Land Rover Defender 130 TD5 E Box

Land Rover Defender 130 TD5 E Box

Hvis Defender-serien er preget av sine egenskaper som et solid kjøretøy og spesielt tilpasset for eventyr, variant 130 vi testet i dag legger til disse dydene også blitt en av de beste verktøyene for rural arbeidskraft i det spanske markedet, takket være sin romslige hytta i stand for fem passasjerer, og dens enorme lastekassen.

Land Rover Defender pickup

Land Rover Defender pickup

Land Rover Defender pickup

Land Rover Defender pickup

Selv om du ikke kan nekte for at noen spesielle versjoner av Defender, som varianter “fylke”, “Black” eller “Tomb Ryder” har hatt et kommersielt slående bilde for puristene av merkevaren, spesielt produkt, den unike og ugjendrivelige “sannhet” ligger i de mest profesjonelle variantene, og derfor minst gjøre innrømmelser til det som kan kalles ‘SUV galleriet. ” I lys av dette, er det klart at de udiskutable Forsvarer elskere i sine mest lojale vært konge, og absolutt den mest spektakulære så funksjonene som et produkt og dimensjoner er bekymret, er Defender 130.

Og selv om det ville foreslå dette maxi Pick-Up kan ikke gå ubemerket hen, for som vi har sett, er det svært vanskelig å være diskret når mer enn fem meter i lengde måles, de overstiger 2 meter i høyde og bredde Roza 1,8 meter. Men også, og dersom slike tiltak er ikke lenger nok spektakulære over produsenten plassert høyt opp produktet for å bli sett av alle, så bakkeklaringen er ikke mindre enn 24 cm, mye høyere til resten av sine brødre i serien. Og om ikke det var nok, øker også sitt bilde av styrke med svært Camperos montert Knobby dekk i 7.50R16 mål.

Og det er nettopp dette settet med spektakulære dimensjoner og estetiske detaljer der hans personlighet som modell og produkt interesse. Fordi selv om det er flere dobbeltlugar Pick-Up som ham i det spanske markedet, ingen tilbyr slike TT utseende eller en boks belastning så gavmilde som din. Faktisk er det eneste som kan vise til å være i stand til å bære fem voksne og, takket være den forsterkede som leveres som standard forsvarer 130, støtter opp til en total vekt på 3500 kg bevegelige suspensjon.
Selvfølgelig, på den annen side må vi være klar over at disse strukturelle egenskaper og meget faglig orientering har også en rekke motparter for å bli antatt.

Den første er å komme på innsiden av bilen er absolutt ikke en lett oppgave, fordi bunnen av dørkarmen er plassert mer enn 30 cm høy og kan representere en uoverstigelig hindring for eldre eller damer hindring skjørt -i spesielt hvis ajustada-.

Den andre er at Defender er utelatt noe som ikke har en rent praktisk eller faglig funksjon.

Selv om Defender “ekstra lang” ikke har misunnelsesverdig høyder TT Varianter kort kropp, er sannheten at feltet er utviklet ganske godt. Og Defender 130 er utstyrt med dekk veldig Camperos taco, fortsetter å nyte en svært kort reduserende, deres veier suspensjoner er absolutt raus, og drivsystem med midtdifferensialsperre på både lang og kort, gjør det vanskelig at vanskelighetene med en rute campera kreve at du avslutter. Bare svært smale trinnene kan stoppe deg, fordi dens dimensjoner er absolutt viktig og også deres evne til å manøvrere er svært begrenset på grunn av en retning som roterer svært lite.

Noen vil kanskje også tro at kampen om 3,23 meter er et alvorlig handikap i svært trialero bruk, men sannheten er at bilen gjør opp for mye med en virkelig spektakulær fri høyde på 24 centimeter, samt det faktum at det er dobbel stiv aksel bidrar til å opprettholde relativt konstant slik klaring.

Som det gjelder sin vade evne er også utmerket, ettersom inntaksåpningen ligger nesten en meter høy, slik at marine eventyr adresse større enn noen annen TT.

Økning / reduksjon
Full styrke: dekk taco og en veldig kort redusere aktivere denne Defender lykkes i å angripe alle typer oppturer og nedturer, men sterke ramper, siden strømmen leveres av motoren er veldig viktig selv om bilen er ganske lastet.

grøfter
Som om ingenting. Denne enorme kampen Defender blir en utmerket alliert for å overvinne skyttergravene, som de nesten alltid har tre hjulene på bakken. Og hvis ikke, vil det være nok til å låse senterdifferensialen og støtte litt med håndbrekket for å overvinne vanskelighetene.

Trinn møne
Ikke mitt felt. Dette er hindringen som kan utgjøre flere problemer til Defender 130, siden slaget ved 3,23 m er veldig viktig. Men produsenten har forbedret toppvinkel basert på Land Rover gir en spektakulær høyde på 24 cm, som minimerer påvirkning av det store slaget. I tillegg til kabinettet nok beskytte mekanikken.

Adblock
detector