Shaman Avtoros 8x8 ATV: de meest brute amfibievoertuig

Shaman Avtoros 8×8 ATV: de meest brute amfibievoertuig

De Avtoros Shaman 8×8 ATV een SUV van meer dan 6 m lengte aandrijfwielen 8 en amfibische mogelijkheden zoals het ook kan navigeren.

Shaman Avtoros 8x8 ATV, foto's van alle-terrein

Shaman Avtoros 8x8 ATV, foto's van alle-terrein

Shaman Avtoros 8x8 ATV, foto's van alle-terrein

Shaman Avtoros 8x8 ATV, foto's van alle-terrein

De fabrikant van off-road voertuigen Avtoros Het heeft een brutale model met de naam Shaman 8×8 ATV, een voertuig met een veelheid aan eigenschappen en attributen die als ze wilden de beste legers van het moment.

de Shaman Avtoros ontwerp 8×8 ATV Het is hard, ruw, ruige … als een dolle stier trots op zijn spieren. Naar buiten toe, is het onvermijdelijk om niet te merken dat hun 8 gigantische speciale wielen, over halve meter breed en 1,2 m hoog waardoor agressieve body lift 45 cm boven de vloer. De buitenafmetingen van het lichaam niet gebruikelijk, met 6,4 m lang, door 2,5 m breed en 2,7 m hoog.

de aandrijfwielen 8 Avtoros Shaman 8×8 ATV, differentieelslot in alle assen en uitgebreid systeem van stuurwielen kunt u te rollen door alle denkbare terrein. Sneeuw, moerassen, ijs, en zelfs duinen varen over water, aangezien dit voertuig ook amfibische mogelijkheden, als het kan navigeren naar een snelheid 7 km / h.

de uitgebreide set wielen richtlijnen Shaman Avtoros 8×8 ATV Het bestaat uit twee delen: een eerste as met de voorwielen 4 en een tweede as met achterwielen 4. Afhankelijk van hoe u zich wenden, kunnen wij drie situaties te vinden: ten eerste, de vooras roteert in één richting, terwijl de tweede niet draait; Anderzijds kunnen beide assen in dezelfde richting roteren; en ten derde, de vooras roteert in één richting en de achteras draaien in tegengestelde richting.

Het duwen Shaman Avtoros 8×8 ATV maakt gebruik van een turbodiesel 3,0 bron Iveco 168 pk sterke motor die u toelaat om te bereiken 70 km / h maximumsnelheid. Dus de Shaman Avtoros 8×8 ATV dit is sneller en wendbaarder andere voertuigen met vergelijkbare mogelijkheden, in dit geval, het type rups. Deze motor verwezenlijking maximale duurzaamheid en betrouwbaarheid, wordt beschermd door verscheidene beschermende en waterdichte staat.

de leeggewicht Avtoros Shaman 8×8 ATV is bijna 4.8 ton en dat, hoewel de constructie toevlucht aluminium en kunststof tot het maximum te verlichten.

Kortom, met de Shaman Avtoros 8×8 ATV U kunt elke bestemming die u voorstelt, uit het moeras van Zuid-Florida bereiken om de bevroren toendra van de Siberische steppe.

U kunt ook geïnteresseerd

– Mercedes G63 AMG 6×6 2015

– Eerste proef: Brabus 700 6×6, Brutus

Adblock
detector