Billiga knep för att parkera bilen på flygplatsen

Billiga knep för att parkera bilen på flygplatsen

Ibland, lämna bilen parkerad på flygplatsen kan få ut dyrare än biljetten. Spara parkering på en parkeringsplats lång vistelse: vi ger dig en lista över huvud.Billiga knep för att parkera bilen på flygplatsen

Om du inte vill göra utan bil, men du är inte villig att betala en astronomisk räkningen för parkering, den enklaste lösningen är att dra långtidsparkering. Eye, inte luras sitt namn: den ‘långa’ konceptet börjar bli lönsam från den andra dagen av parkering.

Vi flög från Madrid

Aena

Flygplatschefen Adolfo Suárez Madrid-Barajas har egen parkering för längre vistelser, med räntor från fyra dagar; Ju längre tid det kommer att förbli parkerad bil, är billigare på dagen. Är en nödvändig förutsättning bok minst tre dagar i förväg. Airport-parkering med buss och vice versa.

www.aena.es

Aparca Madrid

En förare plockar upp din bil vid terminalen du anger, flyttade den till parkering, som är nära flygplatsen och när du återvänder dig att ta honom tillbaka. Dessutom, Under vistelsen de erbjuder du tvättar bilen, ta den till butiken för att passera granskningen eller ITV. Du måste göra bokningar i förväg: Om du gör med tiden, är det mer ekonomiskt.

www.aparcamadrid.es

Vi flög från Barcelona

Eco parkering

Det ligger bara några minuter från T1 och T2 i Barcelona-El Prat de Llobregat terminaler. För att använda den, Du måste göra bokningen och parkera bilen själv. De har en chaufför service för överföringar, som verkar var femte minut. Priserna är mycket konkurrenskraftiga från den sjätte dagen av vistelsen.

www.ecoparkingaeropuerto.com

Aero Parkering Barcelona

Du har olika alternativ, beroende på vad du vill betala: garage, flygtransfer individuellt; VIP, en service inklusive hämtning och leverans fordon i den yttre terminalen och låg kostnad. i alla fall erbjuder service biltvätt med en uppsättning takt.

www.aeroparkingbarcelona.com

Vi flög från Valencia

Valencia parkering

När du bokar online du kommer att tilldelas en plats där du måste lämna bilen. Då en förare kommer att överföra till flygplatsen och du kommer att plocka upp din ankomst. som en extra, du levererar fordonet med rena glasögon utan extra kostnad.

www.valenciaparking.com

Vi flög från Sevilla

Lavacolla

Företaget erbjuder sina tjänster på flygplatser i Santiago de Compostela, Valencia och Madrid. I alla städer operationen är liknande: Bokningar, bo med en förare vid terminalen, ta bilen parkerad och sedan ge den tillbaka.

www.lavacolla.com

Vi flög från Bilbao

Parkvia

Via hemsidan Du kan reservera parkering på flygplatsen i Bilbao i fem möjliga platser, som kommer att vara tillgängliga beroende på datum och vistelsetid. Du kan välja mellan att leverera bilen på terminalen, där en chaufför hämtar upp dig, eller lämna dig bilen på parkeringen, trasladándote en överföring att fånga planet.

www.parkvia.com

Adblock
detector