Volvo XC40: Alle prijzen en gegevens voor Spanje de nieuwe SUV

De komst van de nieuwe XC40 kan een keerpunt in Volvo te markeren. Het merk heeft als doel om te blijven groeien in omzet en uitgegroeid tot een zeer taaie tegenstander voor alle premium fabrikanten.

Alle prijzen voor XC40 Volvo Spanje

Alle prijzen voor XC40 Volvo Spanje

Alle prijzen voor XC40 Volvo Spanje

Alle prijzen voor XC40 Volvo Spanje

Met de nieuwe afbeelding volvo nemen hun aankomende modellen en zijn van plan om de kleine SUV-markt te veroveren, Volvo XC40 wordt geleverd met de alle prikkels om een ​​bestseller te worden. Premium dan andere bedrijven om voor te bereiden, omdat de Zweden gekomen om de markt te veroveren.

U kunt de eerste orders sinds vorige week en hebben al de prijzen van hun eerste twee powertrains bekend. Op dit moment, in Volvo ze hebben ervoor gekozen om de meest krachtige blokken aan de uitgang omvatten, maar de verwachting is dat volgend voorjaar hebben we een optie D3 Diesel 150 pk, voorwielaandrijving en manueel voor bescheidener opdrachten, en een driecilinder 1,5 liter en hybride plug, voor degenen die een geëlektrificeerde motor verkiezen.

Voor nu, zullen degenen die willen een diesel voertuig moeten hun bestellingen te plaatsen van de D4 Diesel 190 pk, die begint vanaf 42.220 euro met de finish Momentum en 44.233 euro als we de sportieve R-Design-optie. Als u kiest voor de benzine model, zullen we kiezen voor hun T5 250 pk, dat een deel van de 47,257.50 EUR en 49,349.50 euro Momentum-uitvoering met de voltooiing R-Design.

Alle modellen zijn standaard uitgerust met een groot materieel catalogus, waarbij het hoogtepunt is de veiligheidsverpakking adaptieve remlichten, signaalherkenning, steun blijven rijstrook, frontale botsing waarschuwing met automatische remmen of detector voetgangers en fietsers. Maar het zal ook multifunctionele stuurwiel aanraakscherm 9 inch regensensor, parkeersensoren achter of.

Voor degenen die ervoor kiezen versie R-Design, de bovenstaande gegevens als specifiek sportstuur drempelwaarden voordeur met embleem R-Design, buitenkant dak, wielen en spiegels in glanzend zwart of pedalen en shifter sport verandert, maar bovenal een sportchassis toevoegen gerenoveerd om de beste prestaties te leveren.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Volvo XC40: eerste video, foto's en gegevens van de nieuwe SUV

Alles over de Volvo XC40: kunst, technologie en het interieur van de nieuwe SUV

Om in te schrijven of een auto kopen? Volvo begon de revolutie met de XC40

Adblock
detector