Renault Captur Helly Hansen, de meest avontuurlijke versie

Renault Captur Helly Hansen, de meest avontuurlijke versie

Renault en Noorse confectiebedrijf Helly Hansen hebben de handen ineengeslagen om een ​​speciale limited edition kleine ‘crossover’ van het Franse merk. De nieuwe Captur Helly Hansen krijgt een Campero, vooral dankzij de toevoeging van traction control systeem ‘Extended Grip’ touch.

Renault Captur Helly Hansen

Renault Captur Helly Hansen

Renault Captur Helly Hansen

Renault Captur Helly Hansen

de Renault Captur Het is een van de ‘Crossovers’ small (4,12 meter) wat in het segment, maar afwezigheid van 4×4 varianten limieten voor mogelijk gebruik off-road’. Het Franse merk neemt een stap voorwaarts in deze richting en vanuit de maanden juni en september op de markt gebracht, afhankelijk van de markt, speciale variant en beperkte de Captur, telefoontje Helly Hansen, dat wil Camperas hogere kwaliteiten.

Om dit te doen, heeft Renault zijn kleine ‘crossover’ gegeven met Controle aandrijfsysteem merk, uitgebracht in Scénic X-Mod 2013. de oproep ‘Extended Grip’ Het biedt de bestuurder drie manieren aandrijving: ‘Road’, ‘Loose Ground’ en ‘Expert’, allemaal altijd binnen omstandigheden met voorwielaandrijving specifieke banden ‘M + S’ ( ‘Mud and Snow’, modder en sneeuw).

De eerste, de ‘Road’, modus is standaard ingeschakeld voor gebruik in asfalt. De tweede manier van ‘Zacht’, Het is ideaal voor het rijden op ruw terrein, zoals modder, sneeuw of zand, omdat het systeem zelf regelt het motorkoppel en de remmen op de voorwielen sneller draaien. de mode “expert” beheert het selectief remmen van één van de twee voorste wielen, maar altijd waardoor de bestuurder vrij om versnelling en volledige controle over het koppel af te geven. De ‘Loose Ground’ mode en ‘Expert’ functie tot een maximum snelheid van 40 km / h, waarvan automatisch in de stand ‘weg’.

Renault Captur Helly Hansen

esthetische gegevens

Wat we hebben gezien tot nu toe heeft het een of andere manier met de bedoeling van Renault Captur kan de bestuurder, het gezicht meer uitdagend terrein. Echter, de details van de limited edition ‘Helly Hansen’ verder gaan. En het Franse merk is een partnerschap aangegaan met het Noorse bedrijf sports mode Helly Hansen te geven dat speciaal tintje.

Op deze manier kunt u ervoor kiezen twee tinten voor outdoor bicolor, uitsluitend te baseren met de Kleur ‘Red Desire’, in combinatie met een zwarte of witte ‘ivoor’ plafond. Deze rode tint is ook te vinden in de verschillende elementen van het interieur, waar de overheerst multimedia tablet met een ‘R-Link’ systeem merk en touchscreen koolstofvezel inzetstukken op het wiel. Zij zullen ook bieden exclusieve lederen zetels als standaarduitrusting.

De andere colore beschikbaar op de Renault Captur Helly Hansen aan de buitenkant is de ‘Ivory Delhi’. Om dit moet worden toegevoegd aan de Schalen platinum grey ‘ski’, voorkant en aan de achterkant, de 17 inch wielen met diamant en zwarte afwerking plaat HH ter ere van de ondertekening van de Noorse kleding.

Wij zijn van mening

Bij het ontbreken van all-wheel drive versie van de Captur -Made in de Renault-fabriek in Valladolid zal de Spaanse markt te bereiken vanaf september -ongeveer prijzenkast confirmados- in deze nieuwe limited edition genaamd Helly Hansen. Het zal worden geassocieerd met een kleine mechanica ‘crossover’ Frans: in ons land wordt op de markt gebracht met een benzinemotor 0.9 TCe 90 pk en 1.2 TCe 120 pk en de diesel 1.5 dCi 90 pk.

Adblock
detector