Seat Arona: zo zal de nieuwe kleine SUV voor 2017

Seat Arona: zo zal de nieuwe kleine SUV voor 2017

Bevestigd: de naam van de nieuwe toekomst lancering SUV Seat Ibiza op basis van Arona worden genoemd. Dit was net officieel bevestigen Seat op de Paris Motor Show.

De kleine SUV Arona Seat heten

De kleine SUV Arona Seat heten

De kleine SUV Arona Seat heten

De kleine SUV Arona Seat heten

de seat adres Het is steeds duidelijker waar moet je gaan de toekomst van het Spaanse merk en die al moeten hun gemeenschappelijke ontwikkelingsplan. Een ongetwijfeld passeert versterking van de kernwaarden, en vernieuwen van zijn ster-producten, de Ibiza en Leon; een ander, uiteraard doorgaat voor verhoging van een reeks auto’s SUV Het begint duidelijk de meest succesvolle in Europa. En zijn nieuwe Seat Ateca bewijst reeds zo; en een derde gaat ook door verenigen de namen van enkele van hun modellen en voertuigconcepten. Nou, dit drie stippellijnen samenkomen in slechts een jaar in een van de meest verwachte nieuwe functies: de Nieuwe Seat Arona.

Beoordeel uw auto gratisJa, want deze toekomstige Seat Arona zal vertrekken van de basis nieuwe generatie hun verkoopprijzen Ibiza, die zal worden getoond komende maanden voor de nieuwe A0 bypass de MQB platform: Welke gebruikt alle nieuwe stedelijke en nut Volkswagen Group. Ja, want deze toekomstige Seat Arona ook een SUV dat ook rekening veel onderdelen en elementen van de nieuwe Audi Q2, vallen de kleine segment onder de Ateca te positioneren als tweede orgaan SUV. En ja, want, net zoals Alle Volkswagen SUV beginnend met T (Tiguan, Touareg en die te komen) stoel heeft ook al duidelijk hoe het zou moeten zijn de naam van haar modellen: Begin met het A heeft 5 letters en de naam van een stad of een Spaanse stad.

Met al deze voorwaarden, en we kunnen bijna garanderen dat, vandaag de dag, dit kleine SUV Seat toekomst heeft al naam: Arona. Alles past bij elkaar (eind maart het werd opgenomen en patent in de Intellectual Property Office van de EU), officiële bronnen Seat en bevestigen wij dat nu de door haar leiders gekozen naam. Maar, voor het geval er verandering van de definitieve natuurlijk ook zij ons verzekeren dat voor Ateca twee andere namen (Teide en Tecta), die afgelopen uur heerste eerder behandeld. In ieder geval, zeker we wedden Arona dat voor degenen die niet weten, is een bonito gemeente van het eiland Tenerife, Canarische Eilanden, met ongeveer 80.000 inwoners.

Arona, de mensen van de kleine SUV SeatSeat Arona: “Made in Spain”

Er is geen twijfel dan ook dat, met de nieuwe Ibiza, Seat Arona zal het belangrijkste model van het merk voor de komende twee jaar. rivaal van Juke Nissan, Honda HR-V, Renault Captur, en bedrijf, dit kleine SUV zou moeten meten rond de 4.20 meter zal lang en hard te spelen met veel aanpassingsmogelijkheden en kleurstelling: Zelfs met twee kleurschakeringen tussen dak en lichaam. In het ontwerp, deze toekomst weer Arona stilistische taal die doordringt Seat Alejandro Mesonero Romanos, met een voor- vorm van X die aplomb geeft verbreedt en brengt dynamiek, evenals een zeer scherp en zijvouwen en korte overhangen.

deze Nieuwe Seat Arona gebouwd, Nu, in de Martorell fabriek door de tweede generatie van de Audi A1, die ook de nieuwe afleiding van de MQB platform A0 zullen delen. is Ook biedt het een grote technologische last en connectiviteit, tekenelementen vandaag door de Ateca Seat.

de Arona belooft nieuwe Seat merk DNA bieden in het gedrag, dus, als het doorgaat met het karakter van de huidige Ateca, zal een van de kleine SUV lichter, flexibeler en dynamische. De Audi Q2 ons en het blijkt ook, en het voordeel van deze Seat is dat het aanzienlijk goedkoper zal zijnAls de kleine Duitse SUV van 22.000 euro, moet de nieuwe Arona starten in plaats van minder dan 20.000. Zeker dan komen Ook leidt het merk Skoda en Volkswagen, waar het al Polo kondigt ook de bijzondere SUV, die we al hebben besproken.

Seat Arona 2017Er is weinig tot nu toe van de bekende Seat reeks mogelijke mechanische Arona. Maar het lijkt duidelijk dat het de nieuwste generatie motoren groep, dat wil zeggen, het zal nemen 3 blokken 1.0 TSI benzine met 95 cilinders en 110 pk, evenals 1.4 TDI (Ook 3-cilinder 90 CV) plus superieure 1.6 TDI. Het valt nog te bezien of in de toekomst zal een soort van geëlektrificeerd en hybride versie aan te kondigen. Voorwielaandrijving versies en AWD Zij moeten ook worden gecombineerd om een ​​volledig gamma vormen. Zeker in Show begin oktober de volgende Paris Motor, ontdekken we meer. Zal de nieuwe toekomst Ibiza zal de basis leggen er zal worden gepresenteerd? Als er niet, zeker te zijn op de Autosalon van Genève in maart volgend jaar.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Seat zou een grote SUV te lanceren in 2020

Test de nieuwe Seat Ateca

Seat digitaal museum

Adblock
detector