Alfa Romeo Stelvio Første utgave, allerede i salg den første SUV Alfa

Alfa Romeo Stelvio Første utgave, allerede i salg den første SUV Alfa

Med den spesielle versjonen Stelvio Første utgave, Alfa Romeo begynte i Spania markedsføring av nye Stelvio, den første SUV av den italienske firmaet.

Alfa Romeo Stelvio Første utgave, bilder

Alfa Romeo Stelvio Første utgave, bilder

Alfa Romeo Stelvio Første utgave, bilder

Alfa Romeo Stelvio Første utgave, bilder

Alfa Romeo er rettet mot mote SUV med den nye Stelvio, lastet en modell luksus og spenning, som den italienske merkevare går et skritt videre for å bli igjen hva det var.

den Alfa Romeo Stelvio offisielt det åpnet i elpasado i november Hall of Angelss og neste måned mars de første enhetene De kommer i forretningene merkevare i vårt land til en pris på 62.000 €, sats spesiell versjonen heter Stelvio Første utgave.

den Alfa Romeo Stelvio Første utgave Det vil bli besjelet av en 2-liters turbo direkte innsprøyting utvikler 280 hk ved 5200 rpm og et dreiemoment på 40.78 mkg ved 2200 rpm. Propellen er forbundet med en åtte-trinns automatgir og permanent firehjulsdrift Q4. Den sistnevnte, men drives slik at den oppførsel ligner oppførselen til en bak-stasjonen og beviset er at under normale forhold, når frem til 100 prosent dreiemoment bakhjulene, mens senterdifferensial verk automatisk, og du kan helt blokkere tildeling for en 50/50% hvis veiforholdene krever.

Ifølge tall rapportert av Alfa Romeo, for Stelvio Første utgave Det kunngjør en vekt 1,660 kg ganske innhold. Som et resultat, kan hastigheten fra 0 til 100 km / t i 5,7 sekunder, mens når det gjelder effektivitet godkjenner det en gjennomsnittlig forbruk på 7/100 km.

Alfa Romeo Stelvio Første utgaveden Alfa Romeo Stelvio Første utgave tilbud veldig attraktiv, med estetisk stil umiskjennelig Alfa hundre prosent. Det truffet av den enorme størrelsen på felger, intet mindre enn 20 inches i denne versjonen Stelvio Første utgave. Høydepunkter i Stelvio Første utgave god habitability (som bevis for denne påstanden, en stamme med en kapasitet på 525 liter annonsert).

elementer av utstyr omtalt i Alfa Romeo Stelvio Første utgave skikket til å nevne kvalitetsmaterialer -inkludert Fiore skinn for seter, TFT-skjerm instrumentering 7-tommers navigator med 3D-grafikk, den siste utviklingen i sikkerhet og kjøre hjelpemidler, for eksempel systemer Forward Collision Warning (FCW), enheten autonome nødbremsing (AEB) system og avreise kjørefelt advarsel (LDW).

Gjennom året vil de vises Alfa Romeo motorer av Stelvio, fremhever den øvre enden, den Quadrifoglio versjon med 510 hk og la dette SUV rival tier modeller i kategorien.

Du kan også være interessert

- Alfa Romeo Quadrifoglio Stelvio: Italiensk lidenskap gjort SUV

- Nye Alfa Romeo Giulia Veloce med 210 motorer og 280 hk

- Alfa Giulia mot Audi A4, BMW 3-serie, Jaguar XE, Lexus IS og Mercedes klasse C

Adblock
detector