Har Guardia Civil var galt å gjøre attester ulykke?

En lege ingeniør ved Universitetet i Zaragoza har vært vist i en studie at Guardia Civil Trafikk begår betydelige feil i etterforskningen av påstander. Dette har blitt demonstrert i 180 tilfeller blant Ortega Cano skyldes som resulterte i døden av en driver.Har Guardia Civil var galt å gjøre attester ulykke?

den sivil vakt Det forplikter alvorlige og vesentlige feil i fylt trafikk: Er dokumentert Juan José Alba, Lege som spesialiserer seg på trafikksikkerhet ved Universitetet i Zaragoza industriell ingeniør. Hans forskning har fokusert på 180 tilfeller og hver av dem har blitt detektert alvorlige tekniske feil, inkludert ulykken som var involvert Jose Ortega Cano, som resulterte i døden av Carlos Parra.

Ifølge The Digital Confidential, Alba Han har presentert sin forskning på flere konferanser, som i tilfellet Symposium trafikkulykker Reconstruction, som det ble holdt i fjor i Valencia. Etter at utstillingen, Det har vært en hard 'heksejakt' av Direktoratet generalsekretær Trafikk, som han har krevd å trekke i sine konklusjoner. Også har det vært truet av den generelle leder av Trafikketaten, Benito Salcedo, etter et møte som har truet med å bringe til retten for avsløring av deres studie. Ingeniøren har blitt tvunget til å søke ly ved Universitetet i Zaragoza for å ha blitt sensurert.

Ortega Cano saken

Universitetet i Zaragoza, Juan José Alba frem, gjennomførte sin egen etterforskning av fakta, avslører mange tabber i rapporten fra den overfylte Guardia Civil. de merkelig minimere skader forårsaket av Mercedes R320 CDI tidligere tyrefekter som fører til den avdøde Seat Altea. Først av kode som er tildelt innvirkning hvert av kjøretøyene. I tilfelle av Mercedes, det var 11FYEW4, å være den siste som feil tall: dybden av skaden skulle ha vært 5 og ikke 4. I mellomtiden, koden forbundet med setet Altea Carlos Parra var 11LYEW7, karakterisert ved at tegnet L refererer til projisert areal med deformasjonen etter anslag og det presiserer at siden var da det var faktisk foran, som i tilfelle av Mercedes, hvor du kan se brevet F.

Derfor, i å vurdere erstatning, i henhold til politirapporten ved Civil, bilen av den avdøde mottok mindre støt og skaden ble plassert i den midtre og fremre side av kjøretøyet, da det var faktisk den fremre .

I tillegg, i sin studie, Alba klage ulykke simuleringen utført av Civil, ble beregninger utført ved hjelp av et annet kjøretøy kjører MatadorEn Mercedes S420. Den klasse S som benyttes, har ingenting i struktur med R320 CDI Cano så De har ulik koeffisientene stivhet. Derfor, i Alba studie hevder at resultatene av den offisielle rapporten ikke er nøyaktige, mens Guardia Civil mener at dette faktum er irrelevant.

Drivere, hjelpeløse

I konklusjonene i hans studie avslører Juan José Alba forsvarsløse borgere som har lidd eller blitt berørt på en eller annen måte, en trafikkulykke. Og er at i rettssaker, Årsaken er alltid gitt til stridigheter i Guardia Civil, noe som betyr at hvis deres konklusjoner er feil blir begått alvorlige overgrep. 'I det juridiske feltet,' Alba forklarer, "mangel på teknologisk rigor kan ha alvorlige menneskelige og økonomiske konsekvenser'.

Adblock
detector