Volkswagen 1,0 TSI 272 hk, elektrisk turbo

Volkswagen 1,0 TSI 272 hk, elektrisk turbo

Volkswagen lanserer nye mekanikere i Wienerkongressen Motorer: Dette er din tricilíndrico som, takket være en elektrisk turbo når 272 hk.Volkswagen 1,0 TSI 272 hk, elektrisk turbo

Det blir stadig vanligere å høre om motorer og elektrisk løft, en virkelighet som ikke vil ta lang tid å se det i serieproduserte biler. Moment i prototype form, Volkswagen Vi presenterer en variant av dens tricilíndrico 1,0 TSI bensinmotor høy effekt.

I denne mekanisme er den EA211 knast som benyttes i kommersiell VAG gruppen som Volkswagen polo eller sete Ibiza, er det anordnet det en elektrisk turbo å nå, med bare 1,0 liter sylindervolum, den 272 hk makt og 27,5 mkg moment. Spektakulære tall.

Som i prototyper presentert av Audi med elektrisk turbo, som TT Clubsport konsept eller RS5 TDI Concept, en kraftig elektrisk motor er ansvarlig for å snu turbinen å komprimere og akselererer luft som kommer inn i sylindrene, slik at man unngår den andre halvparten av sammenstillingen, det mislykkes eksosgassturbinen.

Hva er oppnådd med denne løsningen? Øke ytelsen, forbedre motorens effektivitet og på samme tid, redusere den berømte ‘lag’ eller forsinke inntreden i drift av den konvensjonelle turbo. Volkswagen erkjenner å ha brukt teknologier arvet direkte fra WRC Polo World Rally Championship, uten å spesifisere løsninger.

– Du kan også være interessert i:

The W12 6,0 TSI fra Volkswagen, også i Wien.

Nye Audi 2.0 TFSI-motor Miller syklus.

Adblock
detector