Biler med den beste "bakre" 2016

Biler med den beste “bakre” 2016

Baksiden eller "ass" av en bil er vanligvis svært attraktivt for bil elskere. Vi samler de 10 som har forlatt fabrikken i fjor.

Ansette de beste asses 2016

Ansette de beste asses 2016

Ansette de beste asses 2016

Ansette de beste asses 2016

den iden av biler vanligvis tiltrekke seg mye oppmerksomhet, spesielt når vi snakker om sport eller supercars-modeller. Sjenerøse spoilere og ventiler har en stor jobb i strømlinjeformet utseende, noe som gir opphav til merkelige design og elementer er mer typisk for en racerbil. Vi samler noen av de beste "asses" år.

Honda Civic Type R

Honda Civic Type R

Honda civic type har en 2,0 bensinmotor med -vtec 310 hk kraft, akselerasjon fra 0 til 100 km / t i 5,7 sekunder. Det er en av bilene raskere standard med forhjulsdrift markedet. På baksiden understreke sin imponerende spoiler og diffusor avgang fire eksosutløp.

Aston Martin Vanquish Zagato

Aston Martin Vanquish Zagato

Bensinmotor Aston Martin Vanquish V12 zagato er en seks liters 591 CV, en ekte dyr akselererer fra 0 til 100 km / t på 3,5 sekunder. Hans forsvar viser en del av det svarte skjørtet rundt bilen baklykter og en avrundet form og med LED-teknologi, som i tilfelle av Aston Martin Vulcan.

Ferrari 458 MM Speciale

Ferrari 458 MM Speciale

For Ferrari 458 MM Speciale V8 bensinmotoren brukes naturlig pustende 4,5 605 CV, blokk åtte-sylindret V kraftigste noensinne er laget av den italienske firmaet. Den italienske super markerer en akselerasjon fra 0 til 100 km / t på tre sekunder. Estetikken i denne eksklusive enheten forblir tro mot linjene i ‘Cavallino-serien, men med mer sporty preg hvis mulig.

Honda NSX

Honda NSX

Honda NSX er en fantom bil med et hybrid fremdriftssystem, ved å kombinere 507 hk dets termiske blokk V6 twin turbo og kraft av sin tre elektriske motorer (En av 47,6 hk og to 36,7 hk hver). Til tross for sin utrolig ytelse, er den generelle estetiske ikke den mest aggressive i markedet.

Bugatti Chiron

Bugatti Chiron

Bugatti Chiron er en verdig erstatning Veyron, som har samme W16 på 8 liter og fire turboladere, men oppgradering av strømmen til 1500 CV. Ikke rart det kan akselerere fra 0 til 100 km / t på 2,5 sekunder og når en toppfart på 420 km / t. For å oppnå disse fordelene, har aerodynamikk krevde mange timers arbeid, noe som resulterer i en hekkspoiler som du kan variere luftmotstandskoeffisient på bilen basert på bilens hastighet, selv opptrer som aerofreno ved kraftig oppbremsing.

Jaguar F-Type SVR

Jaguar F-Type SVR

Sports divisjon Jaguar SVR Det har fått i oppdrag å gjøre en best mulig jobb med Jaguar F-Type SVR, den mektigste av området med sine fem-liters V8 og 575 hk makt. Reduksjon bremseeffektkoeffisienten er oppnådd gjennom en uttrekkbar spoiler typen automatisk den drives fra 110 km / t (i modellen med kupé legeme) og som arbeider med sin bakre diffusor, hvorfra to utløpsåpninger på hver side.

McLaren 570GT

McLaren 570GT

McLaren har også en plass på denne listen, takket være den nye McLaren 570GT. Den har en mekanisk (det samme som McLaren 570S) bensin V8 4.0 med 570 hk, med å få akselerere fra 0 til 100 km / t på 3,4 sekunder og nå opp til 328 km / t. Sin bakre med avrundede linjer og to forkrommede eksosutløp (en på hver side) danner gi det en slående utseende på baksiden.

Mercedes-AMG GT R

Mercedes-AMG GT R

Det er det som ligger nærmest Mercedes racing bil Mercedes-AMG GT3. Denne Mercedes-AMG GT R bruker V8 bensinmotor 585 CV, outscoring sine yngre søsken GT og GT S. Selvfølgelig sin vinge, dets luftventiler og diffuser jobbet rettmessige plass dette innholdet.

Ford GT

Ford GT

Ford GT har en 3,5 V6 bensinmotor med Twin Turbo EcoBoost 600 hp, Downforce under kjøring håndterer sin spoiler, Det er flyttet til mer eller mindre å støtte bakken.

Lamborghini Centenario

Lamborghini Centenario

Lamborghini Centenario har den kraftigste motoren som kan finnes i historien om den italienske firmaet. Vi snakker om en stemnings V12 bensinmotor 770 CV kraft, en kraft som sendes til de fire hjul og akselererer fra 0 til 100 km / t på 2,8 sekunder og en hastighet på 350 km / t. Ryggen har en skriver uttrekkbar bakre spoiler noe som kan gjøre en recorriio 150 mm, og for å rotere 15 grader. Tiltrer i bak en ikke diskret bakre diffuser.

Adblock
detector