black Design Pack, voor april 2013

Range Rover Evoque Black Design Pack, voor april 2013

De firma todocaminos Land Rover, eigendom van Tata Motors, kondigde de lancering van de Range Rover ‘Black Design Pack’ extra apparatuur beschikbaar voor de ‘Dynamic’ finish benzine-uitvoeringen Si4 240 pk en een diesel 150 en 190 pk alle met de mogelijkheid om te kiezen voor vierwielaandrijving en automatische transmissie.

Range Rover Evoque Black Design Pack

Range Rover Evoque Black Design Pack

Range Rover Evoque Black Design Pack

Range Rover Evoque Black Design Pack

land Rover zal lanceren in april van dit jaar 2013 de nieuwe ‘Black Design Pack’, een pakket van apparatuur die exclusief voor de finish zal zijn ‘Dynamic’ uw model Range Rover Evoque.

Range Rover Evoque Black Design Pack, voor april 2013Deze ‘pack’ omvat wielen 20 inch negen radio’s, verduisterde koplampen -inclusief antiniebla- logo ‘Range Rover’ in het zwart op de voorste en achterste delen, ‘spoiler’ back en uitlaatpijpen in de kleur zwart.

De ‘Dynamic’ afwerking kunt u kiezen tussen een benzinemotor model 2.0L Si4 240 pk al dan vijf coupe lichaam en verschillende diesel, ondersteunen van de propeller 2.2L in versies eD4, TD4 en SD4 uit 150 en 190 pk, ook kiezen tussen lichaam coupe of hatchback. Al deze uitvoeringen volgens afwerkingen en motorisering kan worden gekozen met handmatige en automatische transmissie (zowel zestraps) en variantas 4×2 en 4×4.

Vanaf april kunt u kopen deze ‘Black Design Edition’ Range Rover Evoque, die, in de afwerking ‘Dynamic’, kunnen worden gekocht bij conventionele versie 44.670 euro Dieselmotor met 2.2L DI4, 4×2 en handleiding.

Land Rover heeft nog niet aangekondigd de extra kosten betekent dit op te nemen ‘pakket’ special.

Adblock
detector