Kia Picanto 2015 verbeterd design en uitrusting

Kia Picanto 2015 verbeterd design en uitrusting

Kia Picanto updates, zijn stedelijke supermini A. Verschillende veranderingen in het exterieur en interieur met verbeteringen in de apparatuur die wordt gebruikt om een ​​adem van verse lucht te injecteren tot in de kleinste auto in de Kia bereik.

Kia Picanto 2015

Kia Picanto 2015

Kia Picanto 2015

Kia Picanto 2015

De eerstvolgende Geneva Motor Show zal de presentatie kader dat zal zijn officiële première vernieuwd worden Kia Picanto 2015. De hoofdlijnen in het bijwerken van deze Urban Segment A gevonden in zijn exterieur en interieur, evenals diverse ontwikkelingen in de uitrusting.

Buiten, het Kia Picanto 2015 ziet er een voorste en achterste bumpers vernieuwd. in de frontaal oppervlak, niet onopgemerkt de grill stijl ‘tiger-nose’ (Of ‘tiger nose’) met kleine veranderingen esthetische, terwijl de beschikbare toevoer van legering omvatten een nieuwe doorgangen van 14 inch in diameter. Voor degenen die willen uw Picanto voorzien van een sportievere look, Kia biedt de Optionele Sport Pack U kunt kiezen voor zowel driedeurs lichaam en vijf.

in de binnen de Kia Picanto 2015 de meest relevante is te vinden in een nieuwe chromen sierstrip geplaatst rond het instrumentenpaneel en de ventilatieroosters. Als nieuw element ook opvallend ontwerp die de audio systeemconfiguratie.

De technische en mechanische, Kia verzekert dat de nieuwe Picanto heeft een nieuw remsysteem, terwijl de atmosferische benzinemotor 1.0 MPI (multipoint injectie) drie cilinders 69 HP binnen kleine verbeteringen die toelaten aanpassen antipollution de Euro 6-norm.

Kia Picanto 2015Sprong Voorwaarts in apparatuur

meer moderne en hoogwaardige apparatuur welke ontvangt Kia Picanto 2015. Onder de verschillende beschikbare systemen, de Zuid-Koreaanse bedrijf biedt verschillende premium apparaten, met name de touch navigatie systeem met camera parkeerhulp en 7 inch (Beschikbaar in het laatste kwartaal van 2015). In termen van veiligheid, Ook kunt u kiezen voor de cruise control met snelheidsbegrenzer.

Een van de kenmerken van Kia Picanto 2015 ligt in zijn meerdere aanpassingsmogelijkheden het interieur met de beschikbaarheid van verschillende verpakkingen. Pack Sorty, omvat bijvoorbeeld zwart synthetisch leer en stof in rode tint, terwijl de deurpanelen zijn voorzien van een glanzende afwerking. Intussen is de Pack Pack Trendy bekend om synthetisch leer en stof in de kleur zwart met gele stiksels op de stoelen, fel geel in het dashboard en het stuurwiel eindstukken. Afhankelijk van de keuze van de ene of de andere verpakking, binnenverlichting in de onderste zone verandert.

de Kia Picanto 2015 zal worden uitgebracht in eind maart. Trouw aan het handelsbeleid van de Zuid-Koreaanse onderneming, zal een officiële garantie van 7 jaar of 150.000 km voorzien.

Adblock
detector