Dit zal de BMW X2 en productie: de nieuwe sport-SUV

Dit zal de BMW X2 en productie: de nieuwe sport-SUV

Als tot nu toe wisten we alleen als een concept car, hebben we de eerste beelden van wat de BMW X2 productie gepatenteerd. Er is goed nieuws … en sommige niet zo.

BMW X2: dit is de SUV productie

BMW X2: dit is de SUV productie

BMW X2: dit is de SUV productie

BMW X2: dit is de SUV productie

Het lijkt erop dat eindelijk het mysterie op te lossen. We spraken over hoe het zeker de nieuwe BMW X2 een zal zijn SUV aangekondigd maanden geleden per merk langverwachte door de revolutie die beloofd. Hoewel niet officieel onthuld tot volgend Frankfurt Motor Show in september, Vandaag ontmoetten we die zijn opgenomen in februari jongstleden nr.22 in foto’s Japanse Patent Office. En in hen kunnen we heel duidelijk zien en wat het model klaar voor productie.

Zoals we al zeiden, goed nieuws … en sommige niet zo. goed, dat BMW X2 zal een volwaardige zijn, zeer aantrekkelijk en met bepaalde kenmerken beeld SUV coupé. slecht, dat, hoewel het waar is dat vele spectaculaire lijnen X2 Concept prototype, het behouden eindbeeld ziet er veel minder agressief en revolutionaire van wat beloofd in het begin, in het bijzonder met betrekking tot manieren om loodsen of luchtinlaten. Logische en meestal gebeurt, maar in dit geval zijn leiders beloofd dat het zou de eerste BMW in een nieuw tijdperk. In deze fotogalerij kunt u de verschillen tussen de BMW X2 aan de illustrator maken (in het wit), de Concept X2 (in het rood) en beelden van het octrooi (grijs) te zien.

Zo is de BMW X2

Ontwikkeld op het platform modulaire dwarsgeplaatste motor en voorwielaandrijving BMW, die vertrekken nieuwe X1, de Series 2 familie of de nieuwste Mini, Nieuwe X2 gemeten 4.35 meter lengte Het zal een sportiever X1 en iets kleiner. Hier het merk afstand doet van haar meer praktische en ruimte, in het voordeel van een sportievere respons en een meer aantrekkelijk design taalwaarden.

BMW patent X2Esthetisch, en zoals je kunt zien op de foto, de nieuwe BMW X2 en elimineert productie aërodynamische spiegels het eerste concept en nu neemt een minder agressief en meer in het algemeen aangepast aan de huidige lijn van de BMW bumper. Roosters en luchtinlaten zijn ook kleinere en minder scherpe optische groepen.

En profiel, en zoals verwacht, de nieuwe BMW X2 is voorzien van traditionele shooters deuren, in tegenstelling tot de verborgen en sport prototype controles. Lekken zijn niet zo spectaculair, en veel minder scherp en meer vierkante piloten, maar het lichaam zenuwen en een grote bescherming bodemplaat worden ook waargenomen. Wat ik waardeerde is ook een lege cirkel in het achterste pijler: op het concept er was het logo van BMW en alles wijst erop dat de SUV productie ook zal verschijnen voor markeert een nieuwe trend in BMW.

Kortom, BMW beloofde een revolutionaire X2, en tot op zekere hoogte zal het veilig zijn … maar ook veel meer trouw aan de huidige regel van het merk modellen van wat het concept glimp links in principe.

BMW X2 SUVBMW X2: hun motoren

De nieuwe BMW X2, hebben we al gezegd dat ze zullen worden gepresenteerd in september, moet op de markt in het begin van 2018, of misschien zelfs aan het einde van 2017, Ook de nieuwe BMW X7: als een opmaat naar een andere grotere SUV zou een paar maanden later komen.

Wat betreft de mogelijk motoren het aannemen van deze “sport X1”, wordt verwacht dat de nieuwste generatie van de BMW mechanica aannemen, omdat we reeds vesiones SDRIVE-station een enkele as, de voorkant. Zeer eventueel afzien met input versies andere kleine modellen van BMW, een te openen 18d 150 PK diesel, door te gaan met 20d 190 pk en sluit boven een 25i benzine en 231 pk.

Dynamisch ongetwijfeld zal het een BMW zijn. Dat wil zeggen, we hopen een SUV zeer dynamisch, wendbaar, met de gebruikelijke sportieve rijgevoel merk, maar in haar laatste verdeelt ook met meer comfort demping. Gewoon langer moet wachten tot de zomer om al deze informatie officieel bevestigen passeren.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Future SUV duel: BMW vs. Audi Q2 X2

Dit is de nieuwe generatie van de BMW X3

Zo zal de BMW X2 2017

Adblock
detector