Nye Renault Mégane Coupé-Cabriolet

Nye Renault Mégane Coupé-Cabriolet

Den nye Renault Mégane Coupé-Cabriolet er den konvertible versjon av den populære franske kompakt. Den kommer i salg i det spanske markedet med tre bensinmotorer-en 1.2 TCe 130 hk og to diesel -den 110 hk 1.5 dCi og 1.6 dCi 130 hk. Prisene starter på 27.600 euro.

Nye Renault Mégane Coupé-Cabriolet

Nye Renault Mégane Coupé-Cabriolet

Nye Renault Mégane Coupé-Cabriolet

Nye Renault Mégane Coupé-Cabriolet

den Nye Renault Mégane Coupé-Cabriolet kompletterer utvalget av denne populære bilen kompakt segment C, et tilbud som allerede er gjort av organer femdørs, tredørs kupé og familie Sport Tourer.

den priser Nye Renault Mégane Coupé-Cabriolet er:

– Mégane Coupé-Cabriolet Dynamique 1.2 TCe 130 hk: 27.600 euro

– Mégane Kupé Cabriolet Dynamique 1.5 dCi 110 hp: 28,900 euro

– Mégane Coupé-Cabriolet GT-Line 110 hk 1.5 dCi EDC: 31,300 euro

– Mégane Coupé-Cabriolet GT-Line 130 hk 1.6 dCi: 31,400 euro

Design, motorer og utstyr

den Renault Megane Coupe-Cabriolet innlemmer frontal med det nye bildet av Renault, med den største diamant logo og på en skinnende svart grillen. Også nytt i denne versjonen konvertible støtfangere, frontlykter og luftventiler.

En annen av kjennetegnene ved Nye Renault Mégane Coupé-Cabriolet er stort glasstak glans svart og krom finials rundt frontruten. Det fremhever også hans faste vindfang, som tjener til å begrense turbulens, og tilbyr mer komfort for 4 passasjerer. Hvis bare to beboere er ute og reiser, kan du sette opp en Uttakbart antirremolinos nettverk, som ytterligere beskytter den indre vindturbulens. I mellomtiden forblir lengde på 4.485 mm og kampen ikke varierer og forblir på 2,609 mm.

Renault Megane Coupe-CabrioletTilbud motorer som du kan velge Renault Megane Coupe-Cabriolet Det består av tre alternativer. Først kan du melde deg på motoren 1.2 TCe bensin direkte injeksjon firesylindret turboladet, noe som gir en strøm 130 hk. Denne mekanismen har også stoppinnretningen og starte motoren Stopp&start.

motorer diesel tilgjengelig i konvertible versjon av Mégane familien tilsvare energi av Renault. Jo mindre kraftig er 1.5 dCi 110 hk og, et trinn ovenfor, er det lagt 1.6 dCi 130 hk. For det første, sier franske firmaet en gjennomsnittlig forbruk på 4,5 l / 100 km, mens det for dCi 130 hk annonserte data kombinert forbruk er 4,4 l / 100 km.

Alle nevnte mekaniske versjoner tilbys med en manuell girkasse med seks gir. den dCi 110 hk versjon du kan også velge å automatisk to-clutch sekstrinns EDC.

Et nivå utstyr, Det er inkorporering den integrerte multimediasystem R-Link, med presentasjon og drift som en tablett, som den tillater enkel og intuitiv betjening av de forskjellige funksjoner (navigasjon, radio, Bluetooth handsfree, etc.).

Adblock
detector