Skoda Superb stasjonsvogn, headspace (video)

Skoda Superb stasjonsvogn, headspace (video)

Skoda Superb stasjonsvogn satse for plass og liveability uten å forsømme en mer attraktiv design og selv sport og høy teknologisk utstyr. Det vil debut på Frankfurt Motor Show.

Skoda Superb stasjonsvogn, headspace

Skoda Superb stasjonsvogn, headspace

Skoda Superb stasjonsvogn, headspace

Skoda Superb stasjonsvogn, headspace

Skoda Superb stasjonsvogn spiller trumfkort plass. Skoda Ypperlig forhold til en salong, øker dets akselavstand på 80 mm for å oppnå 2.841 meter. På samme tid, de fremre og bakre skinner også vokse til 1,584 m og 1,572 meter respektivt.

Dette, sier Skoda, Den tillater passasjerer ovenfor en innvendig plass. Både fører og passasjer har 39 mm opp til albuene. De har også gagne takhøyde og centimeter nytes av passasjerene i baksetet til knehøyde (15,7 cm) torg, omtrent dobbelt hva de tilbyr, som det fremgår av den tsjekkiske merket, annet konkurrenter. Den albuerom vokser posteriorly også 7 cm.

den Lastekapasiteten for bagasjerommet er ett aspekt som alltid har tatt vare Skoda Perfekt i. Dette Combi-versjonen kan ikke være mindre. Dermed erklærer en trunk 660 liter -27 liter mer enn den foregående generasjon Skoda Perfekt Kombi- i den konvensjonelle konfigurasjon. Med baksetene kan oppnå imponerende 1950 liter.

I likhet med sin bror rekkevidde, Superb stasjonsvogn fordeler fra MQB teknologier og ‘bare smarte’ løsninger som gjør livet enklere for sjåføren og passasjerene.

Som for design, er den store størrelsen på kroppen noe skjult av sin sporty stil, med en kortere overheng, en taklinje mer dynamisk, med en bakre falle mer coupe og en front med mer personlighet.

den teknologi og sikkerhet De er veldig mye i denne nye Superb stasjonsvogn, med elementer som Dynamic Control Frame (DCC), en smarttelefon og full tilkobling til høyhastighets Internett (valgfritt).

Når det gjelder motorer, selv om de ikke har bekreftet ennå, i stor grad som utstyrer Superb sedan: ACT 1,4 TSI 150 hk bensin og tre Diesel, 1.6 TDI 120 hk og 2,0 TDI i varianter 150 og 190 hk.

Familie Skoda Superb kroppen, noe som hittil har gjort 35 prosent av salget av Superb, debuterte på Hall Frankfurt denne 2015 og kommer i utstillingslokaler i splitter september.

Adblock
detector