Een Skoda RS Kodiaq? De nieuwe sport-SUV, 2018

Een Skoda RS Kodiaq? De nieuwe sport-SUV, 2018

Volgens recente rapporten, kon de Kodiaq Skoda RS, de meest geavanceerde en sportieve versie van de SUV, in 2018. Elk detail hieronder worden gerealiseerd.

Kodiaq Skoda RS kan worden gerealiseerd in 2018

Kodiaq Skoda RS kan worden gerealiseerd in 2018

Kodiaq Skoda RS kan worden gerealiseerd in 2018

Kodiaq Skoda RS kan worden gerealiseerd in 2018

de koorts temperatuur SUV blijft groeien … en het lijkt erop dat er geen remedie voor haar neer. De realiteit van de verkoop gegevens blijkt dat nieuwe voertuigen SUV Het is (en zal) en mode verschillende automakers Ze streven ernaar om meer en meer modellen van dit type te ontwikkelen. Het volgende wat zou kunnen komen in 2018 Het zou de Nieuwe Skoda RS Kodiaq, dat wil zeggen een Kodiaq met de keurmerk familie Skoda sportwagen.

de Skoda RS Kodiaq bieden meer zout en peper de steeds groter segment SUV. Op dit moment, zullen we vooraf de ontwerp deze nieuwe sportieve SUV zal zelf esthetische onderdelen van dergelijke varianten -parrilla specifieke voor-, zij- skirts, lichtmetalen velgen nieuwe wet en extra vleugelprofiel achterspoiler luchtverdeler vervolgens samen met een aantal kenmerken die profiteren dynamische behendigheid, dus verwacht meer om de instelling te wijzigen schorsingen en adres.

en de Skoda RS motor Kodiaq? Volgens recente rapporten, meer dan waarschijnlijk dat je kunt dezelfde monteren en drijft de Skoda Octavia 245, dat is, een Benzine 2.0 TSI 245 pk. Andere eerdere weken over om gewezen op de RS versie kan ook worden gekoppeld aan een mechanische diesel -net zoals in de Octavia RS TDI 184 pk, die bij Kodiaq moeten worden gecombineerd tot een veel meer energie drijfmiddel voor bijvoorbeeld, 2.0 TDI biturbo 240 pk motor en neemt het bereik van de VW Tiguan.

Skoda RS KodiaqOm dit meer dan aantrekkelijker worden gerealiseerd Skoda RS Kodiaq, de bet SUV Tsjechische firma belooft grote emoties, met de onlangs vrijgegeven Skoda Karoq (A Praktisch "kloon" de Ateca Seat) En een 2019 nieuwe SUV kleiner dan de Kodiaq en Karoq.

Vóór de komst van Skoda RS Kodiaq, in China en voor te bereiden om het te verwelkomen Kodiaq Coupé, een versie die, tot nu toe, heeft zijn komst voor de Europese markt bevestigd.

Ook interesse:

Alle SUV die zal aankomen in 2018 en 2019

Skoda zal een rivaliserende auto Dacia lage kosten te lanceren

Adblock
detector