Dacia Sandero en Sandero Stepway 2016

De Dacia Sandero is de best verkopende in ons land aan particuliere auto. In 2016 wordt de Sandero Stepway en ontvang tal van esthetische en mechanische veranderingen.Dacia Sandero en Sandero Stepway 2016

Neem de Dacia discover in zijn gebruikelijke variant -in de nabijheid van vier meter lengte en Stepway -maquillaje zijn SUV- de auto meest gevraagde door de specifieke gebruiker in ons land. Ondanks het succes, aanraking te ontvangen krachtige esthetische-update, mechanische apparatuur en, net als merk zes jaar sinds de lancering van de huidige generatie.

Dit alles zal gebeuren rond de zomer 2016, wanneer de Dacia Sandero weet dat uw tweede generatie dat inzet door een bereik van de motoren 1.2 16V benzine dat zowel de Dacia Sandero en Sandero Stepway zal leveren in 75 CV. Deze benzine variant naast elkaar bestaan ​​met een krachtigere 0.9 TCE 90 pk. In hoofdstuk Diesel, zal de nieuwe Dacia Sandero gebruiken motoren in de Nissan-Renault Alliance bekend, met name om 1.5 dCi die is vervaardigd in Valladolid en worden gepresenteerd op de Sandero 2016 met twee vermogensniveaus 75 en 90 CV, Vergelijkbare bevoegdheden zowel benzine als het aanbod en de Diesel. Er zal ook worden aangedreven door LPG en 90 pk variant, maar alleen beschikbaar voor Dacia Sandero Stepway.

Zaken betreffende nieuwe veranderingen, nemen de gerobotiseerde Easy-R eenvoudige en onderworpen aan koppeling 0.9 TCE 90 motor zowel CV lichaam en opties, Sandero en Sandero Stepway.

In de esthetische gedeelte, worden de wijzigingen ontvangt de Dacia Sandero belangrijk, veel verder dan wat we gewend zijn aan deze Roemeense merk. Nieuw ontworpen koplampen, grille meer stijlvolle verwelkomen het merk logo, veel krachtiger en sportieve lagere rok... zijn het kenmerk van de Dacia Sandero 2016 zal hij proberen weg imago van zijn broer Dacia Logan in te krijgen, die zal veranderen november 2016. Deze wijzigingen zullen de Dacia Sandero veel krijgen meer opmerkelijk in het geval van Dacia Sandero Stepway, die zal verschillen ook van zijn broer Dacia Sandero in chroom aanraking in de grill met name in een voorbumper en de onderste schort met een grote persoonlijkheid en antinieblas zeer uitgesproken. Ook UNTAG Sandero Stepway conventionele Sandero aan de achterzijde in een veel minder flashy retro-reflectoren.

Binnen in de Dacia Sandero veranderingen zullen subtieler, gericht op een gemoderniseerde versie van het multimediasysteem, die je zelfs kunt deelnemen het achteraanzicht camera optien. En dit alles met prijzen die niet moet worden gewijzigd ten opzichte van de Dacia Sandero en Sandero Stepway weten we al.

Adblock
detector