2017 BMW X3: zo zal de nieuwe generatie van de SUV

2017 BMW X3: zo zal de nieuwe generatie van de SUV

Als de huidige BMW X3 is al een referentie in zijn klasse, de nieuwe generatie van vandaag belooft meer comfort, stijfheid, lichtheid, dynamiek en efficiency. Zal het de beste SUV markt?

BMW X3: de nieuwe generatie komt in 2017

BMW X3: de nieuwe generatie komt in 2017

BMW X3: de nieuwe generatie komt in 2017

BMW X3: de nieuwe generatie komt in 2017

de derde generatie de BMW X3 pakt reeds uw eindontwikkeling, net genoeg zodat de definitieve versie van SUV middelen Duits is klaar voor begin 2017. Dat is wat al markeert de roadmap fabrikant, die ongetwijfeld zal blijven grote inspanning plaatsen in het volledige gamma SUV, waar de X3 vult het centrum van de levering en vertegenwoordigt ongetwijfeld zijn model van een grotere commerciële succes.

BMW X3 2017de Nieuwe BMW X3 zal al een (bijna identieke) lijkt erg op wat we vandaag de dag vooraf met een Autopista.es Computer gegenereerde beelden. Dat wil zeggen, het biedt een ontwerp dat is halverwege tussen de huidige BMW X1 en de BMW X5. Ook zal worden ontworpen door grootte weer tussen de twee, maar deze keer inderdaad zal licht zal groeien en ruimte en bagageruimte te krijgen, met een langere wielbasis, grotere achterdeuren en nieuwe modulaire oplossingen. Het zal dus meer van de kleinste BMW X1 te verspreiden: De verwachting is dat de BMW X5 hetzelfde te doen, ook groeien tot een beetje dichter bij de Audi Q7 en Mercedes GLE krijgen.

2017 BMW X3: New Platform

de BMW X3 2017 Het zal ook de nieuwe gebruiken modulaire architectuur CLAR (Cluster Architecture) BMW, onlangs in het nieuwe 7-serie. Dit platform maakt het mogelijk een brede industriële flexibiliteit technologie-uitwisseling tussen de verschillende voertuigen, omdat het gebaseerd is op onafhankelijke modules of "clusters". Daarom is deze nieuwe X3 zal zeker een veel geavanceerder SUV dat het huidige niveau model apparatuur, met de mogelijkheid van het opnemen en Nieuwkomers geautomatiseerd rijden meer en meer functies. Zo zou de volgende SUV gebruik te maken van Active Cruise Control 7 Series, in staat om de snelheid aan te passen, afhankelijk van verkeerslichten, om te verblijven in rijstrook en volg de auto voor als u de strepen op de weg kunt lezen, alles gecombineerd met actieve blinde vlek toezicht, die werkt ook op de richting.

2017 BMW X3: Lichter

De belangrijkste Nieuwe BMW X3 2017 Het zal echter gebruik van hoge sterkte staal zeer, samen met De meeste aluminium en magnesium in bepaalde structurele gebieden: in principe polymeren versterkt met type koolstofvezel koolstofvezel 7 Series zij wordt gereserveerd voor de duurste modellen. Dit zal resulteren een stijvere en lichtere auto, dus alles geeft aan dat het zal nog een SUV efficiënter, beter dynamisch gedrag, hoger comfort vistuig en leefbaarheid zoals we al hebben gezegd dat het zal uitbreiden. Al deze voordelen zijn in principe onder BMW, noodzakelijk als het merk wil het controleren van referenties en reacties van consumenten op de weg voort te zetten. Rivalen zijn ook sterk verbeterd.

Beoordeel uw auto gratisGezicht en behaalt nog steeds grotere efficiëntie, in de Nieuwe BMW X3 2017 zal haar verschijning een te maken nieuwe plug-in hybride versie genoemd xDrive35e, met een zeer vergelijkbaar met de huidige BMW X5 xDrive40e regeling, maar minder krachtige verbrandingsmotor: 184 pk, meer dan 88 elektrische CV. Will, ja, vergelijkbare prestaties met zijn oudere broer, namelijk mogelijk om te rijden in de elektrische modus tot 125 km / h, met een maximaal bereik van ongeveer 40 km totalen. Ook belooft te worden meer in bochten dankzij de grotere lichtheid.

Maar BMW nooit vergeten sportiviteit en is ook gepland M nieuwe versie X3 2017, die zou bouwen en de krachtige biturbo V6-motor van de BMW M3 en M4. Its all-wheel drive en zal gebruik maken van de laatste van zijn 431 pk, eventueel gecombineerd met een daaropvolgende splitsing staat torque beide achterwielen, zowel versnelling als differentiële retentie actief. Er zullen ook BMW X3 versie M40i schommelt rond de 360 ​​pk. Het blijft alleen maar te wachten een paar maanden om de nieuwe BMW X3 meer te ontmoeten in de diepte.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

SUV gids: de beste auto’s te kopen in 2016 en 2017

Zo zal de nieuwe BMW X2

BMW offensief: Alle nieuwe 2020

Adblock
detector