Nye biler Transformers 4 Age of Extinction

Optimus Prime og hans kolleger Autobots tilbake til det store lerretet i den fjerde utgaven av Transformers saga. Vi snakker om 'Transformers 4 The Age of Extinction' som lover en god dose av følelser. Og i denne nye filmen, har dens skapere tatt resten så langt som biler er bekymret: Dette er de nye bilene Transformers.

Nye biler Transformers 4 Age of Extinction

Nye biler Transformers 4 Age of Extinction

Nye biler Transformers 4 Age of Extinction

Nye biler Transformers 4 Age of Extinction

'Transformers 4 The Age of Extinction' det åpner neste 08.08 i Spania, men det har allerede nådd kinoer i USA Og det betyr at vi vet skuespillerne på hjul flamboyant film regissert av Michael Bay, som er ansvarlig for stafettpinnen så langt fire avdrag på Transformers: her er nye Autobots og Decepticons.

Autobots, niere

I dette nye kapittelet, gjentar selvfølgelig spillere som Optimus Prime eller humle, men begge er helt nye modeller. Utvilsomt, igjen 'Bumblebee', som fortsatt er juvelen en Chevrolet Camaro. Men den 'muskel bil' som gir liv til en humle Den er basert på siste generasjon som er spesielt laget for filmen prototype: Den fremre og den optiske er blitt modifisert og baksiden som vokser i muskel- og hjulkasser, som også har blitt overextended. I tillegg, i Transformers 4 er det en 'flashback', så vi vil ha muligheten til å se en sesentero Bumblebee, som det er en spektakulær Chevrolet Camaro SS 1967 redesignet for anledningen.

Bumblebee, nytt bilde

Andre to juveler å være til stede i 'Transformers 4 The Age of Extinction' Chevrolet Corvette C7 vil være stingray og Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse. Første ting først. Den nylig utgitte C7 Corvette Stingray vil spille trådkorset, bedre kjent som 'Master of Arms' av Autobots. den ny generasjon Corvette, som tar opp det legendariske navnet på 60 stingray, fortsatt på vei til å bli en stjerne. Og hva er vel bedre å gjøre det på den store skjermen. Kjole for anledningen som krever å være grønn trådkorset, farge som går som hånd i hanske til hans V8 455 hk. I mellomtiden, Autobot Drift kalles Veyron Grand Sport Vitesse Bugatti, som med sin 1200 CV, dette er den mest potente film transformator. Og også den raskeste: Ikke glem at i 2013, ble dette konvertible skyvetak den raskeste cabrio på jorden.

Og nei, vi ikke glemme Optimus Prime. Lederen av Autobots Transformers lengre 1. april Peterbilt å bli en spektakulær International Western Star. Selvfølgelig har det blitt modifisert for anledningen: panseret, frontgrill, støtfangere ... alt er nytt i denne awesome lastebil blir det storskjerm i Optimus Prime. Etter den 'tungvektere' av Autobots, Vi fant også blant nyheter Hound, det endelig debut i filmen tilpasning og ikke lenger Army Jeep originale serien til å bli en stor Oshkosh Defense. Det er også åpenbart mye større militære kjøretøy, men.

Decepticons Release

Den mørke siden av transformatorer Decepticons kommer hovedrollen: på siden av ondskap også fant vi en haug av nye funksjoner fire hjul. Og uten tvil, er stjernen lockdown, som er utformet i en Lamborghini Aventador matt sort som det har blitt en favoritt av hovedpersonene i filmen. 700 hk Transformator, verken mer eller mindre.

Lamborghini Aventador, den dårlig film

Et annet skurker kjærlighet er Stinger, en Decepticon som gir liv til livets opphold Pagani Huayra kledd i rødt og svart. Ved siden av Veyron og Aventador, er det en av de dyreste bilene som vi ser i 'Transformers 4 The Age of Extinction'. Og vi ender Galvatron, 'Tunge' på den motstående side. Som Optimus Prime er en spektakulære lastebil, nemlig en Freightliner Argosy.

Adblock
detector