Abarth 595 Competizione og Spider 124, en testbane

Abarth 595 Competizione og Spider 124, en testbane

Abarth 595 Competizione nye Spider og 124 er som dag og natt i atferd, men de to har noe: de er ekstremt morsomme å kjøre.

Abarth 595 Competizione og Spider 124, to idretter svært forskjellig

Abarth 595 Competizione og Spider 124, to idretter svært forskjellig

Abarth 595 Competizione og Spider 124, to idretter svært forskjellig

Abarth 595 Competizione og Spider 124, to idretter svært forskjellig

den Abarth 124 Spider Det var en av de mest etterlengtede sports nytt år, og er nå endelig i vårt land. Det vil bli solgt til en pris på 35,830 euro, inkludert rabatter, som sporty versjonen av sagaen. Fiat 124 Spider erklærer 140 hk, mens dens japansk søsken, Mazda MX-5 forblir så mye i 160 hk. med 170 hk Abarth 124 Spider, og Spesielle sport trening i den italienske Mirafiori fabrikken, er denne skorpionen den hotteste av alle.

124 Spider ankomst sammenfaller med en interessant fornyelse i Abarth, med familien 595, kunne vi også se nærmere på vårt besøk til Circuit de Navarra, dager før feiringen av "Abarth Day" at merkevaren holdt i Los Arcos med alle sine fans. Den lille italienske sportsbil har nå en mer muskuløs og sporty: På forsiden, pluss nye lys ledes streker dimensjonert inntak luft, i tråd med kjøle forbedringer mekanisk turbo bensin 1.4 T-JET range.

Abarth 124 Spider

Mer kraft, mer sportslighet

Denne motoren er forbedret I begge varianter av tilgang til serien: Abarth "normal" 595 Det har nå 145 hk, mens Tourism 595 stater 165 hk. På toppen av det 595 familien er versjonen Competizione, som samtidig opprettholde sin 180 hk, funksjoner interessante nyheter på idrettsplass. Slik som turisme, har 595 Competizione en Garrett turbo under panseret; Ja, det tilegner samme dobbel eksos-systemet "Record Monza" den 124 Spider, som gir en fyldig lyd ved akselerasjon.

Eventuelt kan man innlemme en mekanisk låsing differensial, der det er aktuelt fra Abarth 696 Biposto, sportslig bil av den italienske idrettsmerket. Og det er at mye av erfaringene i denne bilen yngre søsken arvet: den 595 Competizione, for eksempel, kan bli innarbeidet i dashbord karbonfiber Biposto (Valgfritt). Hva er standard, som eksosanlegget, er det nye idretter rattet og type seter backet, som gir en overlegen sidestøtte, så vel som SPORT-knappen endring av lovene i dreiemoment, gass, styring og grafikk instrumentering.

Abarth 595 Competizione

For å teste de to nye italienske sports

Som nevnt tidligere, Abarh 595 Competizione Abarth 124 Spider og to idretter er helt forskjellige filosofierDen første, mindre, lettere og mer kraftig, men forhjulsdrift, som i siste instans er det som bestemmer virkemåten; 124 Spider på sin side er mer bil, større, mer etablerte, med en lett foraksel (motoren er fremre midtstilling) og, viktigere, bakhjulsdrift. den mekanisk låsing differensial Den kommer som standard på konvertible bil, mens 595 Competizione er valgfritt. Begge har en rik lyd takket være vellykket system escape "Record Monza".

Har mulighet til å teste både biler i kretsen i et kort tidsintervall minutter er den beste måten å bo med sine nøkler. Letthet, kraft, smidighet og moro på alle fire sider helt definert heller. med Abarth 595 Competizione har en nevro hurtigere kurve Hvis du ønsker å gå fort, men ikke altfor ustabil; imidlertid 124 Spider Du må se fotsporene til gasspedalen for å ikke ta skrekk, men da bremsing er mye mer kapabel den lille 595.

Med dette knapt se tegn til over- eller understyring, bare en helt kontrollerbar slip når den forlater kurven med full akselerasjon. En annen måte å moro, men veldig forskjellig fra følelsen av italiensk cabriolet, det fra den første kurven kan forhandle kurver på en annen måte, å spille med en forakselen mye lysere (Motoren er i det sentral-bakre stilling), en meget lek bakaksel og sterk bremseutstyr med et spill Brembo utluftet og perforerte plater på 280 mm. Road også avgjort oppførselen til 124 Spider det en bil mer gyldig for dag til dag.

Abarth 595 Competizione

Du kan også være interessert

Fiat 124 Spider: bror kjørte Mazda MX-5

Mazda MX-5 1.5 SKYACTIV-G, en behandler for sansene

Mazda MX-5, de konvertible tusen og én historier (video)

Adblock
detector