Ford zal lanceren meer modellen SUV: de eerste, de nieuwe Expedition

Ford zal lanceren meer modellen SUV: de eerste, de nieuwe Expedition

Groot offensief SUV auto die Ford heeft gepland voor de komende jaren. Ten eerste, de nieuwe Expeditie, maar er zal veel, veel meer zijn …

De nieuwe Ford SUV komst

De nieuwe Ford SUV komst

De nieuwe Ford SUV komst

De nieuwe Ford SUV komst

de SUV worden van vitaal belang voor de verkoop van auto merken in belangrijke markten Europa en US. de verkoopgegevens nieuwe voertuigen Spanje als getuige en hetzelfde gebeurt in veel andere landen, waardoor een deel van de toekomstige strategie fabrikanten voorbij het ontwikkelen van nieuwe modellen van SUV en vernieuwen van bestaande. firma doorwaadbare plaats Het heeft veel te zeggen over het …

Geciteerd door persbureau Reuters, die citeert wenden tot officiële bronnen doorwaadbare plaats, in 2020 wordt ten minste 13 auto SUV, modellen om te worden verkocht op de Amerikaanse markt, Europese en andere landen.

de eerste van deze nieuwe SUV aan te duiden is Ford Expedition 2018, die zal gaan over de verkoop in US later dit jaar. Deze grote SUV heeft vele innovaties op alle fronten, met een stevige inzet voor technologie op alle niveaus (connectiviteit en beveiliging, in het bijzonder), efficiëntere motoren en een gewichtsbesparing van ongeveer 300 pond op gemiddeld (ongeveer 136 kg minder van het nieuwe model van de vorige).

Mechanisch, de aanwezigheid in de Ford Expedition 2018 een motor 3.5 V6 EcoBoost, gekoppeld aan een nieuw 10 automatische transmissie.

Ford toekomstige elektrische SUVFord: meer elektrische SUV, hybride …

Een paar dagen geleden hebben we aangekondigd dat we doorwaadbare plaats Hij had plannen om een ​​honderd procent elektrische SUV te lanceren met een bereik van 500 km. En wanneer? in 2020 of eerder.

Nou, naast de hybridetechniek honderd procent elektrisch, in de SUV range Ford-modellen zoals de EcoSport en Bronco zal worden verlengd.

Op Europese bodem, de laatste van doorwaadbare plaats het zijn de ongekende Edge en de nieuwe generatie van de Kuga geënsceneerd.

Wij verheugen ons daarom toekomstige versies van Ford SUV, een van de merken die gokken en meer te investeren in de mode-segment.

U kunt ook geïnteresseerd

– Ford Kuga Vignale: een achtergrond van een SUV met stijl en karakter

– Ford Kuga, Ateca Seat en Kia Sportage, wat het beste SUV?

Adblock
detector