Volkswagen Passat Alltrack 2015, fortsetter eventyret

Han overbeviste sin første generasjon, og derfor nå fortsetter sin saga. Og lanserte åttende generasjon Passat sedan og Variant kroppen sin, det er tid for Alltrack spesialist. Basert på familien, legger ny skrens, høy total høyde 27,5 mm, 4MOTION kunst og en bestemt modus "Off Road" for å avslutte asfalten. Offisielt vil bli presentert på bilutstillingen i Genève i markedet i september.

VW Passat Alltrack 2015

VW Passat Alltrack 2015

VW Passat Alltrack 2015

VW Passat Alltrack 2015

Blir en av de mest omfattende familie markedet, og det gjør styrke attributtene som allerede viste under sin premiere i 2013. Etter endringen av generasjon Passat selger, og på nye MQB plattform av det tyske konsernet, Volkswagen avslører nå Andre generasjon Alltrack, å transformere en sedan crossover populær. Jeg vil ikke si det er en SUV, fordi klart nei, men det er en eksepsjonell turisme, svært raffinert, høy kapasitet og utrolig allsidighet til å rulle på lav gripeflater eller asfalt sporer ut. Den tidligere, i hvert fall, jeg var ... og det lover å overvinne.

VW Passat AlltrackDen nye Volkswagen Passat Alltrack, er avledet fra den kjente versjon Variant, vil treffe markedet starter med en fornyet beskyttelse kit å legge til mer styrke til en kropp igjen med suspensjoner modifisert for å øke dens høyde 27,5 mm. Et formbart og plastbelegg omkrets, har nå en redesignet fremre og bakre støtfanger til også å forbedre inn- og utreise vinkler, mens lave fairings kommer denne gangen helt med rustfrie stålplater dekker de mest sårbare for å treffe komponenter.

Serien, den nye Volkswagen Passat Alltrack legger det nye total 4MOTION gruppe, og er utstyrt med en Femte generasjon Haldex clutch, som nå tillater større forventning og bedre tilpasning i fordelingen av dreiemomentet på begge akser. Selvfølgelig, under normale forhold, vil fortsatt få lov til å skyte ny Alltrack som en front-wheel drive å redusere sitt forbruk.

den nye Volkswagen Passat Alltrack har 4 kjøremoduser (Eco, Normal sport og enkel) for å variere som sedan styrerespons, akselerasjon og forandringen. Selvfølgelig, i tillegg, det Alltrack vil igjen tilby et program Off Road svært lik som allerede noen versjoner av Tiguan utstyrt for å tilpasse gasspedalen, ESP og ABS et røft forhold, mens utløser Descent Control.

VW Passat AlltrackMekanisk utvalg av den nye Volkswagen Passat Alltrack stammer naturligvis Variant kroppen, og kan velge i mellom to motorer bensin og diesel tre. Blant de første 1.4 TSI 150 hk og den mektige 2,0 TSI 220 hk variant makt. Tilbudet avsluttes med turbodiesel 2,0 TDI 150, 190 og 240 hk, den sistnevnte den nye Biturbo. Diesel- og bensinmotorer kraftigere vil også omfatte XDS + system, i stand til å anvende selektiv bremsing på de indre hjul for å forbedre fleksibilitet og kurvestabilitet.

eventuelt, den nye Volkswagen Passat Alltrack vil tilby adaptive chassis med variabel demping, og en ny assistent trailer hvilket letter kontroll gjennom den bakre kameraet. For øvrig er den maksimale slepekapasiteten av den nye Volkswagen Passat Alltrack være opp til 2200 kg. De nyeste VW infotainment-systemer, som Mirror Link, Android eller Apple Auto carplay systemer, vil også bli tilbudt i Alltrack.

den nye Volkswagen Passat Allttrack Det presenteres i samfunnet i kommende Genève Motor Show, men vil ikke nå forventet markedet frem til slutten av september.

Du kan også være interessert

Geneva Motor Show 2015

Adblock
detector