Motor endring i min Volkswagen Golf GTI II Hva G60?

Motor endring i min Volkswagen Golf GTI II Hva G60?

Jeg har allerede gjort før andre spørsmål, nå er en Volkswagen Golf GTI mk2, 91, 500 000 km, det er på tide å endre, og disse er mine tvil.Motor endring i min Volkswagen Golf GTI II Hva G60?

1) Vil du kunne sette motor den Golf Mk2 G60?; 2) Om det kan eller ikke, ville det være lurt å kjøpe på Internett som annonseres med garanti, av scrapyards? 3) I det tilfelle at tjene G60, Hva er nummeret ditt identifikasjon, for forespørselen, ber de om hva alle kontakter?

Respons fra vår ekspert Miguel García-Puente

Jeg har tatt hendene til hodet, med misunnelse, må jeg si, for å motta brevet. Du har ikke bare hatt en bil du liker -og på meg for en halv million kilometer, men også tenkt å gi et nytt liv. Nå det er økologi -gjennom reutilización- og ingen andre tull. Hendene til hodet er om problemene trodde du kunne bringe denne endringen. Og ja, kommenterer en av de ansvarlige for VW Golf Club, forteller meg at G60 Det er kanskje ikke det beste valget. Og opprinnelig var det en noe delikat motor, slik som kompressor, vittig som en Wankel, var ikke den mest passende eller ytelse eller pålitelighet. Også, foreslår jeg, jeg skal ikke være mange mennesker som kunne jobbe med disse G kompressorer. I stedet, det nevnes at for meg mange positive opplevelser av motoren endring 1,8 T, både MKI generasjoner din mkII. I det de bruker AGU eller AUQ. Den enkleste tingen å gjøre er AGU akselerator kabelen uten sekundær luftpumpe eller rare ting.

Jeg trodde det ville legalisere alvorlige problemer, bortsett fra en svært høy pris for gjennomføringen. Men tydeligvis prosedyrene er ikke så tung og har fortalt meg om 700 euro av dokument en motor endring og mer eller mindre alt du ønsker å endre bilen (suspensjon seter, bremser, etc). Selvfølgelig er hans at elementene kommer fra en "donor" eller en søppelplass. Ja, folk bør bruke "trekke" i denne type endring bedre enn å lansere alene.

Adblock
detector