Sammenligning: Mitsubishi Outlander 220 DI-D-150 4-hjulsdrift 7 plz vs Nissan X-Trail 1,6 dCi 130 4x4-i 7 plz

Sammenligning: Mitsubishi Outlander 220 DI-D-150 4-hjulsdrift 7 plz vs Nissan X-Trail 1,6 dCi 130 4×4-i 7 plz

Nissan lanserer sin totalrenoverte X-Trail, født med den hensikt å klatre til toppen av sin kategori. Å ‘måle’ sine dyder, ingenting slår ansikt til en referanse vekt, Mitsubishi Outlander, også nylig oppusset.

Sammenligning: Mitsubishi Outlander 220 DI-D-150 4-hjulsdrift 7 plz vs Nissan X-Trail 1,6 dCi 130 4x4-i 7 plz

Sammenligning: Mitsubishi Outlander 220 DI-D-150 4-hjulsdrift 7 plz vs Nissan X-Trail 1,6 dCi 130 4x4-i 7 plz

Sammenligning: Mitsubishi Outlander 220 DI-D-150 4-hjulsdrift 7 plz vs Nissan X-Trail 1,6 dCi 130 4x4-i 7 plz

Sammenligning: Mitsubishi Outlander 220 DI-D-150 4-hjulsdrift 7 plz vs Nissan X-Trail 1,6 dCi 130 4x4-i 7 plz

den X-Trail neste generasjon kommer til å okkupere plass igjen fri forrige Qashqai + 2, og ble opprettet med den hensikt å ‘mark territorium’ i segmentet der det vil konkurrere. Svingte våpen for å oppnå dette er hans ny estetikk, en utvidet utstyr stoffer og teknikker, og en utførelser og kvaliteter oppjustert. Problemet er at nykommeren ‘angrep’ i et segment oppover sine kommersielle interesser, og må konkurrere med rivaler som ikke kommer til å sette noe enkelt som oppgave. Blant dem, har vi valgt å Mitsubishi Outlander, en modell som til tross for ikke å være blant de beste selgerne i sin siste ombygging utøver argumenter ikke bare å forsvare seg selv, men å plante tøff kamp nykommer.

Sammenligning: Mitsubishi Outlander 220 DI-D-150 4-hjulsdrift 7 plz vs Nissan X-Trail 1,6 dCi 130 4x4-i 7 plzVarianter står overfor den mest representative i form av teknologi, utstyr og tjenester, dvs. den øverste enden, firehjulsdrift og syv-seters konfigurasjon. I den ene enden av ringen, og for 37.000 euro, vi har Nissan X-Trail dCi Tekna 130 med sekstrinns manuell girkasse. På den andre, og for 36,390 euro, med Mitsubishi Outlander 220 DI-D Kaiteki automatisk girkasse med seks forholdstall.

Puristene lesere du kan spørre hvorfor vi står overfor en modell med manuell girkasse og en med automatgir. Årsaken er todelt. På den ene siden, gjør X-Trail med firehjulstrekk ikke har i øyeblikket med en endring av denne typen. På den andre tar som sant prisen, har vi søkt Outlander som er mer komme nær i sine karakteristikker, fordi dette ville tillate oss å vurdere om pris / produkt av den nye Nissan forholdet er konkurransedyktig.

Ikke så mye på hverandre

Sammenligning: Mitsubishi Outlander 220 DI-D-150 4-hjulsdrift 7 plz vs Nissan X-Trail 1,6 dCi 130 4x4-i 7 plzGår videre og derfor refererer til “nærvær” fysisk, likhet virker bemerkelsesverdig som de ytre dimensjoner er nesten spores i lengde, bredde og høyde, med minimale forskjeller i slaget og sporvidde. En gang inne, derimot, den mest sjenerøse i verdensrommet er det Mitsubishi. Hvis du bare trenger fem seter, er interiøret bredde akkurat det samme i begge modellene, men følelsen av plassen er større i Outlander, takket være en litt mer sjenerøs takhøyde. Og hvis vi trenger å starte uttrekkbar seter, Mitsubishi er mye mer anvendelig, ikke bare fordi tilgangen til dem er lettere, men fordi bredden er større enn 4 centimeter, og mye mer rasjonell og brukervennlig design. X-Trail synes satt til å ‘selge’ som argument, som skal brukes. Nå dem er mye mer komplisert på grunn av svært liten tilgang hullet, bare de har benplass, med kaste frem den andre raden, og krakken er det på bakken, som bestemmer en stilling mest ubehage.

Hvis det vi snakker om er belastningskapasitet, den fordelen fortsatt fallende side Outlander, hvis bagasjerommet, uavhengig av antall seter du velger, er det alltid sjenerøs. Støtter 5 flere liter med alle seter anvendes, 25 hvis utelate den tredje raden av seter, og ikke mindre enn 40 hvis ytterligere bevege den andre seteraden til sin fremre stilling.

fullt utstyr

Sammenligning: Mitsubishi Outlander 220 DI-D-150 4-hjulsdrift 7 plz vs Nissan X-Trail 1,6 dCi 130 4x4-i 7 plzHvis vi snakker om utstyr og de valgte ferdig, er nivået enestående. Komfortfunksjoner som dobbelt klimaanlegg, elektriske vinduer, parkering assistentsystemer og selv skinninteriør, De er til stede som standard i begge modellene.

For dem Nissan tilsatt ryggekamera og 360, stammen åpning og lukking elektrisk, ‘Aktiv kontroll av Calzada’, noe som reduserer banelegemet, eller ‘Smart Protection Shield’, Det er blant annet hinder detection system i dødvinkelen advarer utilsiktet kjørefelt avgang og tilstedeværelse av en hindring i bevegelse på baksiden. Mitsubishi inkluderer advarsel lane avreise, ryggekamera, kan Aktiv cruise control helt stoppe bilen, mitigation system frontkollisjon (FWD), xenon frontlykter Super-HID, bakluken og elektrisk lukking, sensorer på lys og vindusviskere

Til tross for denne tilsynelatende likestilling, må fordelen gi det diamanter mønster, siden for en lavere pris, og har en motor med 20 hk mer, og automatisk girkasse med padleårer på rattet, som er en fryd og det gir ekstra kjørekomfort ved fotografering eller tettsted må takle trafikkorker.

Sammenligning: Mitsubishi Outlander 220 DI-D-150 4-hjulsdrift 7 plz vs Nissan X-Trail 1,6 dCi 130 4x4-i 7 plzsender kraft

Både Outlander som X-Trail er tilgjengelig i øyeblikket, med én motor. den 2,2 DI-D 150 hk i tilfelle av Mitsubishi, og 1,6 dCi med 130 hk i Nissan. At forskjellen på 20 hk Mitsubishi, og som veier mindre enn 82 kg i henhold til våre målinger la Outlander akselerere bedre og fremfor alt, presentere et sterkere elastisitet som sin rival, noe som resulterer i raskere og tryggere forbikjøring. Fordi mens ‘Mitsu’ investerer 8,7 sekunder og 241,4 meter fra 80 til 120 km / t på femte, trenger Nissan 10,7 sekunder og 301 meter. X-Trail motor beveger seg med rimelig dynamisk modell mellom 1500 og 3500 omdr./min, men det har aldri gjør med den samme energi som den motor av Mitsubishi, som også håndhever ved hjelp av en automatisk girkasse som fungerer problemfritt. Stilt overfor slike manøvre, i X-Trail er det viktig å bruke girkasse under 1500 rpm, og elastisiteten er dårlig og også motoren går ganske fort å overskride 3700 rpm, noe som gjør det tilrådelig å gå til gire opp for å sette opp utstyret.

I forhold til atferd, og på enkle veien layout, følelse av likevekt som tilbyr begge modellene er lik, men når vi står overfor mer krevende stier, har føreren av Nissan følelsen av å kjøre en bil mer tungvint. Forskjellen er ikke overdrevet, men størst kloss når strenger kurver, resultatet av en mykere fjæring enn Outlander, gir fordelen til det sistnevnte så langt som effektivitet er opptatt. Til gjengjeld X-Trail har en raskere styring, og forbruket er tydelig skjæres, krever i gjennomsnitt liter mindre enn riva ved en hastighet tilsvarende måte.

Adblock
detector