Volkswagen Golf VIII: en zijn compact in 2018

Volkswagen Golf VIII: en zijn compact in 2018

VW Dit dwingt hem om zijn toekomst te bevorderen. In 2018 zal een nieuwe generatie Golf te bereiken, met elektrische mobiliteit en een nieuwe rondweg SUV als protagonisten.

Dit zal de toekomst Volkswagen Golf VIII

Dit zal de toekomst Volkswagen Golf VIII

Dit zal de toekomst Volkswagen Golf VIII

Dit zal de toekomst Volkswagen Golf VIII

Als het licht MQB platform op reeds ontwikkelde tOdos compacte auto’s van het VW-concern (Audi A3 Seat Leon oa) al geraden exponentiële vooruitgang zevende generatie van de Volkswagen Golf (Geboren in het najaar van 2012), naast, in theorie, alleen evolueren een slimme compact als ooit te verduren in de tijd. We zeggen in theorie, want hoewel het de veranderingen zullen niet revolutionair, en kondigen zich aan de onderkant alle toekomstige wacht ons mobiliteit… en de VW-groep heeft geen andere keuze dan te springen onmiddellijk na alles wat er is vertegenwoordigd merken schandaal uitstoot.

de nieuwe Volkswagen Golf, dwz zijn compleet nieuwe achtste generatie, de markt zal vermoedelijk midden van het jaar 2018… hoewel het was gepland voor 2019. En ondanks de huidige generatie heeft al een plug (Golf GTE) en andere elektrische hybride versie (e-Golf) in zijn volgende evolutie zal sterk verbeteren van de mogelijkheden (Autonomie en laad tijden, in het bijzonder). Zij zullen, zonder twijfel, compact meer geschikt voor lange trajecten en levensvatbaar is als vervoermiddel. Future e-Golf wordt verwacht dat nieuwe batterijen en autonomie van 300 km mogelijk.

echter, elektrische weddenschap Volkswagen (Het is al aangekondigd dat het wereldwijd meer dan 30 elektrische auto’s te lanceren tot 2025 en zal 40 de huidige modellen op de markt te verwijderen), betekent niet dat hun conventionele versies niet worden onderhouden en ook aanzienlijke vooruitgang te ervaren. In anticipatie, de restyling van de huidige Volkswagen Gof VII, die reeds voor de late 2016 is gepland, Het zal worden begeleid en inderdaad een nieuwe 1.5 TSI benzinemotor, versies van 130 en 150 pk macht. Dit zal overnemen van de huidige 125/150 pk sterke 1.4 TSI en geniet beheersing van de benzine bereik in zijn achtste generatie.

Elektrische VW GolfVolkswagen aangekondigd als de nieuwe motor 1.5 TSI Golf gelijkstellen VIII verbeterd tot 10 procent efficiency huidige 1.4 TSI 125 pk, ook van invloed zijn, wetende hun meest recente verleden, die niet alleen een waarde van een officiële goedkeuring, maar de klant zal de verhoogde economie consument onder realistische omstandigheden te waarderen. de nieuwe 1.5 TSI onderscheidt zich variabele geometrie turbo, ongewone zo ver van benzinemotoren.

Naast de elektrische component en zijn nieuwe benzinemotoren, de toekomst Volkswagen Golf VIII zal een volledig nieuw modulair familie van te introduceren Dieselmotoren 1.5 TDI 3 cylinder, waarbij een kracht die splitsing gaat bedekken 75-120 pk. Het is dan ook met pensioen verantwoordelijk is voor de vorige 1.4 en 1.6 TDI.

Beoordeel uw auto gratisNaast de mechanische range, de nieuwe Volkswagen Golf VIII ook voorzien van een grote centrale touchscreen 15 inch, al actief vocale en gebaren commando’s, en nu al verlengd box virtuele cockpit horloges volledig configureerbaar, en introduceerde de moderne modellen van Audi en VW Passat. Leefbaarheid en goede boot krachten blijven best verkopende compacte in het Europa van vandaag, en geen tekort recente beveiligingssystemen en driver assistance, en zeer component van de toekomstige autonome rijden.

Nieuwe SUV op de VW Golf VIII

VW Golf SUVSamen met deze nieuwe Volkswagen Golf, biedt het merk ook doorgaan met zijn aanbod SUV met weinig alternatieven niet uit te breiden voor alle doelgroepen. dus, de nieuwe VW Touareg en Tiguan, Zij zullen een toe te voegen nieuwe SUV afgeleid van de elektriciteitspaal en meer dan waarschijnlijk nieuwe compacte crossover merk gebaseerd Golf VIII. T-Roc de naam van deze andere compacte SUV mechanische diesel, benzine en plug-in hybride GTE, dienen zich onder een volwassen Tiguan positioneren en bestrijkt de gehele SUV bereik volledig.

Deze nieuwe SUV Volkswagen Golf platform omvang en VIII kan zelfs zijn dat in première de gloednieuwe elektrische architectuur. Als u Volkswagen al vandaag in zijn gamma met twee zuiver elektrische of liever auto’s, twee elektrische versies ontwikkeld op respectieve conventionele modellen zoals de stedeling up! en conventionele Golf icoon, de volgende stap is een nieuwe generatie van elektrische voertuigen ontwikkeld als zodanig sinds haar oprichting en als een blanco. zijn er in de afgelopen maanden geweest puur elektrische concepten van het merk, zoals Budd-e, een interessante oefening in het ontwerpen van een transport van extraverte mensen. Het platform heeft twee compacte elektromotoren, een op elke as, en van deze, horizontaal gemonteerd, worden de noodzakelijke accu bevindt. Volkswagen heeft het over een bereik van maximaal 600 kilometer en in 2020, ontwikkeling zou deze SUV variant van de Golf te zien.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

VW 1.5 TSI-motor nieuw

Toekomstige compacte auto’s van Audi, BMW en VW

De VW Golf GTI wordt 40

Adblock
detector