Honda Accord Type S

Honda Accord Type S

Sumemos prestacional mer kraft og en gjennomsnittlig kvalitet som Honda Accord sedan. Resultatet? Type variant S. sporty sedan-versjonen Reference Honda når det spanske markedet og har nok muligheter til å finne mange ‘kjærester’ på sin måte.

Honda Accord Type S

Honda Accord Type S

Honda Accord Type S

Honda Accord Type S

Fra januar, maksimal ekspresjon av sportslig Honda vil være navnet Skriv S. The ‘R’ lagt til en slik kjent navn i 2010 nesten oppbrukt sin ende, og med det, avslutning av produksjonen Honda Civic Type R. Men hvis noe Honda kan gjøre er å tilpasse seg endringer, samt demonstrert av sin nyeste innovasjon: Type S variant av Accord, en sports sedan med diesel mekanikk på en ganske konkurransedyktig pris, en del av 34.000 euro, sammenlignet med andre modeller på markedet som er rundt 180 hk. Bak spakene satt vi i sporer INTA (National Institute of Aerospace Technology) .


ikke rart sprettert tilbyr sportslig versjon av sitt flaggskip sedan bare diesel alternativ. Mens vi si at de ikke har tenkt å legge til Accord Type S drivgass, tilsvarer dette en først og fremst miljø behov. Basert på den 2,2 i-dtec 150 hk Diesel, Honda rekkevidde øker levering i 30 CV og dermed skapt en ny driv Det gir liv til Type S-versjon, selv også det er tilgjengelig for Luxury ferdig. Til tross for dette beløpet av makt, utslipp sammenlignet med 150 hk De er stort sett ensartet og fikseres i 154 g / km knapt fem gram takket være sin mer- partikkelfilter, til teknologi flertrinns injeksjon og eksos-systemet mer effektivt.

Effektivitet er ikke uforenlig med en kraftigere mekanisk, får sin 180 hk takket være en turbo gjennomgang og hode, og Tilsetningen av en større mellomkjøler. I kretsen INTA kunne klemme og lot oss veldig gode følelser, beviser nok en gang at moro og komfort er en utmerket ekteskap. Bevis for dette er dets stabilitet eller forbedret ytelse, med en hastighet på 220 km / t og akselerasjon på 8,8 sek -En annen mindre enn 150 hk diesel. Fra et ikke overdrevent høy rente, så vidt 1700 rpm, svarer godt i overgangene tannhjul, noe som gjør progressiv og forsiktig. Men hestene er lagt merke til, spesielt i hvor raskt får fart, noe som gjør det en god følgesvenn på den åpne veien, deres naturlige habitat.
Accord type S summen bare dens fordeler, som kjennetegner en sedan mellomtone elementer som skiller den og gi den en unik touch. Snarere enn bare å sette pris på å observere kroppen: den kjøper frontal muskel takket være skjult grill og ny spoiler, mens tilbake Det gjør det samme gjennom en hekkdiffusor som omfatter et eksosutløp større. Det samme inntrykket vi har når vi ser på profilen, som legger sideskjørt og en 18-tommers hjul, måler bare tilgjengelig i dette finish.
Åpne døren til tilgang til driving, sa følelsen bare økt. den uformell cut skinninteriør i setene blir bare lagt, som er opprettholder komfort allerede kjent i området, ikke bare posisjonen, men også i noen statister som oppvarmede seter. Men nøkterne luft mykes opp av enkelte elementer som Kilometerteller røde detaljer, omgivende lys og sportslig i samme farge, eller metallisk overflate av knotten og pedaler.

Det siste elementet som skiller seg ut er ikke konkret, men like viktig, eller mer, enn deres prestasjoner eller bilde. Vi snakket om hans pris i det spanske markedet, ganske konkurransedyktig sammenlignet med noen rivaler, som Volkswagen Passat, den Mazda 6 eller Ford Mondeo. Ingen tvil, er Accord Type S utvikler seg som en god innsats for sitt segment, men salget som vil gi den endelige dommen.
Acoord 2.2 i-dtec 180 hk Type S: 34.000 euro.
Accord 2.2 i-dtec 180 hk luksus: 37,800 euro.

Acoord Tourer 2.2 i-dtec 180 hk Type S: 35,800 euro.
Acoord Tourer 2.2 i-dtec 180 hk luksus: 39,600 euro.

Antall sylindre

4 i linje

forskyvning

2199 cm3

drivstoff

dieselolje

maksimal effekt

180 hk ved 4000 rpm

maksimalt dreiemoment

38.74 mkg ved 2000 til 2750 rpm

koeffisient Cx

0,28

Antall plasser

5

veie

1558

gre innskudd.

65 liter

Largoxanchoxalto

4.726×1.840×1.440 mm

Battle og ruter

2,705 og 1,590 / 1,590 mm

bagasjerom

460 liter

Maks.

220 km / t

Acel. 0-100 km / t

8,8 s

urban forbruk

7,5 l / 100 km

C. Extraurbano

4,9 l / 100 km

utslipp

154 g / km

Adblock
detector