Tvilsomt: blå røyk fra eksos av bilen, hva kan skje?

Tvilsomt: blå røyk fra eksos av bilen, hva kan skje?

"Citroen CX har en turbodiesel som mime mye som jeg kan. Men 350.000 km med stadig bak kaster mer røyk enn jeg ville si det ser blått."Tvilsomt: blå røyk fra eksos av bilen, hva kan skje?

Har slow motion, når skutt på… Min klarert mekaniker ‘Jeg vet at enkelte reparasjoner Citroen BX og han har en Xantia– Han forteller meg at jeg kan fikse det hvis vi legger hånden til motor, selv om jeg ikke vet om det er verdt å få inn et sammenbrudd som vil involvere meg nesten mer enn det koster bilen. Jeg ville, selvfølgelig, hvis røyken ut symptom på noe alvorlig, men tror ikke det er, det er hva det er? til slow motion røyken er ledsaget av en vibrasjon som uregelmessig Hvilke tiltak kan jeg ta før du trenger å endre opp og ned motoren?

Respons fra vår tekniske ekspert Luis Miguel Vitoria

når det røyk ved hjelp må festes i farge og hvis lukt eller ikke. La meg forklare. svart eller grå mørk vise ulike symptomer hvis blålig grå eller hvit.

I ditt tilfelle problemet kan være i injeksjonspumpe, segmenter eller ventilstyr motor, som lar oljen forbrenningskammer. Men vi har valgt en feil i injektorene: den merkelige vibrasjoner som du snakker kan være en patter som indikerer at feilen er nettopp i disse.

Hvis du ikke ønsker å bruke penger på, som du sier, “få sine hender” til motoren, er mitt forslag at du hjelpe “kjemi”. Start med å bruke premium diesel, for å se om de har tilsetningsstoffer som forbedrer situasjonen fordi de kan bidra, for eksempel for å fjerne noen liten hindring for injektorene. Du kan også velge å søke tilsetningsstoffer diesel, typen stp, IADA, Wynn eller bardhal, for eksempel. På den prisen, er det verdt å prøve, du vil gi dem for mellom seks og litt over 10 euro.

Du kan også supplere denne behandlingen drivstoff en annen på olje, å angripe flere fronter. disse Høy viskositet væsker, som giroljer, hva de gjør det holde seg til de metallvegger med at berørings de bevegelige deler av motoren med et tett lag.

I noen tilfeller, en kombinasjon av de to tilsetningsstoffer, noen ganger, en rettferdiges opptre under betegnelsene “pre-ITV“Som det vil gi deg en idé om hensikten forfulgt for å forbedre motoren for å løse eksamen gasser av ITV.

Hvis ingenting av dette fungerer, og både røyk som tironcitos vedvarer, kanskje den enkleste operasjonen vil gå gjennom demontere og rengjøre injektorer, enten med høyt trykk, ultralyd, desmontándolos … Hvis nødvendig, erstatte dem med nye. Derfra og om problemet er relatert til injeksjon eller skraper, kanskje vi burde regulere tidspunktet for pumpen, fjern hodet en anmeldelse av retningslinjer ventiler eller stempler å endre segmenter, f.eks. Det er denne operasjonen som du frykter.

Du kan også være interessert

– Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis

– Spørsmål og tvil om biler

– Spørsmål: hvorfor bilen bruker mye olje?

– Eksos røyk farger: betydninger og havari

Adblock
detector