Opel Insignia Grand Sport 2017: De eerste van de nieuwe Insignia

Opel Insignia Grand Sport 2017: De eerste van de nieuwe Insignia

Nieuwe generatie sedan Insignia. De première zal op de Autosalon van Genève en de verkoop in ons land mei 2017 voor de vijf-deurs versie.

Opel Insignia Grand Sport 2017: eerste officiële foto's

Opel Insignia Grand Sport 2017: eerste officiële foto's

Opel Insignia Grand Sport 2017: eerste officiële foto's

Opel Insignia Grand Sport 2017: eerste officiële foto's

de Nieuwe Opel Insignia Het wordt op de markt gebracht met drie benamingen volgens koetswerk. Aldus conventionele draagstoel vijfdeurs Geen zullen er vier deuren-zullen de Opel Insignia Grand Sport en zal gaan over de verkoop mei 2017. Twee maanden later de familie komen Opel Insignia Sport Tourer en in oktober Het assortiment wordt aangevuld met de komst van de wagon variant onder de naam campera Opel Insignia Country Tourer.

Opel Insignia Grand Sport

Vanuit esthetisch oogpunt, Opel Insignia nieuwe Grand Sport is een auto veel slimmer Badge uitgaande Hoewel Het is ook veel meer coupé, sportiever zonder herladen de esthetiek Ze inspireert veel in de prototype Opel Monza we ontmoetten op de Frankfurt Motor Show 2013-. Hun scherpe koplampen geven een dynamische lucht, in aanvulling op de verbreding van de ogen lichaam. Grill daalt ook dat gevoel van visuele poise onderweg versterken, terwijl de gemarkeerde laterale zenuw die doorloopt van de deur en een dak dat de neiging heeft het silhouet verlengen –opmerkelijke Cw-waarde van 0,26-, esthetisch markeren een zeer aantrekkelijke auto visueel. De mechanische, de Opel Insignia nieuwe Grand Sport Het zal bewegen in de bevoegdheden tussen 140 en 250 pk in het aanbieden benzine, terwijl de ventilatormotoren Diesel variëren 110-170 pk.

Opel Insignia Grand Sport 2017: veel lichter

de Opel Insignia Grand Sport 2017 ontvangt een geoptimaliseerde architectuur voor lichtere materialen opslaan tot 175 kilo van de vorige generatie gelijke mechanische en zeer vergelijkbare afmetingen, maar het bereiken van grotere binnenruimte. De belangrijkste wijzigingen omvatten verminderde hoogtematen –2,9 cm lager voor de nieuwe Insignia- en wielbasis groeit 9,2 cm. Ook opmerkelijk zijn de Vector nieuwe all-wheel drive met torque klieven -eerste zodra we in verband Opel- nieuwe automatische versnellingsbak acht verhoudingen, en de evolutie van adaptieve FlexRide-chassis aan te passen aan een betere demping, besturing, de gasrespons, change management en ESP rijmodi werken als we kiezen voor “Normal”, “Sport” en “Tour” formaat.

op technologie, de Opel Insignia nieuwe Grand Sport Het is gelegen op het hoogste niveau op zoek prioriteren comfort en veiligheid. Daartoe maakt gebruik van een nieuwe generatie verlichting IntelliLux -nu met 32 ​​segmenten dubbele rijden de Astra voor de verlichting overgangen zachter, met een bereik tot 400 yards, het assistent lane departure, head-up display op de voorruit, bekijken camera 360 graden… Als het niet anders kan zijn, zal het ook bieden een maximale connectiviteit dankzij de nieuwste generatie IntelliLink multimedia-systeem en Opel OnStar diensten. Noch kunnen we vergeten de adaptive cruise control met autonome noodstop, de achterste dwarsverkeer alert om objecten te benaderen vanaf 20 meter, die zich binnen een hoek van 90 graden uit ons logo, aanpassingen stoel totdat inflatie kanalen 18 en massage en ventilatie het aanbod comfort en de veiligheid te voltooien.

Opel Insignia Interior Grand SportOpel Insignia Grand Sport 2017: zo binnen

in de Binnen in de Opel Insignia Grand Sport Er is ook een mengsel van elegantie en sportiviteit design. de leidt drie centimeter lager dan in het voorgaande Opel Insignia, versterking van het gevoel van rijdynamiek gecombineerd met een verlaagd zwaartepunt aan de dynamiek van het model beïnvloeden. Andere details die het interieur te maken zijn elegant nieuw frameloze touch screen, dat de centrale beluchters afkoelen was integrajunto. wat betreft volume kofferruimte, Het geadverteerd 490 liter capaciteit, een cijfer dat zou kunnen oplopen tot 1450 liter de achterbank gevouwen.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

We testten de nieuwe Opel Insignia 1.5 turbo 165 pk en 250 pk sterke 2.0 Turbo

Alle Opel zal aankomen in 2017

Hoeveel km loopt door de Opel Insignia met een brandstoftank?

Opel Insignia 1.4 T benzine en diesel Opel Insignia 1.6 CDTi: Wat te kiezen?

Adblock
detector