VW Passat Variant 2.0 TDI BMT mot Audi A4 Avant 2.0 TDI Ultra

VW Passat Variant 2.0 TDI BMT mot Audi A4 Avant 2.0 TDI Ultra

En kapasitet og anvendelighet av familien legemer Passat og A4, disse mekaniske versjoner føy dynamikk og spesielt høy effektivitet. Mens A4-Veteran er innstilt i denne utgaven "ultra"Er den nye Passat nok modernitet.

VW Passat Variant 2.0 TDI BMT mot Audi A4 Avant 2.0 TDI Ultra

VW Passat Variant 2.0 TDI BMT mot Audi A4 Avant 2.0 TDI Ultra

VW Passat Variant 2.0 TDI BMT mot Audi A4 Avant 2.0 TDI Ultra

VW Passat Variant 2.0 TDI BMT mot Audi A4 Avant 2.0 TDI Ultra

Det lille nærvær har fortsatt de kjente versjoner i vårt land, når de kan objektivt være den mest praktiske og komplette varianter. Og selv om noe subjektivt, har deres design blitt et argument i sin favør. Men som en kuriositet, og er ikke noe unntak, Bære målt til hvor de blinde gjøre disse to familie modeller i dag prøvde vi (den nye Audi A4 kommer etter sommeren), er mindre at deres respektive varianter 4 dører. Ifølge våre målinger, A4 Avant utbytter 30 liter hensyn til A4 sedan, av 25 som mister 4-dørs Passat Variant imot. Men fra der, fleksibilitet å laste store klumper takket være sin store porter, bruk av bagasjerom til taket bæreren, noe som sikrer lasten separering av nettverkene, eller foreningen av de bellboys med cockpiter, gjenskaper Hele bakseteryggen eller deler, gjør det mulig for disse familie utnyttes på mange flere måter.

VW Passat Variant 2.0 TDI BMT mot Audi A4 Avant 2.0 TDI UltraHvis vi refererer ren plass, Passat variant Det gir flere muligheter enn A4 Avant. I sin minste konfigurasjon støvelen Passat med god 520 liter, tilbud 110 mer enn en A4 noe som virker rettferdig. I tillegg A4 skjult under falsk boot gulvet en reservehjul, når Passat contrives å spare konvensjonell hjul med den samme aluminium felgen. En annen fin touch av Passat Det er spaken som må få ned komfortabelt på tilbake tilbake uten å bøye til setet, som må gjøres i A4. den Audi contraataca med sin reversibel bunnen av bagasjerommet, som kan omdannes til en form for cajonera plastdeksel, Veldig nyttig å bære skitne gjenstander eller dyr, for eksempel, og lett vaskbar.

Utenfor plassen som hver gjemmer det bak Volkswagen også det gir en høyere og fantastiske plass i langsgående bakerste rad. I begge modellene bredden overføring tunnel nødvendig for versjoner av firehjulsdrift, kondisjonere mye anordningen av en tredje passasjer. Ingenting tyder på at enten større eller mer komfortabel.

mykere

VW Passat Variant 2.0 TDI BMT mot Audi A4 Avant 2.0 TDI UltraMen opp hvis vi finne to mer forskjellige biler. De er produkter av samme gRupo og selv aksje motorblokk, får deg til å føle dem eller lignende, som kan skje blant andre modeller av begge merkene. den A4 bruker en hylle "premium", hvis det kan dermed anses å bringe motoren plassert på langs. den Passat Det er resultatet av MQB modulplattformen, for bruk under de mest grunnleggende utførelser, med den motor som er lagt inn på tvers.

Motorposisjonen er ikke noe som påvirker dine oppfatninger når begge bilene er også forhjulsdriften, men plattform fra hverandre og definere sin suspensjoner, ja hva som fanger øyet mykt og lett du føler Passat, og firma "tung" du tenker på A4. Og ikke fordi det er tungt 81 kg mer på vår skala. Jeg vet ikke om veteranía den A4 Du kan også påvirke: Faktum er at, som jeg sier, det føles mer vanskelig styring og direkte merking veien profilen.

Det kan da være lei for det tier, men ikke mer effektiv enn en Passat det føles lett og naturlig tar det veldig fort i vanskelige steder, inkludert kurver. De to foraksler må adlyde hjørne oppføring og sette opp støtte barbari, uten avhengighet elektroniske bidrag. Og sin lange akselavstander oppstå trinn kurve meget stabil. I alle fall, A4 Hvis du kommer til å tilby en større følelse av likevekt og dette omsettes til økt sikkerhet. Denne samlede soliditeten i Audi Det fører meg personlig å oversette også i konstruksjon kvalitet. Høyere kvalitet også visuelt believable når du trykker på og se på interiøret interiøret. Og når du hører mindre "strykejern" å rulle på humpete asfalt.

samme motoren

VW Passat Variant 2.0 TDI BMT mot Audi A4 Avant 2.0 TDI UltraDen vanligste punktet mellom disse to "Step Brothers" er din motor. del blokk 2,0 TDI, men ingen endelig konfigurasjoner. den 150 hk Passat opptil 163 A4, i en meget spesifikk variant hvilken Audi foredler effektiviteten av denne motoren på den A4 2,0 ​​TDI 150 hk.

Begge modellene har enorme ressurser til å rulle lett og komfortabelt i enhver situasjon. Den gode regimet starter sine motorer nesten fra tomgang. Borte er de motorene som ikke tjener sine første svinger. Den 2,0 TDI i noen av dens varianter presser hardt og insouciance nedenfra og trenger bare 3000 rpm å føle en akselerasjonsevne barbariske. For å dra nytte av all denne kraften ved lave og middels turtall med glede, ri allerede felles Sentrifugal clutch pendler, få deg til å bruke sin sjenerøse 6. hastigheter litt over 1000 rpm, og så med alle tannhjul, følelse vibrasjoner.

Dermed får du reise med bare den første tredjedelen av disken, med svært gode ressurser reacceleration og tar sine innskudd, noe mer 60 liter, autonomier ovenfor en.000 km. den A4 en mer konsekvent og kraftig høy hastighet holdes å kunngjøre raskere enn Passat, en drivende resulterte nesten uberegnelig med utrolige motorer diesel strøm.

Det ser ikke ut til Passat mindre bil enn A4, men det er sant at i fjor sommer en ny generasjon Audi A4 Han vil ta over fra ham, og deretter forsikringen vil være svært forskjellige opplevelser. I mellomtiden har moderne Passat en multimediasystem mer Avansert det av A4, der, for eksempel, kan du replikere apps på smarttelefonen i berøringsskjerm Central. Kanskje det mindre attraktivt inne, men kvaliteten oppleves og har like mye eller mer utstyr i alle områder av A4. den Audi beholder fysisk kontroll MMI å flytte rundt på meny utstikkende på sitt skjermen sentral.

Så vi gjør testene

Adblock
detector