VW Golf GTI TCR 2017: detta är den nya racing Golf

VW Golf GTI TCR 2017: detta är den nya racing Golf

År 2016, lyste VW Golf GTI högt i TCR-serien. Nu kommer Golf GTI TCR 2017 för att fortsätta på vägen mot framgång i racing världen.

VW Golf GTI TCR 2017 foton

VW Golf GTI TCR 2017 foton

VW Golf GTI TCR 2017 foton

VW Golf GTI TCR 2017 foton

den Volkswagen GTI TCR mottar vissa förbättringar. För dem som vill delta i den spännande värld av konkurrens, du har 30 enheter till ett pris av € 90 tusen. Men innan något,Vilka är TCR-serien?

TCR-serien har blivit mest populära racing krets i den gamla kontinenten. ett internationellt mästerskap och flera nationella omtvistat, inklusive den iberiska denna säsong lanseras i vårt land.

VW Golf GTI TCR 2017Förra året, Golf GTI TCR var en av de stora underhållare av denna disciplin. Vi får inte glömma att det finns flera märken som är involverade i ett eller annat sätt i en tävling speciellt utformad för privatpiloter en viss nivå. Förra året tjugo enheter byggdes den Golf GTI TCR och att svara på en stark efterfrågan av många piloter, i år har lagts på försäljning ytterligare trettio mer, De får små förbättringar både från den aerodynamiska synvinkel, med avseende på motorn.

Den 2017 VW GTI TCR får en full aerodynamisk kit flänsning kroppen 15 centimeter, och framstående utseende skevroder. den monocoque chassi Det har ökat avsevärt och även mottar en komplett säkerhetsstruktur, men det har lyckats hålla vikt i 1.200 kg som ett varumärke regler.

den 2,0 TSI VW GTI TCR 2017, Samtidigt har det bekvämt retuscherades för att uppnå 350 hk. inkorporerar en konkurrens växellåda med sekventiell nära förhållandet reglerande och mekanisk diffbroms. Upphängningarna har varit helt omgjorda, medan konkurrens bromsar motta 362 mm främre skivor och 310 mm bak.

Adblock
detector