Test: BMW 220i, ren lidenskap

Den andre generasjonen av kompakt coupé BMW opprettholder sin filosofi, med det estetiske nikk til fortiden som gjør ham til en annen modell, fremhever lidenskap som definert sporty versjoner.

Test: BMW 220i, ren lidenskap

Test: BMW 220i, ren lidenskap

Test: BMW 220i, ren lidenskap

Test: BMW 220i, ren lidenskap

Den andre generasjonen BMW kompakt coupé Det har vokst i størrelse, men det holder sin identitet som gjør deg en unik modell i markedet mot vogner av denne type størrelse og segmentet med rivaliserende. Dette tredje bindet av kort faget ikke alle faller fra taket, to dører med rammeløse vinduer og en langstrakt panseret bak definere sin personlighet som gjenspeiles i den forrige modellen. En nikk til en annen tidsalder i hvilken pasjons definert sportiest versjoner.

BMW 220ibruker samme plattform som dagens 1 serie, syv centimeter lang (tre cm mer akselavstand) og to bredere ved sin kropp over dens forgjenger, øke boareal betydelig, og bagasjeplass, men uten å gi opp sin filosofi, eller den dynamiske etiketten annonsere sin stil. Hjulkassene er mer fremtredende for å få plass til de respektive aksler, fire centimeter bredere, stylizing bildet. Et skritt fremover for å gjøre det mer funksjonell og brukbare, som manifesterer svakt i dimensjonene av passasjerrommet og en koffert 20 liter mer i stand.

Fra 184 hk

Den nåværende 1-serie tar motorutvalg, å gi opp de grunnleggende varianter, 1,6 både bensin og diesel. dermed motorer tilgang til området vil være to separate to liter, 143 hk og 184 hk hvis diesel varianter, og den samme mengde strøm Endelig, bensin testet her. Det er bare å selge 228i med 245 hk på samme blokk, slik at spissen den eksklusive M235i 6-sylinder og 326 hk, som nå også leveres med firehjulsdrift. All twin-scroll turbo, direkte innsprøytning, med variable trær dobbel-VANOS kammer og ventiltronic distribusjonssystem.

2,0 motor med Twinpower Turbo-teknologi, er et resultat av politikken modulære motor merkevare de maksimale deling deler og komponenter mellom forskjellige blokker som brukes innen området, inkludert diesel varianter. En høy ytelse motor, i vår dyno viste det en figur mye høyere enn de offisielle, og nådde 193 hk, godt over 180 HP annonsert og på en høyere rente, mens dreiemomentet figuren er litt større enn annonsert.

tilbud levering mer lineær effekt fra lavere turtall enn 1,6 som bruker Series 1, mer "full", men med en lignende følelse, og som skyver overlegen ytelse. Og dessuten, forbruket er lavere halv liter per 100 km. Flott for reise, men også for å forsvare oss selv i bytrafikk. Den testede versjon Det er den mest økonomiske oppkjøpet, med en 6-trinns manuell girkasse i stedet for den automatiske 8 relasjoner, valgfritt, noe som betyr en ekstra utlegg på 2500 euro.

Balanse komfort-utstyr

BMW 220iSerie 2 har identiske arkitektur suspensjoner salong, McPherson uavhengig foran og bak deformerbart parallellogram, med mulighet for å montere en sportslig tog, idioter hardere. Serien, har tilpasset setting, med tre driftsmoduser: Comfort, Sport og ECOPRO Sport + foruten hvis du velger en rekke valgfrie elementer utstyr-, som opptrer på ulike parametre for å tilpasse kjøring til alle tider. Noe mer levende reaksjoner 1-serie, Det gir presis styring og bremser til å reagere ved berøring og intensitet, noe som resulterer meget smidig i områder med kurver og spille med tannhjul til å ta høy motor snur, utnytter balansering vekter og kjøre til bakhjulene slik at de åpner veien til vår vilje, spesielt hvis vi forlater antispinn i mellom så det frigjør dem akkurat nok til å finne en annen linje og finne opplevelser hvis situasjonen tillater det. Med en meget solid følelse for komprimering av suspensjonen, bryte komfort på fast litt uregelmessig og lettere i forlengelsen, ikke utvidet støtte på flere åpne veier ikke tilby den perfekte balansen som lar deg søke linjer trukket naturlig, og tvinger små bevegelser på rattet for å søke regelmessig støtte. Men i alle fall, sender den absolutte tillit, og det er egnet for alle nivåer av ledelse, med full støtte av elektroniske hjelpemidler som styrer enhver rasjonell overflødig.

fire-seters

BMW 220iKonfigurert som 2 + 2, den større ytre dimensjoner av den nye kupé og Akselavstanden er nevnt i det indre rommet, men gevinsten er ikke signifikant. Kroppen, men er nå 5 mm lavere, men fikk i innvendig høyde, og med en cm bak. Baksetene er fortsatt begrenset for to voksne som overstiger 1,75 m høyt på dette nivået, og benplass er ikke sjenerøs. Er egnet for barn, selv om de er "vokst opp" og forskyvning av forsetene og bredden av døren forlate rikelig rom for å få tilgang til å være komfortabel nok. Forsetene seg er romslige, og kjørestilling er optimal for en hvilken som helst størrelse, med seter som holder tilbake godt og er komfortabel.

Det er åpenbare endringer i dashbordet design, men selv så, det synes vi er i den siste bilen på den lille stilistiske pause. Alle kontroller er innen rekkevidde, med MMI forenkle administrasjonsfunksjoner med et velplassert skjermen for å få tilgang til informasjon. Lese klokker er imidlertid ikke den ideelle, med gradert speedometer til 260 km / t, slik at tallene er for spraglete, gitt størrelsen, for optimal lesing. Den brede midtkonsollen skyver pedalene litt til venstre for føreren, men du blir vant jevnt og en glede å finne en godt plassert brems og gasspedal og den ideelle størrelsen for tå-hæl manøver i denne manuelle versjonen. Også for purister, sporing telling på en håndbremsspaken, og som virker bare på bakhjulene, er det velkomne, selv om det opptar mer plass enn en elektrisk knapp.

BMW 220iStammen har vunnet 20 liter til 395 liter volum, som det ikke er dårlig, og kummer er nå noe større enn forgjengeren, men fortsatt begrenset. Den bakre støtte kan eventuelt være foldet i tre uavhengige halvdeler (40/20/40).

Tre mållinjene

Standardutstyret er ungenerous for en bil av sin pris. Bare klimakontroll, regnsensor og lys, skinntrukket ratt og girkule og 17 "hjul, dekk forventningene til en bil av sin pris og plassering, pluss sikkerhetsutstyr, med 8 kollisjonsputer. Selv folding system av speil, midtarmlene og koppholdere er valgfrie. De tre mållinjene Moderne, Sport og M-pakken, lanseringen opprykk (990 €), De omfatter de karakteristiske elementer som gir en annen, mer distinkt, raffinert eller sportslig atmosfære. Men for den enorme samlingen tilbud inkludert på listen over alternativer, må du betale som vanlig i merkevaren. I tillegg til elementer som kan kjøpes enkeltvis, og tilbyr en rekke pakker: sikkerhetssystemer som Driving Assistant (616 €); sikt (2155 €); bi-xenon frontlykter (1,115 €), telefon eller navigasjon (356-2551 €); Tilpasning (M Sport pakke) ...

En BMW produkt for alle som ønsker en annen coupé med en veldig sterk personlighet, men funksjonell og veldig brukervennlig med denne motoren, fremragende ytelse, fin ytelse og moderat forbruk. En annen bil, et alternativ til den vanlige konseptet coupe.

Adblock
detector