De prijzen van Mercedes CLA Shooting Brake

De prijzen van Mercedes CLA Shooting Brake

Mercedes heeft zojuist gepubliceerde prijzen Mercedes CLA Shooting Brake, de familie versie van de CAO sedan, waarvan de achterste gedeelte heeft bepaalde esthetische vergelijkbaar met de coupes kleurstoffen. Het interieur heeft nu meer bruikbare ruimte en in eerste instantie zes motoren kunnen kiezen tussen 122 en 360 pk.

Mercedes CLA Shooting Brake

Mercedes CLA Shooting Brake

Mercedes CLA Shooting Brake

Mercedes CLA Shooting Brake

Tweede lichaamstype shooting Brake in het bereik van Mercedes-Benz, waarvan de eerste eenheden zullen worden geleverd aan klanten in maart). Als we deze nieuwe auto te vergelijken met de CLS Shooting Brake, moeten we erkennen op het eerste gezicht vrij zoals, met name in de achterste gedeelte, waarbij beide de kenmerkende dakhelling het beeld en de gelijkenis van coupes.

prijzen

diesel

CLA 200 CDI 136 pk SB: 34.500 €
CLA 220 CDI 170 pk SB: 39.700 €

benzine

CLA 180 SB 156 pk: 32.625 €
CLA 200 SB 184 pk: 34,925 €
CLA 250 SB 211 pk: 44.225 €
CLA 250 4M SB 211 pk: 46.675 €
CLA 250 Sport 4M SB 211 pk: 50.960 €
CLA 45 AMG 360 pk 4M SB: 63.750 €

De buitenafmetingen van de nieuwe Mercedes CLA Shooting Brake Zij zijn nagenoeg gelijk aan die van de bestaande vierdeurs model met een lengte van 4630 mm, een breedte van 1777 mm en een hoogte van 1435 mm, wat betekent dat de nieuwe opname Brake slechts 3 hoger dan de vier deuren CLA mm. Nieuwe vormen van het lichaam nabij de binnencompartiment herconfiguratie resulteert meer bruikbare ruimte voor de inzittenden. Dit wordt aangetoond met een effectieve hoogte plafond in het achtergebied 94,7 cm (4 meer dan de versie vier-deurlichaam cm).

Mercedes CLA Shooting Brakede laadvolume in de kofferbak nieuw Mercedes CLA Shooting Brake Het is ook hoger in vergelijking met zijn broer bereik, namelijk de ondertekening van de ster kondigt een capaciteit die kan variëren tussen 495 en 1354 liter Als de achterbank (in het vier-deurs versie, het volume van de 470 liter). De Duitse fabrikant garandeert ook dat als de achterbank in een meer rechtop worden geplaatst, kan het volume verder 100 liter stijgen 595 liter, terwijl het aanbieden van een hoog niveau van comfort voor mensen die reizen in deze plaatsen. Om het comfort te verhogen, kan de achterklep tellen Elektrische opening optie Easy-Pack evenals verschillende praktische oplossingen als vouwdoos, een uitlaat 12 V en aluminium latten glijden.

Motoren en aërodynamica

de nieuwe Mercedes CLA Shooting Brake Het zal in eerste instantie met beschikbaar zijn zes motoren, vier cilinders uitgerust met directe inspuiting. In Diesel zal versies worden aangeboden CLA 200 CDI en CLA 136 pk 177 pk 220 CDI, terwijl de benzine varianten die in staat zijn om te kiezen zal zijn CLA 180 122 pk, 156 pk 200 CLA CLA en CLA 250 211 pk 360 pk 45 AMG, Deze laatste twee ook leverbaar met de AWD 4Matic. In september 2015 wordt het CLA Shooting Brake gamma aangevuld met de komst van de varianten Diesel CLA 200 en CLA 220 CDI CDI 4Matic 4Matic. De wisselkoers die deze versies kunnen combineren kan zijn handgeschakelde zesversnellingsbak of Automatische dubbele koppeling 7G-DCT zeven-snelheid.

Mercedes CLA Shooting Brakede aërodynamica Het is een andere technische problemen Mercedes-Benz Hij heeft speciale zorg besteed aan de ontwikkeling van nieuwe CAO Shooting Brake. Net als zijn broer vier-deur familie voor deze nieuwe coupe lichaam is een goed ding over het aankondigt met een Cx coëfficiënt 0,26 (In vergelijking met 0,22 Cx van de vier-deurs versie).

verzekeringen, technologie en moderne apparatuur

de AMG Line en Urban lijnen Ze zijn beschikbaar op de apparatuur Mercedes CLA Shooting Brake. in de AMG Line, de sportiviteit Er dient te worden versterkt een AMG styling gevormd door 18-inch en 5 spaken chromen strips in het uitlaatgas, sportzetels kunstleer / microvezel inbouwdoos gemonteerd en een nieuwe richting meer directe en onmiddellijke parameters. Van haar kant, de Urban online gemarkeerd door een diamant-effect grille, 18-inch wielen slanker uiterlijk en Costures stoelen met andere kleur.

hoofdstuk veiligheid Een ander aspect waarbij wijst op de CLA Shooting Brake, trouw aan de nieuwste producten van de Duitse mark. de Collision Prevention Assist Plus intelligent systeem met een autonome remfunctie Als het gevaar van een botsing wordt gedetecteerd is slechts een van de vele apparaten en rijden assistenten dat dit voertuig (Intelligent Drive veiligheid, retail) kunt nemen. Ook standaard inbegrepen systeem Attention Assist slaperigheidsdetectie, die kan werken met een snelheidsbereik tussen 60 en 200 km / h.

Mercedes CLA Shooting BrakeSpecial Edition release

afzet Mercedes CLA Shooting Brake Het zal beginnen met de speciale editie vrijlating OrangeArt Edition, met unieke items zoals koplampen Bixenon ontworpen ringen sinaasappel, AMG velgen met insertie oranje sportstoelen oranje / zwart met contraststiksels oranje.

Adblock
detector