Kontakt: BMW 428i Gran Coupe. stor stor sedan coupe og …

Som sporty å se på og så praktisk å bruke som 4-serie kupé og sedan 3-serie, kombinerer den nye 4 Gran Coupe denne voksende format 4-dørs coupes mye av det beste fra begge verdener.

Kontakt: BMW 4-serie Gran Coupe

Kontakt: BMW 4-serie Gran Coupe

Kontakt: BMW 4-serie Gran Coupe

Kontakt: BMW 4-serie Gran Coupe

det var Mercedes med den første CLS å trekke av dette formatet kroppen som spilte en ny type "coupé" 4-dørs og mange av oss referere til det som sedan peneste merkevare stjerne.

BMW 4-serie Gran CoupeMed denne stilige, sporty og praktisk format oppnås forene rasjonelle kjøpet med lidenskap i en bil og også sikre du tror at oppstå i alle tilfeller hver den vakreste bilen markedet.

den nye BMW 4-serie Gran Coupe Det er like hele sports versjon 2 dører, men det er også 12 mm høyere (og lavere enn 40 3 Series) og sin lange taket gir god takhøyde i baksetet. Rimelig god utgang og overnatting bak med sin bakdørene Uavhengige (alle uten rammer), selv om, som BMW kommuniserer ærlig, dens Gran Coupe er en 2 + 1 seter bak, selv om det ikke for mangel på plass, hvis definisjonen av den bakre benken.

I alle fall bak du føler du går på en lys sedan og kupé ikke i en smal. På samme måte, med 480 liter bagasjeplass diaphanous, Gran Coupe tilbyr mer enn den tradisjonelle coupe serien 4 og den samme som sedan serien 3, med tilsetning av mer plass som frigir sitt bred dør elektrisk drift. For å avslutte en annen god argument praktisk, de bakre ryggene folde ned seksjoner og danner en flat bunn med gulvet bagasjerom.

BMW 4-serie Gran Coupeforan ratt, prangende sportslighet og mye kvalitet. veldig bra kjørestilling, utmerket sitte, kontroller, sjenerøs oppsett og plettfri gjennomføring. Mulighetene for tilpassing utstyr og utførelser lar deg konfigurere svært forskjellige enheter, og det samme gjelder for å vurdere sin atferd, med forskjellige suspensjoner, retninger, hjul / dekk og firehjulsdrift For å avgrense atferd. I alle fall, 4-serie Gran Coupe Det er hva det ser ut, en bil Dynamisk og lett styring og en bakre aksel også åpenbart villig til å vende akselerasjon.

bak rattet

I vår første kontakt og holde til enheten utført med sporty ferdig M, den 4-serie Gran Coupe Hun har levert oss et kast veldig behagelig og filtrering, at du takke i din rolle luksus sedan. I denne forbindelse, BMW De har forlatt fast på veien for mer fleksible idioter og kombinasjonen har vist virket utmerket kompromiss og utgangspunkt for dynamikk og komfort for den doble rollen Gran Coupe.

BMW 4-serie Gran CoupeI denne dobbeltrollen, versjon 428i fullt inn. Husk at nå tallet refererer til 2,0 Turbo 4-sylindret og 245 hk. Diesel i vår verden, minner denne mekaniske stolthet oss at gode gassblokker De er en annen historie. Som svarer godt i all sin vende spenner fra svært lav rente, som en god diesel, hysteri ute etter å slå 7000 omdreininger, etter en sterk og progressiv overgang. den Steptronic endring å utviklet for dette, for deres rask og smidig setter tannhjul, skiftende i manuell eller automatisk drift. Blant de ulike modi, kan Steptronic også være frikoblet å bla gjennom treghet av bilen i gunstige situasjoner.

Adblock
detector