BMW 6-serie Gran Turismo: foto's en data substituut Series 5 GT

BMW 6-serie Gran Turismo: foto’s en data substituut Series 5 GT

In de komende Frankfurt Motor Show, zal BMW de nieuwe 6-serie Gran Turismo, een uniek model dat buiten die de technische vooruitgang, is opmerkelijk voor zijn meer verfijnde dan de vlotte 5-serie GT ontwerp debuut.

BMW 6 Serie GT: BMW totale herinrichting van het uitsteeksel 5-serie GT

BMW 6 Serie GT: BMW totale herinrichting van het uitsteeksel 5-serie GT

BMW 6 Serie GT: BMW totale herinrichting van het uitsteeksel 5-serie GT

BMW 6 Serie GT: BMW totale herinrichting van het uitsteeksel 5-serie GT

zeker BMW serie 5 GT Het is een van de meest controversiële modellen in de afgelopen jaren … hoewel een uitzonderlijke auto in bijna alle secties. Maar het ontwerp kan hem niet vergezellen. het formaat Gran Turismo dat BMW gedefinieerd op basis van de bovengenoemde 5-serie Het resulteerde in een voertuig geladen met elegantie, comfort, dynamic, ruimte en technologie, maar misschien zonder de esthetische sportiviteit dat de naam Gran Turismo voorgesteld.

Vandaag, met de nieuwe 5-serie en op de straat, BMW Het is ontworpen deze tweede generatie GT, nu omgedoopt even aantal (6), toegewezen aan sport varianten, verfijning van haar imposante silhouet stijlvol. de nieuwe BMW 6-serie Gran Turismo meet 5,091 meter lang (8,7 cm), even breed (1,902 m), maar verminderde hoogte 2,1 cm (1.532 meter in totaal). In de rug heeft men verder gereduceerde hoogte: 6,4 cm. Maar er lijkt slechts een kwestie van proporties, en er zijn ook vele nuances die lijken hun imago te hebben verlicht en benadrukte zijn sportiviteit. Geen stopt het verzenden elegantie, leefbaarheid en uitvoerbaarheid, eindelijk, vervullen formaat Gran Turismo. Natuurlijk, alle ramen afzien van frames. Daarnaast is de grote gate Het heeft een aileron camoufleerbare Het ontvouwen van 120 km / h en wordt hieronder 80. De verzamelde romp Hij heeft 110 liter gewonnen in een grot 610 liters. de zetels je terug Zij blijft zijn langsafmeting een waarde van limousine en het inwendige hoogteafmeting terug wordt verbeterd.

BMW 6-serie GT

BMW 6 Serie Gran Turismo: High-end

technisch serie 6 GT Het maakt gebruik van de CLAR modulair platform dat al de huidige 7-serie en 5-serie, dat wil zeggen, het nemen van de beste en meest geavanceerde merk te ondersteunen. Gemiddeld BMW kondigt gewichtsbesparing van 150 kg, als mechanische versies. En het is geweest verlaagde de weerstandscoëfficiënt, variërend tussen 0,25 en 0,29. de aluminium en hyperduurzaam staal Zij zijn de belangrijkste grondstoffen 6 GT. Monta series luchtvering achter hoogteverstelling constant. En eventueel monteren van pneumatische elementen twee assen en deze combineren met actieve dempers. Daarnaast kunt u op rekenen Integral Active Steering, Nu ondersteunt AWD xDrive. De meest complete combinatie belooft comfort en buitengewone algemene dynamiek. Zoals gebruikelijk in het merk, assortiment banden en wielen (17 tot 21 inch) kunt u configurarte één GT Series 6 a la carte.

BMW Seri 6 Gran Turismo: Inside

Binnen, de GT Series 6 richt zich op de iDrive controle van de auto functies, browser, het systeem communicatie, informatie en entertainment. iDrive Het bestaat uit knop Touch control Controller en Control Display, die het nu is onafhankelijk en ook raken. Het scherm met hoge resolutie heeft een diameter van 10,3 inches. Optioneel kunt u geavanceerde spraak en gebaren commandostructuur. Het bevat ook een Head-Up Display met een oppervlak 70 procent groter.

BMW 6-serie GT

BMW 6-serie Gran Turismo: motorenaanbod

De initiële reeks BMW serie 6 GT Het zal drie motoren beschikken. In benzine, de naam 630i een motormiddelen 2.0 turbo 4-cilinder en 258 pk. Accelereert van 0 naar 100 km / h in 6,3 seconden en standaardiseert verbruik van 6,2 l / 100 km. De andere optie is benzine 640i, rijden op een motor 3.0 Turbo 6 cylinder 340 CV. In 5,3 seconden naar 100 km / h en gemiddelde verbruik 7,0 liter / 100 km. Deze versie kan tractie xDrive (Dezelfde acceleratie en verbruik van 7,7 1/100 km). de 630d Diesel is de enige optie. Het heeft een motor 3,0 Turbo 6 cilinder 265 pk. Het duurt 6,1 seconden naar de 100 km / h te bereiken en gemiddeld verbruik is 4,9 liter. De 630d xDrive GT versie daalt ook. Verbetert de acceleratie 6,0 seconden en benadeelt het verbruik tot 5,5 l / 100 km. In alle gevallen, verandering is altijd 8 snelheid automatisch.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

BMW X7: Future Super SUV

draadloos opladen elektrische BMW

BMW M5 … met xDrive

Adblock
detector