Test: Audi TT S, den perfekte kroppen

Test: Audi TT S, den perfekte kroppen

90, 60, 90 … Matematisk er det kanskje en av de enkleste å representere det perfeksjon som i dette tilfellet, overgår sine linjer måter. Også mekanisk og dynamisk, Audi TT S berører slik fortreffelighet som noen kan også bli lei med sine sjefer.

Test: Audi TT S, den perfekte kroppen

Test: Audi TT S, den perfekte kroppen

Test: Audi TT S, den perfekte kroppen

Test: Audi TT S, den perfekte kroppen

Hvor mye koster en andre og en halv? Her, på hastighet på 18.000 euro. Er den tid det tar TT S TT 310 hk til 230 hk 2,0 TFSI i det lange akselerasjons, 0-1,000 meter. Selvfølgelig regninger er ikke så enkelt fordi blant andre detaljer som gjør TT S er også mer effektivt, med en betydelig forskjell i teknisk elementer utstyr-se bremser, hjul eller utstyr Magnetic Ride-eller variabel fjæring luksus, sammen med andre detaljer som beriker interiøret. Men det er enda mer viktig for meg er de små store nyanser som ikke er sett, men de føler, og er ingen andre enn de som en annen virkelig forvandle en raskere, mer effektiv og mer spennende sportslige opplevelser rask og effektiv bil. Og det er der regnskapet ikke forlate meg, kanskje fordi TT tørke for godt, kanskje fordi effektiviteten av TT S blir så overveldende at i noen del av kroppen din vil finne en klar manifestasjon av stimulans, som er skje når du får på en berg og dalbane, en zip line eller lave sidelanterner, for eksempel en enkel Peugeot 208 GTi 30Nde port på din favoritt fjellet.

Uten å virke å være

Audi TT SDet er filosofien S, sportsånd ved steady state. Hvis du forstår at du har kjøpt den perfekte sporten. Hvis bestemt indeks av glede og kjøreglede veie langt flere følelser enn fart og kjøreglede, kanskje du foretrekker å ha i garasjen TT 2,0 TFSI 230 hk med, for eksempel en 899 Panigale Ducati når du trenger å injisere kroppen din som ekstra dose av spenning og adrenalin. Det betyr ikke at Jeg erkjenner at Audi TT S er en perfekt maskin fra begynnelse til slutt, på alle måter.

Strukturelt har den nye modul arkitekturen -bare en del av det og den hybride konstruksjon av kroppen tillates forbedre en av de viktigste aspektene ved en bil som naturen er effektivitet: både sitt tyngdepunkt og vekt er langt lavere enn i forrige generasjon. Og som nevnt. Veier omtrent 40 kilo mindre enn den foregående tt S med 2-liters … O til 100 kg mindre enn 340 hk TT RS også tidligere generasjoner med motoren 5 sylinder, som i dag denne modellen TT S lik i slams ytelse og forbruk, ytterligere bevis på at, Mekanisk sett er den 2,0 TFSI direkte indirekte dobbel sprøyte et annet viktig element i dette pusle effektivitet også opphøyet8 l / 100 km gjennomsnittlig utgift er ikke tilgjengelig for mange biler med sine resultater, men som sikkert forestille deg, er forbruket så variabel som tempoet du kan formidle. Derfor er det viktigste for mange kanskje du har langt mer selvstyre …

En RS4 i TT-format

Fordi det som sies å kjøre, her er de flere referanser gjøre det klart hva som er i stand til å gjøre dette monumentale coupe. Dens 310 hk vil gjøre klart hurtigere enn en F-Type S Jaguar 380 hk Nissan 370Z nismo eller stor V6 med 340 hk; eller så fort som RS4 450 hp seg selv eller CLA 45 AMG med sine 2,0 liter turbo også imponerende 360 ​​hk. jeg sa TT S er rett og slett brutal. Det er også elastisiteten i motoren din, konstant skyvekraft innpakket i en deilig atmosfære der, kanskje bare mangler noe mekanisk rolle som understreker karakteren av sportsbil. Mer støy og eksos linjen groveste vil gjøre underverker for å føle TT S som predator han egentlig er, selv om mange sikkert ikke vil unnlate å være en dyd mer.

tracer

Audi TT SMeget, meget direkte gjennom sin progressiv retning med to runder med direkte mindre ratt i den sentrale sonen, TT S hva du tar håndbevegelse med stor nøyaktighet selv når retningen er klart mer makt enn før. Du sender, fordi hvis du gjør det veldig, veldig dårlig, mye elektronikk selv i stand til å forutse distribusjon og kraftfordeling mellom akslene under forutsetning av sikkerhet og effektivitet. Nesten monolittisk, selv om det nye hjulet stasjonen har mer dominerende enn før på bakakselen deres deltakelse er mer nært knyttet til hvor mye og hvordan man spiller med Exchange-støtte masseendringer, men likevel, dens naturlighet av reaksjoner og kjøreegenskaper kommer til å være et par virtuelle poeng på kjørenivå. Så tilbake til begynnelsen: enestående effektivitet og laud i kjøreglede, enten ved berøringskontroller, mekanisk eller absorpsjon kapasitet på sin Adaptive Variable Suspension, med ulike innstillinger via Audi Drive Select.

Men en slik eleganse og perfeksjon i veien for å uttrykke deg selv som en sportsbil bare føre meg til å lure, og når mer usiviliserte RS?

Kort tid

Akselerasjon. Det er ikke bare kraftig, også lett og mister ikke en dråpe trekkraft, så TT S akselererer mye raskere enn de kraftigste bilen i sin klasse.

endring. Vel forskjøvet og veiledet, men uten at deilig berørings sportsbil. € 390 mer har S-Tronic sannsynligvis den beste maskinen til å skifte "hånd".

Bremsing. De nye aluminium calipers bite en stor datamaskin plate; stopper ikke i mindre avstand enn en RS Q3 med 1,718 kilo, men tåle lange timer med hard behandling.

forbruk. Selv om variabel avhengig av hastigheten på bevegelsene dine, minimum er veldig bra for en slik bil, spesielt i byen spar 4 l / 100 km i forhold til forrige TT S.

forbikjøring. Eksplosiv motor, umiddelbar respons, katapulter TT S i disse korte sprint bakgrunn. Hans tidene er nå bedre enn den forrige TT RS 340 hk med manuell girkasse.

Ampitud. nok for to passasjerer og deres jakker på baksetene. Det hybride konstruksjon, med passende materiale på riktig sted, bringe ned 40 kg. reell respekt til forrige TT S.

Effekt og dreiemoment. Hvis høyde og atmosfærisk trykk unna de ideelle forholdene vi oppnådd offisielle data akselerasjon, skal 2,0 TFSI skjule så mye makt som lovet. Utsøkt touch, elastisitet og strukket.

Klang. For mye støy fra det lille juridisk hastigheter motoren høres inne i cockpiten. Det er imidlertid en faktor som gjør ubehagelig TT S.

bagasjerom. Ikke mange coupes størrelse som tilbyr ikke bare et så stort volum, men en så stor og praktisk tilgang. Under gulvet, ved siden av batteriet, ytterligere 35 liter godt oppdelt.

Adblock
detector