Nieuwe Ferrari SUV: Fiat bevestigd voor de komende maanden!

Nieuwe Ferrari SUV: Fiat bevestigd voor de komende maanden!

Afscheid van speculatie en uiteindelijk zal er een Ferrari SUV, aldus de CEO van Fiat Group, Sergio Marchionne zelf te bevorderen. Meer details hieronder.

Ferrari F16X, is de eerste SUV van Ferrari?

Ferrari F16X, is de eerste SUV van Ferrari?

Ferrari F16X, is de eerste SUV van Ferrari?

Ferrari F16X, is de eerste SUV van Ferrari?

tijdens de komende maanden, de nieuwe Ferrari SUV zal uitkomen. Media wereld van zaken en financiën als referentie Persbureau Bloomberg, de digitale versie van het magazine Forbes en Amerikaanse tv CNBC, Ze zijn terug in de recente verklaringen van Sergio Marchionne, de CEO van Fiat Group, waarin kondigde hij een CVL autotype project (Acroniem "Ferrari Utility Vehicle") Voor de komende maanden.

Deze nieuwe verklaringen Marchionne over de op handen zijnde Nieuwe Ferrari SUV het maakte hij tijdens een bezoek aan de zak New York. Volgens recente rapporten, de interne naam die al werken uit Maranello door de naam van "F16X project", Naam volkomen geldig en dat kan leiden tot de productie van de uiteindelijke Ferrari SUV.

de Nieuwe Ferrari SUV zal deel uitmaken van het nieuw product strategie van de Italiaanse firma voor de komende vijf jaar waarin businessplannen overwogen dubbele winst lopend boekjaar. Om dit doel te bereiken, is er geen twijfel over bestaan ​​dat er een nieuwe en ongekende Ferrari SUV Het kan helpen vet te mesten de resultatenrekeningen van het bedrijf. En het is die luxe SUV worden steeds populairder bij de rijkste economieën in de wereld, die magnaten van China en het Midden-Oosten onder meer om op te scheppen zoals de meeste flamboyante, uniek en eigenzinnig.

Ferrari SUV F16XOp dit moment, geen officiële technische gegevens voor deze verwachting Ferrari SUV, hoewel de eerste geruchten suggereren dat versterkt met een krachtige en efficiënte nieuw ontwikkelde hybride technologie, waarbij er een V8 benzinemotor zou kunnen zijn, een van de volgende generatie batterijen en een hoge capaciteit (het zou kunnen zijn een hybride plug) En de aanwezigheid van één of meer elektromotoren. Gezien het unieke karakter van dit nieuwe product, in eerste instantie het aantal eenheden vervaardigd in deze nieuwe Ferrari SUV Het zal beperkt zijn.

Porsche Cayenne, Bentley en Lamborghini Urus Bentayga: rivalen

De afgelopen jaren heeft de auto-industrie de geboorte van nieuwe modellen van het type getuige SUV vervaardigd door luxemerken. De eerste grote voorbeeld kwam van de hand van Porsche, die hij begonnen met het produceren en verkopen van succes cayenne (Vervolgens voegde hij in zijn gamma SUV de kleinste Macan).

na de "heiligschennis" door de droomfabriek in Stuttgart, zijn er andere uitstekende voorbeelden van de hand geweest Bentley, met het modeltype SUV Bentayga, en de zeer Lamborghini, historische rivaal van Ferrari en wiens urus belooft een revolutie het segment todocaminos meer premium en exclusieve. Britse merken Rolls-Royce en Aston Martin Ook is vervolgens opgenomen in dit soort hectische race naar de lancering SUV meest luxueuze en geavanceerde heden en toekomst. de Rolls-Royce Cullinan en Aston Martin DBX ook in opkomst als grote entiteit rivalen toekomst Ferrari SUV.

U kunt ook geïnteresseerd

De nieuwe Ferrari SUV, dichterbij

Leo Messi moet half uur om uw Ferrari betalen

Laferrari Aperta: Ferrari supercar op de veiling

Adblock
detector