BMW 4-serie Gran Coupe: de sportieve sedan van de toekomst

Na de Coupé in 2020 zal het ook komen de toekomst BMW 4-serie Gran Coupe 4-deurs. Beide maken gebruik van modulaire architectuur CLAR: zal zijn lichter, comfortabel en sportief.

Dit zal de BMW 4-serie Gran Coupe 2020 van de 2014 model

Dit zal de BMW 4-serie Gran Coupe 2020 van de 2014 model

Dit zal de BMW 4-serie Gran Coupe 2020 van de 2014 model

Dit zal de BMW 4-serie Gran Coupe 2020 van de 2014 model

De BMW 4-serie Hij geboren als coupé, maar het is dan resulteert in een full range met hollowware Cabrio-versie, over M4 en sport M4 GTS en altijd spectaculair 4-serie Gran Coupe 4-deurs, zo elegant als esthetisch de sportiefste. Het is dan ook een meer exclusieve versie en belooft altijd dosis dynamiek, met het maken van zichzelf klaar voor verbeterde prestaties met betrekking tot de salon, die eigenlijk een deel. Hoewel BMW heeft al aangekondigd dat het mechanische en apparatuur in de huidige serie 4 wordt bijgewerkt, zoals reeds in de 3-serie, ingenieurs plaatsgevonden en Ze ontwikkelen hun volgende editie, gepland voor begin 2020.

De naam van het nieuwe platform waarop zal dit stijgen toekomstige BMW 4-serie Gran Coupe dit is CLAR, dat wil zeggen "Cluster Architecture". De manager van het merk nieuwe architectuur heeft de nieuwe BMW 7-serie onlangs, met een meer dynamische respons en technologie van de eerste orde. Het moet dus wachten tot dat de toekomstige BMW 4-serie is ook net zo "wonderbaarlijke".

Beoordeel uw auto gratisMet deze nieuwe basis, volgende BMW 4-serie Gran Coupe zal een zeer geavanceerde sport, kan zelfs een systeem geschikt vrijgeven verandering valt suspensie realtime. U kunt ook gebruik maken van de nieuw te maken 4 wheel steering BMW al aanwezig in de nieuwe 7-serie, maar voor nu is er niets officieel bevestigd. Wat wel zeker is dat er een significante evolutie op het gebied van dynamische mogelijkheden, comfort en rijeigenschappen dankzij de zal zijn betere structurele stabiliteit en gewichtsverlies, met een aantal vezelelementen van koolstof.

De nieuwe BMW 4-serie Gran Coupe krijgen ook een aanzienlijke hoeveelheid rijfuncties semi-autonome, vermoedelijk al in 2020 zeer wijdverbreid zijn onder alle nieuwe ontwikkelingen te springen in de markt. Deze zullen uiteraard bevatten afstand parking en biedt ook de BMW 7 Serie. Tenslotte bovendien het opvallend OLED-technologie achterlichten Ze konden zijn opwachting maken ook voorzien van een optie en de kosten, voor nu, alleen voorbehouden voor de meest grillige klanten.

BMW 4-serie Gran Coupe 2020Mechanisch, zal de nieuwe BMW 4-serie Gran Coupe nemen vernieuwd gamma mechanische eerder in 2018 uitgebracht, de nieuwe BMW 3-serie, terwijl het verminderen van de aanvoer en nu maakt zijn hogere vermogens. Het valt nog te bezien, dus of dit zal aanbieden uitvoeringen 3, 4 en 6 cilinder 3 Serie, Altijd, ja, met drukvulling in al zijn motoren. Waarschijnlijk ook dan biedt het als hun specifieke variant hulpprogramma bastaard, hoger dan de huidige BMW 330e functies. Er is zelfs gespeculeerd met de komst van een 100% elektrische versie ... door die omgaan met de Tesla Model 3, en dan een model dat in de handel over de hele wereld moet worden geregeld.

Esthetisch, zullen de belangrijkste veranderingen van de nieuwe BMW 4-serie Gran Coupe invloed koplampen, bumpers en luchtinlaten met een aspect nog meer sportief dan het huidige model. En het is niet ontbreekt in alle versies M kit nog agressievere look.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

BMW Car offensief 2020

Futures compacte BMW, Audi en VW

De nieuwste van BMW 3 Serie Gran Turismo 2016

Adblock
detector