Z-Truck Iveco, detta är lastbilen i framtiden

Z-Lastbil Iveco är en futuristisk lastbil som drivs med biogas som uppfyller målen om hållbarhet, energieffektivitet och aktiv säkerhet.

Foto Truck framtid, Z-Truck Iveco

Foto Truck framtid, Z-Truck Iveco

Foto Truck framtid, Z-Truck Iveco

Foto Truck framtid, Z-Truck Iveco

den Z-Lastbil Iveco är en “Concept truck” autonom hållbar för transport långa avstånd, som drivs av Biogas-biometan flytande (LNG) och en autonomi av 2.200 kilometer. kvalificerad “Zero Impact” Det ingår i dess utveckling tjugo olika patent, en förbättrad aerodynamik, en systemet att återanvändningar den spillvärme som går förlorad genom avgas och en uppsättning av anordningar och tekniker automatiska driv De bidrar till minska olyckor och helt ändra rollen av ledare.

inlägget körning trogen här blir en arbetsplats fri från konventionella begränsningar, som utgör en del av ett utrymme som kan omkonfigureras i enlighet med behoven. den LNG motor utvecklar 460 hk och kompletterades med automatisk växellåda Sexton relationer med “Powershift” i de högre växlarna. den däck de är låg resistans valsning.

den insättningar de är kvadrater, med en endast Bocana ladda, konstruerat i aluminium och utrusta en innovativ flerskiktsisolering att skyddar den värmestrålning och förhindrar expansion av LNG temperaturökning. hans nya geometrin det gör kapacitet totalt 1200 liter med en autonomi av 2.200 kilometer.

Z-Truck Iveco, detta är lastbilen i framtidenden hytt Z-Truck Du kan konfigurera enkelt och för detta bakre vägg Det är kan resor bakåt 500 mm. Samtidigt HMI-gränssnittet ser till att föraren tillgängliga översikt och all information som är nödvändig för att utföra sin uppgift. alla dessa nyheter De projicerar in realtid genom en intelligent vindruta.

den sittplats, systemet ratt (Aircraft typ), den pedaler och mittkonsolen utgör en enighet själv upphängd oberoende kabinen. Å andra sidan systemet luftkonditionering skapar en “Klimat bubbla” omslöt hela enheten plattform, så att föraren kan njuta av temperaturförhållanden utan luftflöden.