VW Golf Sportsvan: erstatning for Golf Plus, scenen

VW Golf Sportsvan: erstatning for Golf Plus, scenen

Volkswagen presentert på bilutstillingen i Frankfurt et veldig nært prototype som vil, fra midten av 2014, den nye Golf Sportsvan. Varianten av den tyske kompakte MPV vil dermed bli erstatning for Golf Plus.

VW Golf Sportsvan

VW Golf Sportsvan

VW Golf Sportsvan

VW Golf Sportsvan

Volkswagen Golf, Golf Variant, Golf GTI... og nå er det tur til å Golf Sportsvan, som det vil bli fra neste år erstatning Golf Plus. Som du vet, er dette MPV variant Tysk selgende kompakt, hun født for åtte år siden. Den Sportsvan bli presentert på Frankfurt Motor Show formet prototype, men ikke langt fra veier vil produksjonen versjonen fra mid-2014, når den kommer i salg.

Det vil være det tredjedel av Golf familien å bosette seg i modulære MQB plattform Volkswagen Group, etter fem-dørs versjon og familie Variant. Dens premisset er det samme som dagens Golf Plus (basert på sjette generasjon Golf): maksimal plass i en allsidig innvendig, og samtidig opprettholde en kompakt ytre lengde.

Faktisk, selv om det er lengre enn Golf VII konvensjonelle, er det kortere enn Variant; imidlertid akselavstand (2,685 meter) er 50 lengre enn de to nevnte mm. deres 4.338 meter i lengde 134 mm representerer mer enn Golf Plus, mens bredde (1,807 m) er 48 mm og større Høyden (1.578 m) nesten identisk med Plus. Disse dimensjonene resultere i en innvendig har forbedret sitt indre dimensjoner: Større høyde i front (10 mm) og bakre (32 mm), med et mellomrom også høyere for bena.

VW Golf Sportsvansom for lasterom i bagasjerommet er opptatt av, er alle tall forbedret i forhold til Golf Plus: De har tjent 74 liter (498 liter total) Med baksetene i normalstilling, 66 liter mer (585 liter) med fortauet 180 mm i lengderetningen forover og 62 liter mer (1,512 liter) med ryggstøtter baksetene foldet. Støttet passasjersete brettet (valgfritt), er den flate lasteflate 2.484 meter.

Volkswagen Sportsvan kommer med tre linjer med utstyr, 'Trendline', 'Comfortline' og 'Highline'. Siden den grunnleggende versjon er standard følgende: differensialsperre elektronisk XDS +, brems anti pileupen syv airgabs, systemstyring dekktrykket, berøringsskjerm fem inches, etc. For første gang i Golf, eventuelt, oppvarmet ratt og varslingssystemet vil bli tilbudt blindsonen.

Design og motorer

Estetisk, er utformingen av Volkswagen Golf Sportsvan helt annet om Golf Plus vi vet. "Det er ambassadør for en ny designspråk ', gjenkjenner Klaus Bischoff, designsjef Volkswagen. Den silhuetten er mer langstrakt, flatere og sports. Uthevet i profil på stor innglasset område, og nerve som går nesten hele siden og integrere dørhåndtakene. Med de utvendige speilene i den nye plasseringen, gjør det nye området glass beste utsikten.

På forsiden, den skiller seg ut for sin del, ny hette, som gir Sportsvan ett mer langstrakt utseende. Bak finner vi forskjellige aerodynamiske elementer, fra taket spoiler til baklyktene, den todelte konstruksjon danner en spoiler.

i interiør, den dashbord Golf er Sportsvan nye lovforslaget, som vi kjenner i nyrenovert Golf og Golf Variant. Skiller seg ut over hele midtkonsoll med berøringsskjerm, som vender mot føreren, og midtarmlene, meget nyttig for lagring av gjenstander i og også kan justeres i høyde og dybde. Også forsetene selv låst skuffer under.

den motorer Nye Volkswagen Golf Sportsvan er 19 prosent mer effektiv. Den tyske kompakt minivan variant bruker det premiere måneder i Golf VII: alle med Start / stopp-system som standard, stopp og start av motoren i arrestert, og oppfylle Europeiske utslippskravene Euro 6. opp seks motorer De tilbys i Sportsvan: fire TSI bensin, mellom 85 og 150 hk, og to TDI turbo, 110 og 150 hk hhv. Eventuelt kan de bli knyttet til den automatiske mellomkoplings DSG (bortsett fra den grunnleggende TSI). Med motoren Bluemotion 1.6 TDI 110 hk, Volkswagen anslår at det samlede forbruk er av 3,7 liter 100 km.

Adblock
detector