Tamo racemo, sport första tekniken Tata Motors

Tamo racemo, sport första tekniken Tata Motors

Tata Motors har använt Geneva Motor Show för att avslöja racemo en bil som också premiär hans submarca Tamo.

Tamo racemo, sport teknik som Tata Motors lanserar märke och modell

Tamo racemo, sport teknik som Tata Motors lanserar märke och modell

Tamo racemo, sport teknik som Tata Motors lanserar märke och modell

Tamo racemo, sport teknik som Tata Motors lanserar märke och modell

Det är en sport coupe som kombinerar italiensk design, indiska uppfinningsrikedom och en hel del teknisk innovation. I själva verket har den indiska företag som Tamo är racemo första bilens phygital “. Detta koncept, tillsammans med ‘fysiska’ och ‘digital’ avser det som hör till den digitala världen och den fysiska världen samtidigt. Och naturligtvis har Tata Motors tagit tekniken avsnittet allvar: bilen omfattar system permanent ansluten till molnet, geospatial kartläggning och en utarbetad gränssnitt för att optimera människa-maskin-kommunikation.

Men också bilen kommer att finnas tillgänglig, denna gång i digitalt format på Bilspel spel Forza Horizon 3. Circuit blir den version som företaget planerar att lansera senare under namnet racemo +. Och det kommer att bli den första indiska bilen ska visas i denna serie av spel.

‘Vi lanserade vår submarca Tamo som ett sätt att närma sig den nya tekniken “, förklarar Guenter Butschek, vd för Tata Motors. Den racemo är den första utgåvan av Tamo, och vår oväntade språng in i framtiden “, tillägger han.

Från stil och design till erfarenhet och teknik, den racemo är en förlängning av kundens personlighet, en del av sin digitala ekosystem och bryta isen med en radikal ny närvaro väcka intresse för varumärket’, anges också Butschek.

Den racemo designades i designstudion Turin Tata Motors, och byggde en flermaterialstruktur Inklämt patenterad under namnet Moflex, en teknik som ger en större frihet i utformningen av kroppen. Det är en teknik som aldrig tidigare använts i personbilar.

När det gäller prestanda är racemo utrustad med en turboladdad bensinmotor av 1,2 liters trecylindrig Det genererar en effekt 190 hk och ett vridmoment på 21.4 mkg. Gick med en automatiserad manuell växellåda med ratten paddlar sexväxlad, denna motor kan bilen för att nå 60 mph (96 km / t) från en stående start på mindre än sex sekunder.

men Tata har inte gett ett exakt datum för lanseringen, det förväntas att en provenhet produktionsmodell på Auto Expo Indien 2018 exponeras.

Du kan också vara intresserad

Geneva Motor Show 2017 i Autopista.es

Geneva Motor Show 2017: Alla nya bil

Tata Hexa 2017: SUV Tata kvalitet

Adblock
detector