SLC Mercedes 2016 SLK cabriolet substituut

SLC Mercedes 2016 SLK cabriolet substituut

De nieuwe Mercedes SLC 2016 is de auto die de SLK roadster zal vervangen. Een nieuwe naam, een veel technologie, fun … Mercedes-Benz keert terug om zichzelf opnieuw uit te vinden.

Mercedes SLC 2016 nieuwe cabrio voor Detroit

Mercedes SLC 2016 nieuwe cabrio voor Detroit

Mercedes SLC 2016 nieuwe cabrio voor Detroit

Mercedes SLC 2016 nieuwe cabrio voor Detroit

de nieuwe Mercedes SLC 2016 is een van de belangrijkste nieuwe functies markeren de ster in de volgende editie van de Detroit Auto Show die wordt gehouden van 11-24 januari in de Amerikaanse stad.

Het begin van de merchandising nieuw Mercedes SLC 2016 Het is gepland voor medio januari. Bijna twee maanden later, in maart 2016 worden voldaan 20 jaar van de geboorte van de eerste Mercedes SLK, de kleine roadster die duizenden en duizenden automobilisten over de hele wereld in de ban.

Mercedes SLC 2016: vijf motoren

de 2016 Mercedes SLC motoren zullen vijf, vier benzinemotoren en één diesel. Het drijfgas olie overeenkomt met versie SLC Mercedes 250D, een blok van vier cilinders, 2.143 cm3 verplaatsing en 204 hp macht. Hiertoe versie Dieselverbruik van 4,4 liter / 100 km en de uitstoot van 114 g / km CO2 geadverteerd.

in het aanbieden benzine, reeks Mercedes SLC 2016 begint met SLC 180 en geboost met een motor van 1,5 inline 4-cilinder en 156 pk. gevolgd de Mercedes 200 SLC (2.0 motor 184 pk) en Mercedes 300 SLC (2.0 biturbo motor met 245 pk). De mechanische hart van de reeks komt overeen met Mercedes SLC AMG 43 met 3.0 V6 twin-turbomotor 367 pk en een reeks van technische en esthetische details van de karakteristieke van de kwaliteit en sportieve erfgoed Wizards AMG-Affalterbach.

Mercedes SLC 2016: pure essentie roadster

wijzigingen ontwerp het brengt de nieuwe Mercedes SLC 2016 met betrekking tot bekende en populaire Mercedes SLK relatief weinig. Buiten, wijst op de esthetische elementen zijn te vinden in de vernieuwde grille en een meer uitgesproken effect diamant, nieuwe koplampen met dagrijverlichting en LED-type achterbumper en herontworpen front. Zo goed roadster, een van de kenmerken is in zijn soort dak, In dit geval typt intrekbare harde die kan worden opgevouwen of uitgevouwen met de auto verplaatsen met snelheden 40 km / h.

Mercedes SLC 2016: brief chassis

de roadster scherpstellen sport- als de Mercedes SLC 2016 altijd hebben meestal een uitgebreide chassis om de meest dynamische en leuk om hun controles te bieden. In dit gebied, de sleutel systeem in Mercedes SLC Het is het dynamisch aandrijfsysteem Dynamic Select met vijf modi –Comfort, Sport, Sport +, Eco en Individual-, waarbij u kunt verschillende motorparameters veranderen, de richting en aanpassing van de suspensies veranderen.

Mercedes SLC 2016: maximale veiligheid

De 2016 Mercedes SLC zal beschikken over een breed uitrusting in veiligheid en rijden assistenten. Een nieuwe functie in deze compacte cabriolet is de beschikbaarheid van nieuwe intelligente verlichting Intelligent Light System waarin LEIDEN type verlichting operationeel zijn met verschillende functies (verlichting systemen, zoals long-short weg automatische transmissie, verbeterde mistlampen, bochtverlichting zij omvatten, onder anderen).

de technologische bataljon Mercedes Intelligent Drive Safety ook ten dienste van nieuwe Mercedes SLC 2016. Een van de hoogtepunten om ongevallen te voorkomen of, indien zij zich voordoen, het minimaliseren van verwondingen aan de inzittenden en andere weggebruikers systemen is het apparaat Collision Prevention Assist Plus, een hulpmiddel voor de voorwaartse aandrijving combineert waarschuwing-radar ondersteunde afstanden adaptieve Brake Assist nood- en autonome gedeeltelijke remfunctie.

U kunt ook geïnteresseerd

– Mercedes 2016: nieuwe en toekomstige auto’s zal aankomen

– Mercedes S65 AMG Cabrio, 630 pk outdoor

Adblock
detector