Ford Fiesta Red Edition og Black Edition, nå i salg

Ford Fiesta Red Edition og Black Edition, nå i salg

Ford har akkurat satt på salg i landet vårt spesielle utgaver Fiesta Red Edition og Black Edition. Både innlemme motoren 1.0 EcoBoost- 140 hk. Prisen er 18,050 euro.

Ford Fiesta Red Edition og Black Edition 1,0 EcoBoost-motoren 140 hk

Ford Fiesta Red Edition og Black Edition 1,0 EcoBoost-motoren 140 hk

Ford Fiesta Red Edition og Black Edition 1,0 EcoBoost-motoren 140 hk

Ford Fiesta Red Edition og Black Edition 1,0 EcoBoost-motoren 140 hk

Med spesielle utgaver Network Edition og Black Edition Fiesta, Ford offisielt debuterer ny motor 1.0 EcoBoost- 140 hk. dette mekanikk tre sylindre, som finnes i effektnivåer 100 og 125 hk, De har også innlemme biler som nye Mondeo, Focus, B-Max, C-Max, Grand C-Max, Tourneo Connect Tourneo Courier, Transit Connect og Transit Courier.

I tillegg til denne nye mekanismen, hvis egenskaper skal beskrives nærmere nedenfor, Fiesta Red Edition og Black Edition har en spesifikke design og utstyr. Utover, og i henhold til den foretrukne versjon, legemet fremstille en to-tone sort rød-svart-rød eller kombinasjonen vil bli videreført på innsiden. Aluminiumsfelger 16 eller 17 inches i diameter og en ytre aerodynamiske sport kit med foran og bak sports støtfangere, sideskjørt og hekkspoiler, tjene til å løfte opp personligheten Fiesta Red Edition og Black Edition.

Ford 1,0 EcoBoost 140 CV, i detalj

den Ford Fiesta 1,0 EcoBoost- 140 hk Du vil få æren av å være den bilen med 1,0 liters motor kraftigere motor. Dens effekt per liter sylindervolum er større, for eksempel super fra slike som en Ferrari 458 Italia eller en Aston Martin DB9.

den tresylindret motor EcoBoost- 1.0 Han er valgt dobbelt så Best International Motor. for versjon 140 hk, Det er tarert den elektroniske styreenhet ECU, i tillegg til andre tekniske egenskaper som kompressormatet turboladet direkte innsprøytning med dobbel uavhengig variabel kamaksel (Ti-VCT) synkronisering. Den lille lav treghet turbo roterer til 248000 rpm -mer enn 4000 ganger i sekundet og nesten to ganger omdreininger turbo bilmotorer med formel 1 for å oppnå en trykkpuls 2,6 bar, mer enn nok til å blåse dekk av en Ford Fiesta. Størrelsen på denne EcoBoost Det er så kompakt som Ford Han kunne lagres i håndbagasjen som vanligvis er akseptert på en fly tur.

for nye utgaver Ford Fiesta Red Edition og Black Edition partiet motor 140 hk 1,0 EcoBoost, en gjennomsnittlig forbruk for å erklære 4,5 l / 100 km, et nivå CO2 av 104 g / km, en akselerasjon fra 0 til 100 km / t i 9 sekunder og en hastighet på 201 km / t.

Adblock
detector