Først Test: Jaguar XE, en turbo 240 hester verdt

Først Test: Jaguar XE, en turbo 240 hester verdt

Jaguar returnerer til gjennomsnittet sedan gjennom inngangsdøren, med en sofistikert XE hva som ikke er å få dem til å føle seg sofistikert på alle måter.

Kontakt: Jaguar XE, en turbo 240 hester verdt

Kontakt: Jaguar XE, en turbo 240 hester verdt

Kontakt: Jaguar XE, en turbo 240 hester verdt

Kontakt: Jaguar XE, en turbo 240 hester verdt

Vi hadde tidligere vært i stand til å komme bak rattet på Jaguar XE da de var bare prototyper. Så vi akseptert alle feil som noe korrigeres. Ikke denne gangen, disse enhetene Jaguar XE ikke lenger bære advarsel klistremerker, og biler er som de som nå kunder. Vi hadde da klaget over støy Diesel, som selv fortsatt til stede i skarp akselerasjon, steady-state vises som en svak bilyd. Likevel har vi fokusert på bensin motor, den eneste som ennå ikke hadde gjennomført en "veteran" premiere kjent fordi XJ.

Dette er komfort

Filtrering synes en av de viktigste delene i spesifikasjonen av Jaguar XE. Ikke bare i lyd, få enda kamuflere den vakre lyden Lytting til annen trafikk når går ut eksos 2,0 i4, den grunnleggende versjon av bensin. Også rullende er dominert av stillhet, selv med den mellomliggende dekk montert vår enhet, en stor 18-tommers hjul. Den estetiske tilstedeværelse er en annen av dens styrke, og derfor har ulike dekk-konstruksjoner til og med 19-tommers varianter. Estetikk innebærer også innrømme ofre. Det fine med sin linje trekke kupé, som andre rivaler velge en modell bestemt karosseri, betegne en begrenset sikt bakover (Ikke på grunn av de interessante elektriske tilleggs blind) og tilgang til baksetet er forbedret. Men når du sitter inne, geniale utsparinger i tak belegg og danner seter tillate en voksen passer som hånd i hanske. De 89 centimeter for å dra langt fra et hvelv, men det passer. Hvert bakre beboer har sin plass i dører, et luftutløp og sigarettenneren 12 volt. For de tre baksetepassasjerene? Nei, fordi bare to reiser vel tilbake i XE; for de som ønsker mer, og du har XJ, som også har en integrert aluminiums disse genene. Hvis du er ute boot, enten her har de tatt resten, med kroket former og en viss bedring, for eksempel belegg eller minking sikkerhetskopier. Før du føler mer generelt, uten bemerkelsesverdig dette aspektet, men det er godt å involvere flere sjåføren i sin aktivitet. Imponer mot dashbordet, forsiktig utformingen av ventilasjonsanleggene, metall brevark med jaguar navn her og der. Med døren lukket, føler du innvielsen av en tredimensjonal design, en risiko for at noen ble truffet med kneet når du går inn eller ut. Vår versjon var Portfolio luksuriøse, men tilbyr to hakk under Pure og Prestige- samt en sports avslutning R-Sport.

Agil

Litt disenchanted klokker dashbord, plast av noen kontroller, men dette utgjør store sentrale berøringsskjermen. Jaguar har til hensikt å ta resten i multimedia og tilkoblingsutstyr, mye av dette er alternativer, men hvis du vil, XE kan være spydspiss i dette feltet. Pedaler støttes ikke lenger elektrisk justerbare gammel Jaguar, fortsatt bak rattet holdning er bra. Støvelen knappen med rød pulserende lys og den nye rulett for å drive automatgir form og identitet merke biler partiet. Som med alle nye sedaner, med sine omfangsrike endringer av mange marsjer, er benplass litt begrenset. Vår enhet hadde knyttet til ZF automatisk åtte-tilgang (2.500 euro mer enn den manuelle seks), med spaker på rattet komfortabel manuell håndtering, men fremfor alt, med en eksemplarisk frekvens for mykhet. Uansett hvilken av de fire kjøremoduser har valgt å bruke tastene er mellom -eco seter, utstyrsleverandørene, sport eller vinter-trinn girene ledes av nesten umerkelige overganger. den turbomotor skyver jevn og kraftig, alltid godt støttet blant så opp, så du glemmer håndtak bortsett fra å redusere svingete veier. I disse buktede baner Jaguar er også i saus. Jaguar har alltid skrøt en tuning veldig personlig chassis. I dette tilfellet betyr ansatte komfort og kontroll over kroppsbevegelser. Det gjør det mesterlig. før Det innbefatter en dobbelt bøylesuspensjoner, å få en mye bedre kontrollert bevegelse og lettere hjulet. Du kan ha tvil premieren av Jaguar i retning av elektrisk assistanse, men som vi har sett i andre produsenter, er det ingen feil. forsikring De søker linearitet og informasjon på rattet og det er det, rask i perspektiv. Med en akselavstand på mer enn 2,8 meter XE beveger seg med naturlig tilstedeværelse i veier. Cornering utfolder seg også elegant og hvis de er raske, enda bedre. I den langsomme ikke daunted, men kommer til å lyse hans karakter understyring hvis du søker på alt som er i stand til å gi, til tross for forsøk fra ESP for å hjelpe: den har en spesiell funksjon "differensielt vektor av bremse". Nå, tørt og i godt vær, tenkte vi XE fortsatt være i stand til å sette et poeng av sportslighet til sin glatt og smidig roll. Kanskje i et annet klima, sin dynamiske karakter virker for oss fullt ut pålitelig og begivenhetsløs, som er resten av bilen.

Motorutvalget: 163-340 hk

Den spanske serien Jaguar XE Den består av i alt tre motorer, de to fire-sylindret splittes i strøm: 2,0 Diesel 163 eller 180 hestekrefter (til samme pris, Hva alle vil være? ) Og 2,0 bensin 200 eller 240 hester. Den tre-liters V6 gir 340 hk kompressor.

Prisene Jaguar XE

XE 2.0 163 turbodiesel I4: 37 000 €

XE 2.0 180 turbodiesel I4: 37 000 €

XE 2,0 i4 200 Bensin: 39.000 €

Bensin 240 XE 2,0 i4: 44.000 €

XE 3.0 V6 340 Supercharged: 60919 €

Utførelser: Pure / Prestige / R-Sport / Portfolio / S

Adblock
detector