De mest pålitelige små biler urban

De mest pålitelige små biler urban

Feilfrie biler ikke eksisterer, men det er noen modeller som er svært nær å bli nesten ‘uknuselig’. Motorveien magasin, i samarbeid med det franske L’Automobile, gjort en detaljert studie av de mest pålitelige på markedet eller liten by biler.

De mest pålitelige små biler urban

De mest pålitelige små biler urban

De mest pålitelige små biler urban

De mest pålitelige små biler urban

Renault Twingo. Resultat 17,5 / 20

Renault Twingo

Selv truet av ambisiøse konkurrenter, den Twingo bekrefter domene den kategori. Fortsetter å gi eksepsjonelt nivå av pålitelighet. Avvik av ventil kiler som kan resultere i motorfeil i 1.2 16V, Det påvirker noen enheter, Faste og samlebånd Douvrin anlegg i Frankrike, og Curitiba, i Brasil, har også forbedret deres prosessen. Men det er ikke uvanlig å måtte gå tilbake til butikken på grunn av problemer radio. Patter observert i visse dieselmotor-enheter er blitt utryddet omprogrammering av motoren ECU. Defekter olje radiatorer har blitt byttet ut under garanti og forankringssystem av forsetene har krevd en justering i verkstedet, samt timonería visse girkasser.

kvalitet 5/5

Selv om de forskjellige elementene i lugar liten diamant Brand forsamlinger nyte nok omsorg, men dens kvalitet, veldig grunn~~POS=TRUNC, Bladene å være ønskelig. Videre er spesielt følsomme for avsløre scuff. Som for blokkeringssystem forsetene, Han har behov for en korreksjon i verkstedet …

Vi mener

den Twingo eksepsjonell pålitelighet Dessverre vil ikke være nok til å holde ut konkurrentene. Noen ganger bedre bygget enn Renault, De er i ferd med å foreslå et tilsvarende nivå av pålitelighet.

VW Up!. Resultat: 16,5 / 20

VW Up!

Siden lanseringen i begynnelsen av 2012, den Up!, liker Seat Mii og Skoda Citigo, Det har avslørt et utmerket nivå av pålitelighet. Selv om dette er noe til hinder for å ha dratt nytte av noen rettinger markedet. Noen bråkete kompressorer klimaanlegg De har blitt erstattet. noen GPS bærbar omprogrammering trengs i verkstedet. Men ingen store feil har blitt registrert.

kvalitet 5/5

Sjelden i dette segmentet, gjør enrases av bitene ikke fortjener noen kritikk, mens interiøret er avslørt som den beste finish alle små, med materialer kvalitet, veltilpasset.

Vi mener

VW Det gir blow å trimme nivå, verdig høyere kategorier. Men bare når du har utryddet sine problemer med ungdommen, Up! Du kan ta ledelsen i kategorien.

Fiat 500. Score: 16/20

Fiat 500

Ekstremt pålitelig, den Fiat 500 fortsetter imidlertid fortsatt gjenstand for noen rettinger, leves i alle tilfeller. I slutten av våren, en rekke modeller utstyrt med 1,4 16v De ble kalt omgås av en produksjonsfeil av stemplene. i noen TwinAir to sylindre, turbo og tennspoler måtte erstattes. Videre er det i visse MJT 1.3, festeskruen hovedbremsen og et element i styresylinderen må endres.

Kvalitet. 3/5

den 500 fordeler fra en reell produksjon omsorg. Utløsningen stilistiske eleganse det er ledsaget av materialer og justeringer de er god regning. Men noen cabrio Kabrioletkalesjer De har gitt feil.

utsikt

dette "starlette" Jeg kunne ha avslørt lune pålitelighet, men ingenting mer. Ulike slipeoperasjoner spille bare veldig små feil og påvirke svært få modeller.

Ford Ka. Score: 16/20

Ford Ka

bortsett fra noen fyr som lyser uventet, visse bakbremsen trommer bråkete og noen tilfeller av gjenstridige endringer, den lille Ford Han har vist ikke mer enn mindre feil. Det har vært kjent, men noen oppdatert bindinger retter bakbremsens stift- og foran setebelte, og endringer i slingrebøylen rattstammen.

Kvalitet. 3/5

Hvis kupeen Ka har en mindre elegant estetisk enn 500, etterbehandling kvalitet er opp. Utenfor noen viktige kritikk. Du får en god montering.

Vi mener

Resultatet av samarbeidet mellom Ford og fiat, Ka er produsert i Tichy (Polen) i den samme fabrikk som den 500 og Panda, som testamentert fiabilizados komponenter. Produksjon seriøsitet Ka er udiskutabel.

Hyundai i10. Resultat: 15,5 / 20

Hyundai i10

Mens den generelle påliteligheten er god, noen elementer av Hyundai i10 Det sier farvel nå har vist noen svakheter. så 1.2, visse automatikk har måtte være nytt for å rette motoren skrangle. Noen mekaniske boksene er låst bak seg, trenger forandring sincro. Også problemene med elektrisk servostyring, ved overoppheting hydraulisk pumpe.

Kvalitet. 3/5

lansert i 2008, den i10 Han ble utsatt for restyling 2010, dermed drar nytte derfor en mer elegant presentasjon, noe som gjør det rangerer blant de beste verktøyet ferdig.

Vi mener

utilsiktet i10 Det gir bare viktige fordeler: 5 dører, 5 seter, 5 års garanti, en seriøs konstruksjon og høy pålitelighet.

Peugeot 107. Resultat: 14,5 / 20

Peugeot 107

Vi kan si at, generelt sett, 107, som deres kloner C1- og Aygo De tilbyr et godt nivå av pålitelighet, men selv har gjennomgått noen rettinger. Nylig en rekke modeller bensin utstyrt med robotisert boks Han har gjennomgått en korreksjon for å lindre gass feil. På den annen side har visst Diesel nylig blitt kalt inn for å gjøre en endring av veivakselen.

Kvalitet. 2/5

den lugar beskylder vekten av år: plast, hardt, og klødde ring hule. Assemblies er riktige. Alltid så grunnleggende, sjefer anklage en viss levetid.

Vi mener

lansert i 2005, og oppdatert 2012, dekan ved vårt utvalg, produsert i Tsjekkia, setter et godt nivå av pålitelighet og produksjon kvalitet bakover mot sine rivaler, men svært hederlig.

Adblock
detector